תמונה חדשה

לא נכון בברייקדאון היא נראתה מדהים

ההשמנה באמת התחילה בסביבות ריינבו ואני ממש לא יודעת איך היא הסתירה את זה עד עכשיו טוב הסלבריטיז תמיד מוצאים דרכים... חח

nadav26

New member
מה האובססיה הזו לרזון???

מאריה נראית נהדר כשהיא לא רזה לחלוטין, והיא כבר אמרה בעבר שהיא לא חושבת שבחורה צריכה להיות רזה כדי להצליח, והיא לא מעודדת את זה..היא שומרת על הגוף שלה ובוודאי לקראת האלבום הבא היא תיראה פיצוץ..אבל עדיף שהיא תהיה עם מעט ק"ג על הגוף שלה ולא אנורקסית כמו וויטני, לא חושבים??

אני לגמרי מסכימה איתך ו..

...עם מראיה המלכה, זה ממש עצוב כמה אכפת לכולם ממראה בימינו, אבל העובדה היא ... שאכפת. ומראיה רוצה להצליח... זה מאוד עצוב אבל אלה החיים מצד שני בטוח יש דרך להצליח בלי להראות פצצה אבל יש בעיות גדולות יותר בעולם...

אני לגמרי מסכימה איתך ו...

...עם מראיה המלכה, זה ממש עצוב כמה אכפת לכולם ממראה בימינו, אבל העובדה היא ... שאכפת. ומראיה רוצה להצליח... זה מאוד עצוב אבל אלה החיים מצד שני בטוח יש דרך להצליח בלי להראות פצצה אבל יש בעיות גדולות יותר בעולם...

eranmc

New member
נכון

אלה שאלות שחוזרות בכל הפורמים, מעדונים וכו´.. בעיקר: סיליקון או לא, רפארים, שתחזרו לשירים הישנים, שמנה לא שמנה. בכל אופן הבטן של מראיה הייתה שטוחה בתקופת פרפר ולפני כמובן. בעטיפה של לאברבוי היא נראית אנרוקסית אבל בקליפ רואים קצת שומן שאחר כך התגלה בתמונות הים שלה כשומן רב מאוד. ככה זה בקליפים יותר מק אפ מפרצוף. כמו שאמרתי החיים במטוס קשים, כל המשברים שהיא עברה, אנחנו צריכים להודות שהיא בכלל בחיים ולא משתמשת בסמים או משהו. והמראה של מראיה לא קנה אותנו - כי רובנו אוהבים את המוזיקה שלה.

מאוד מאוד נכון...

...כולם יכולים להראות טוב, רק צריך כסף לניתוחים אבל אי אפשר לעשות ניתוח לכישרון הכשרון של מראיה זה משהו שאין להרבה אנשים ורק בגלל זה אני מעריצה אותה אם חפשתי מישהי יפה להעריץ הייתי פותחת מגזין אופנה (לא שהן כל כך יפות שם... עניין של טעם) חח בכל אופן, יכל להיות הרבה הרבה יותר גרוע. ומי אמר ששומן זה דבר רע?? (כל מה שהתכוונתי להגיד זה שלפי זה אני יודעת שהתמונה הזאת עכשיווית.) טוב מה זה חשוב? חח שבוע טוב ורגוע לכולם לירון

roimc

New member
דווקא

לדעתי המראה הוא חלק בהצלחה. תבינו מריה נראית מדהים היום והיא בטוח לא שמנה. איך שהיא היום זה מלאה, היא אף פעם גם לא הייתה שמנה. בכל מקרה, כל אחד פה יודע טוב מאוד שמריה לא נותנת לעצמה להישאר מלאה והיא עושה דיאטות כל הזמן כי כמו שאנחנו כבר יודעים המראה החיצוני חשוב לה מאוד.

היא דווקא תמיד אומרת

כמו שערן כבר הזכיר איך היופי לא צריך להיות חלק מההצלחה וב98 היא אמרה "בחיים לא עשיתי דיאטה... אני לא בעד דברים כאלה... אני שמחה עם איך שאני." וממה שאני יודעת יופי לא עד כדי כך חשוב לה... אבל אולי היא תצטרך בקרוב להתחיל חבל, זה דווקא מעורר הערצה, מישהי שאף פעם לא עשתה דיאטה. כבר אין הרבה כאלה בעולמינו.
לירון

galmc

New member
הזכרת לי משהו עם החיים במטוס

יש לי כתבה מלפני שנתיים אם אני לא טועה, שהמטוס של מריה כמעט התפוצץ, והיא ניצלה.... והיום בדיוק התווכחתי עם כמה מה חברו תשלי על: 1) מריה שמנה 2) השירים שלה נשמעים אותו הדבר 3) היא זונה (וכמה מהן מעריצות את בריטני...) 4) היא לא יודעת לשיר (זה הכי הצחיק אותי) 5) והמילים של השירים שלה מפגרות (לא שמעו אף פעם את hero) ומה שאני לא מבינה, שאנשים שופטים זמרים לפי הקצב של השיר והקליפ, הם אף פעם לא טורחים לקרוא את המילים של השיר, אבל היום הייתי מצויידת והבאתי איתי את המילים של hero ועכשיו אין להן מה להגיד על מריה :)

eranmc

New member
לא שאני פוגע באהובתי היחידה גל אבל

מה את מצפה מבנות 12? בקושי למדו לקרוא את הדרשה של הבת מצווה... בכל אופן 4 ו 5: הלוואי ומראיה הייתה שרה את אותם שרים, ככה לא הייתי מבזבז המון כסף עלייה. כל דיסק שונה אחד מהשני ובוא נסכם שלמראיה יש 5 תקופות: 1 - מראיה קארי, רגשות ואנפלגד. 2. תיבת נגינה, כריסמס שמייח (חחחח זוכרים את השיר ש-מ-ח? חחחחח בסוף הם בכו למה זה לא הגיע למקום הראשון באירוווזיון...). 3. חלום בהקיץ. 4. פרפר - נאמבר וואנס. 5. קשת ונוצץ. בקשר ל 5 יש למראיה שירים פחות טובים ויותר טובים, בכל אופן "פרפר" ו"עלי כותרת" הכי השפיעו עליי בחיים ויש להם משמעויות כפולות בכל דבר. בכלל בסוף השנה אנחנו הולכים ללמוד אליהם כתור בונוס.

galmc

New member
חחח, אתה אומר לי?!

אני יודעת את זה, אבל הן לא מ-ט-ו-מ-ט-מ-ו-ת ועוד הן מעיזות לומר שאין למריה מעריצים בארץ!

גם לי היתה חברה כזאת

שהיתה אובססיבית עם בריטני וחשבה שמראיה מפגרת אבל מזה הוכחתי לה ולה לא היו טיעונים בקשר לבריטני חח אין, מראיה הכי טובה

טוב יאללה, אם מישהו רוצה להגיב ל...

שרשור הזה עוד פעם, כדאי שיפתח הודעה חדשה LOL

למעלה