תמונה חדשה

pulpula

New member
ולכל מי שתוהה

מייקל זכה בפרס האומנות או משהו כזה חח ב- WORLD AWARDS בוינה, רק שהוא לא הגיע לטקס בעעע ומי שתוהה כן! מייקי שדד את הג´קט האופנתי הישר מבית חולים לחולי נפש חחחח כן גם שם יש ירוק כזה ולמי שתוהה אני מבקרת שם את ביג [ בגלל זה הידע הנרחב שלי בעניין ]

~orit~

New member
חחחחחח מאיפה באמת הוא לקח תבגד

המזוויע הזה?!?!?
מישהו צריך לייעץ למייקל איך להתלבש. משטרת האופנה היתה צריכה כבר להכניס אותו למאסר עולם...

חחחחחחחחח ../images/Emo23.gif

באמתתתתתתתתתתת. אני אומרת לכם ג´ינס צמוד חולצת גולף סקסית והוא מושלם! יש לו גוף סקסי! הוא שם בגדים כאלה שמראים אותו שמן, והוא שחיפון!!!!!!! אם חושבים על זה! תארו לעצמכם את מייקל עם ג´ינס וחולצה צמודה?!

~orit~

New member
זהו שיש כאלה תמונות. ושם הוא כוסון

של החיים (ע"ע המשחקיישן שלך עם השיח בבית השחי)... אבל לא. מייקל החליט להראות כמו טרול! זה מה יש. Deal with it.

~orit~

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה.... זה אותו

ג´קט שהוא לובש תמיד, רק שהפעם זה בצבע טורקיז. הוא שוב פעם שכח להפריד צבעים בכביסה... או שזה היה מכוון.. הרי הוא מרושש, כדי שיחשבו שהוא קונה בגדים חדשים הוא כל פעם צובע תג´קט בצבע אחר....

pulpula

New member
ביג> מה

את מתגנבת ככה לפורום ??? קוואק מסרה לך ת´הודעה?

~orit~

New member
../images/Emo6.gifחחחחח קוואק.. אהבתי

כן היא מסרה לי. אבל היום יום שבת.. אין שום אקסקלוסיב ושום בליץ בשבת. תזכירי לי מחר! חרשו?

pulpula

New member
כן אבל יש חדשות..

זתומרת חדשות רגילות.. אבל אין לי מושג באיזה שעה הטקס בעעעע

~orit~

New member
מה באיזה שעה הטקס??? היה כבר הטקס

לא? ונראה לך שיש לי עצבים לראות עכשיו חדשות רגילות?!?! די כבר אני נגמלתי.. זהו. נו מור חירפוניישן... בליץ ואקס. אני מוכנה לראות מחר.. לא יותר מזה.

The MoonWalker

New member
בלי להעליב, ואני יודע שתרצו לגרש

אותי אחרי שאני אכתוב את זה, אבל אני חייב!! ואני מדבר בצורה אובייקטיבית, לא כמעריץ ולא כשונא מייקל: אם לא הייתי יודע, הייתי חושב שזו אישה שמחזיקה פסל... ואל תאשימו אותי!! תאשימו אותו!

pulpula

New member
מייקי ממש לא נראה כמו

אשה נכון?? נ כ ו ן ???? אתה פשוט עיוור זה הכל חחחח ביג> לא נראה לי שהיה כבר, רק 19:00 שם!

~orit~

New member
אממ.. אני תמיד טענתי את זה...

*שרונה רצה לעברי עם גרזן*

למעלה