תמונה חדשה

TetiBETTY

New member
תמונה חדשה../images/Emo70.gif

שמו אותה רק כשהיא הייתה מתוך כתבה בעיתון...

TetiBETTY

New member
האח של בריטני נגד כל הצילומים......

האח של בריטני נגד כל הצילומים האחרונים של בריטני בלי בגדים
האח של בריטני נגד כל הצילומים האחרונים של בריטני בלי בגדים. " זה לא טעמי שבריטני מצטלמת בתנוחות כאלה ובלי בגדים. אני לא מסכים עם זה שבריטני צריכה "למכור" את עצמה". IBritney **************************************************************** וואלה צודק,אבל אולי תאמר את זה לה ולא לעיתונים...
... מש'ו נדפק במשפחה הזו...אני אומרת לכם

itay 16

New member
אולי היא לא מבינה את זה ...

אז הוא מנסה לעקוץ אותה קצת אהבתי מאוד את בריטני התמימה! היא היתה פשוט בובהלה אבל די להספיד אותה כדילחזור לבמה צריך לעשות זעזועים!

TetiBETTY

New member
היא לא מבינה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תאמין לי שהיא מ-צ-ו-י-י-ן

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

איך אני אוהב את התמונות בסגנון הזה... כשהיא עם משקפי שמש

TetiBETTY

New member
בריטני לא תופיעה בSNL....../images/Emo4.gif...

בריטני לא תופיעה בSNL עם האחים "Ying Yang"
בריטני לא תופיעה עם האחים "Ying Yang" בSNL. כידוע ב 18 באוקטובר בריטני צריכה להופיע עם שתי שירים "Me againts the music" "I Got That Boom Boom ". את "I Got That Boom Boom", האחים "Ying Yang" כתבו ושרו יחד אם בריטני.

i4britney

New member
אל תרשמי סתם שטויות!

בריטני תופיע ב-SNL החודש ב-18 לא ידוע עם איזה שיר כנראה עם הסינגל החדש שלה "אני נגד המוזיקה" מן הסתם. פשוט בלעדי האחים והיא לא תבצע איתם באותו יום את השיר "i'v got the boom boom" אבל כמה ימים אחרי זה היא תופיע איתם!

TetiBETTY

New member
קודם כל------תרגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דבר שני,שום דבר שאני אומרת הוא שטויות,הכל דברי חכמה והשכלה
דבר שלישי,העתקתי את זה מהאתר IBritney ואני סומכת על מה שכתוב שם, אם משהו השתנה זה מש'ו אחר.... יש,נדבוש'קה

TetiBETTY

New member
בריטני תופיע בצרפת...

האתר Britneyspy מדווח שבריטני תציג את האלבום החדש בתוכנית בצרפת כמו שהיא עשתה עם האלבום "Oops". היא תופיע בתוכנית "מכונת להיטים" ב-French TV וגם ב- "Star Academy" שזה כמו
נולד... IBritney

«TziMHoNoa™

New member
יאא../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

איזה יאאאפפפההההההההה
תמונה מהממתתתתתת
אני אוהבת ת'סגנון הזה..

TetiBETTY

New member
../images/Emo58.gifבריטני לא תופיע בסרט על...

בריטני לא תופיע בסרט על נסקאר כשרובן היה בסט צילומים של הקליפ "Me againts the music",הוא שאל לגבי הסרט על נסקאר שדובר שבריטני תשחק בו,מה שהם ענו לו זה שבריטני תהיה שותפה לביום הסרט,אבל לא תשחק בו
לא נורא...
...

למעלה