חחחח זה היה טוב אל תדאגי מעיין דולר, אני לא צוחק עלייך... בד"כ
N niravital New member 31/5/04 #30 חחחח זה היה טוב ../images/Emo6.gif אל תדאגי מעיין דולר, אני לא צוחק עלייך... בד"כ
R rozalinda22 New member 31/5/04 #31 חחחחח....בד"כ...בטח../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif המשפט לא מנוסח כראוי אתה לא צוחק עליה כל הזמן...רק לעיתים קרובות(A) {מדי } אגב....מעיין- דולר$ זה השם משפחה שלך
חחחחח....בד"כ...בטח../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif המשפט לא מנוסח כראוי אתה לא צוחק עליה כל הזמן...רק לעיתים קרובות(A) {מדי } אגב....מעיין- דולר$ זה השם משפחה שלך
$ $ מעיין $ New member 31/5/04 #36 חחחחחח הרגת אותי עכשיו ../images/Emo6.gif חח לא מותק (ניראה לך ) זה סתם שעשוע חדש שניר פיתח לעצמו.. (להוסיף ת'דולר למשפט)
חחחחחח הרגת אותי עכשיו ../images/Emo6.gif חח לא מותק (ניראה לך ) זה סתם שעשוע חדש שניר פיתח לעצמו.. (להוסיף ת'דולר למשפט)
N niravital New member 1/6/04 #54 במחשבה שניה... אולי באמת אני אשאיר את הדלת פתוחה (הא! עכשיו נראה אותך!!!)
B buzaglo New member 1/6/04 #57 כן כןןןן כןןןןןןןןןןןןןן..... ../images/Emo41.gif תשאיר תדלת שלה פתוחה ...ככה אני קפוץ לביקור <הא..ועכשיו נראה את שתיכם.. >
כן כןןןן כןןןןןןןןןןןןןן..... ../images/Emo41.gif תשאיר תדלת שלה פתוחה ...ככה אני קפוץ לביקור <הא..ועכשיו נראה את שתיכם.. >
B buzaglo New member 1/6/04 #66 כן בטח ../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif הנה לך הוכחה שחור על גבי אפור! כנס לפה..ואם הדלת לא תהיה סגורה...תראה מה כתבת שם
כן בטח ../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif הנה לך הוכחה שחור על גבי אפור! כנס לפה..ואם הדלת לא תהיה סגורה...תראה מה כתבת שם
B buzaglo New member 3/6/04 #95 יאוו ואני חשבתי שאתה מכיר אותי..../images/Emo41.gif אם היית מכיר אותי..הייתה יודע שגם אני אומר את זה לכולן
יאוו ואני חשבתי שאתה מכיר אותי..../images/Emo41.gif אם היית מכיר אותי..הייתה יודע שגם אני אומר את זה לכולן
A Angelsito blanco17 New member 31/5/04 #37 נ"ש: בוקר טוב!!!../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif מה קורה איתכם אנשים? אני חולהההה ויש לי חום ואני מרגיש ממש כי אני לא יכול לזוז! בעסה...ואי איך בא לי , , , ו ... יאללה שיהיה לכוולנו יום מקסים וקבלו ענקיייי ממני
נ"ש: בוקר טוב!!!../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif מה קורה איתכם אנשים? אני חולהההה ויש לי חום ואני מרגיש ממש כי אני לא יכול לזוז! בעסה...ואי איך בא לי , , , ו ... יאללה שיהיה לכוולנו יום מקסים וקבלו ענקיייי ממני