תמונה חדשה של נטי!

buzaglo

New member
כן..אבל לא מפריע לראות שוב../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif

זה מהמגזין 'Planeta urbano'

2 תמונות חדשות!!!

ומהממות!!! ונידמה לי ואני כמעט בטוחה בעצם שזה מאותה הסידרה של התמוונת בתחילת ההודעה... אז בקיצור התמונות גדולות מידיי אז הם בקישור בסוף ההודעה! ת-ה-נ-ו!!

והינה התמונות מקראס רק בגדול יותר!!

בהודעה הזאת אני ישים 3 תמונות מקראס ובהודעה הבאה אני גם ישים עוד כמה!!! תהנו!

Amor fatal

New member
תודהההה רבה על התמונות!!

היו לי אותן...עכשיו יש לי אותן בכל הגדלים!!חחח

n a t y 77

New member
תודה רבה!!! כנסו!!

היו לי אותן רק יותר בקטן... כל מי ששם את התמונות הענקיות יכול בקשה לעשות לי קישור לאתר?.......

זה לא אתר...

זה פורום ארגנטינאי! בתחלאס זה פורום של מפורסמים בארגנטינה...ולפעמיים יש שם גם תמונות של כריסטינה ובריטני ועוד כמה... וכעיקרון זה פורום תמונותסרוקות באיכויות מעולות של מפורסמות מארגנטינה ולרוב יש שם סתם נשים חצי ערומות...אבל יש שם גם תמונות של נטי המושלמת והמורדים לפעמיים אז אני ניכנסת לשם כדיי למצוא את התמונות של נטי והמורדי...או יותר נכון המורדות (לולי ולפעמיים קמי...חחח) בכל מקרה הינה כתובת הפורום:WWW.FFA.CJB.NET אתם צריכים להירשם שם ולמי שיש בעיה בהרשה שיגש אליי אבל זה לא תמיד עובד...אני אישית ניסיתי מלא פעמיים להירשם ולא היצלחתי אז תמיד מישהו אחר הייה נירשם במקומו ונותן לי את הפרטים שלו אבל הפעם היצלחתי להירשם כך שאם יהיו לכם בעיות בהרשמנה תבקשו ממני ואני אנסה לעזור לכם... ואתם צריכים להירשם כי אי אפשר להיכנס ולראות את התמונות בלי להירשם לפורום!

או.קיי ככה:

כשאת ניכנסת לאתר תילחצי על התמונה של פמפיטה(לולו מהמורדים) ובקיצור האישה בבגד ים שחור שבאמצע ואז זה יראה לך מין משהו שאת צריכה להסכים אליו אז תירדי למטה ותילחצי על ENTRAR ואחרי זה תחפשי למלה משהו שניקאה REGISTRAR אז תלחצי על זה ושם כבר יש לך הרשמה ואם את מבינה לפחות קצת ספרדית אז תירשמי ושם את גם צריכה לתת את האימייל שלך אז אחרי שאת נירשמת כנסי לאחר כמה דקות לאימייל שלך ואמורה להגיע לשם הודעה ובהודעה הזאת יהייה כתוב לך את השם משתמש שבחרת לעצמך ועוד מספר זיהוי מסויים אז פשוט אחרי שאת נירשמת באתר מופיע לך מין דף כזה אז אל תצאי ממנו כי מבקשים ממך שם את השם משתמש ואת מספר הזיהוי הזה שקיבלת באימייל אז קיצר תירשי שם את מספר הזיהוי ושם המשתמש וזוה אחרי זה את רשומה... ואז פשוט כסי לפורום מחדש וכעיקרון שווה לך להיכנס ל:Scans Originales [ARG] ושם יבקשו ממך שם משתמש וסיסמא והפעם פשוט תירשמי שם את שם המשתמש שלך ואת הסיסמא שבחרת לעצמך כשנירשמת לפורום ולא את מספר הזיהוי אני מזכירה לך אלא את הסיסמא שבחרת לעצמך כשנירשמת לפורום... אז זהו אני מקווה שתצליחי! אבל לפעמיים יש לזה בעיות וזה לא שולח לך הודעה לאימייל אז אם זה לא ישלח לך הודעה לאימייל תגידי לי אבל חכי כמה דקות אחרי שאת נירשמת ואז כנסי לאימייל לבדוק אם ההודעה היגיע!! וזוהו מקווה שעזרתי!

ועוד הערה קטנה....

הפורום הוא לא על נטליה אלא על מפורסמות הארגנטינה! אז יש שם על מלא דוגמניות וסתם לא משהו מיוחד שאנחנו מכירים ....אבל יש שם גם על סלסטה סיד וקטרין (סוניה אמא של מריצה מהמורדים) ועל עוד כמה אבל כעיקרון אנחנו לא מכירים שם הרבה ועל נטליה יש שם יחסית הרבה אבל לא תמיד! ואם תצליחי להירשם לפורום תגידי לי ואני יסביר לך קצת על אייך להישתמש בו...

n a t y 77

New member
אוקיי קודם כל תודה רבה!! אבל כנסי..

תיראי...אני שמה פה תמונה עד איפה שהגעתי...ומפה אין למה לעעשות... אז...מה עושים?! (שמתי ת'תמונה לאן הגעתי....)

למעלה