וואו... איזה גוף..
ת תמיד מחייך New member 5/1/06 #9 ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif../images/Emo3.gif העם דורש מנה נוספת מהתבשיל המופלא הזה!
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif../images/Emo3.gif העם דורש מנה נוספת מהתבשיל המופלא הזה!
B b0redavid New member 5/1/06 #17 החזה לא נראה טבעי יחסית לגוף... אבל מצד שני הפטמות שלך יחסית גדולות, אז לא יודע.
I itaystud New member 5/1/06 #18 מי ישמע.. הפכת אותה למוטציה.. אני רואה את הסיטואציה הבאה: היא באה אליך ככה, מחליקה לך לידיים. אתה ממשש קצת ומוריד לה את החולצה בפראות ואז: "יו אחותי... מה זה הציצים האלה, איזה מין פטמות אלה.. לא מזיין אותך. וזה סופי !" אני לעומת זאת: "יאללה בלאגן"
מי ישמע.. הפכת אותה למוטציה.. אני רואה את הסיטואציה הבאה: היא באה אליך ככה, מחליקה לך לידיים. אתה ממשש קצת ומוריד לה את החולצה בפראות ואז: "יו אחותי... מה זה הציצים האלה, איזה מין פטמות אלה.. לא מזיין אותך. וזה סופי !" אני לעומת זאת: "יאללה בלאגן"
I itaystud New member 6/1/06 #26 אם את חתלתולה מסניפה טופי אני סטודנט מסניף ציצים אבל חסר לי משהו... אני לא יודע בדיוק להצביע על מה.. אממ.... נזכרתי!! הריבוע הלבן!!
אם את חתלתולה מסניפה טופי אני סטודנט מסניף ציצים אבל חסר לי משהו... אני לא יודע בדיוק להצביע על מה.. אממ.... נזכרתי!! הריבוע הלבן!!
B b a b y s New member 6/1/06 #72 תודה טעמי ומה איתך?!?! את נשארת לבושה? לא נראה לי... אין מצב.. קדימה, אני דורשת לפחות אחת....