תמונה חביבה
G GandB girl New member 28/3/04 #2 אני חושבת שהתמונה הזאתי... פותרת את הבעיה של מי מהם הוא הומו.... והוספתי עוד אחת סתם...
S shiepki New member 28/3/04 #5 שלושת התמונות האלה נמצאות בגלריות ואני חשבתי על הבדיחה הזאת כבר מזמן..
A Attica New member 28/3/04 #6 חחח.... חחח...אני לא חושב שהם הומואים....זה פשוט חוש ההומור המאוד מוזר שלהם....חחחחחח
ש שבי שולטים New member 29/3/04 #15 אני מתה עליהם ועל החוש הומור שלהם! אין מה להגיד הם שולטים, אני חושבת שהם היחידים שלא שמים זין על מה שחושבים עליהם, ועושים מה שבא להם!
אני מתה עליהם ועל החוש הומור שלהם! אין מה להגיד הם שולטים, אני חושבת שהם היחידים שלא שמים זין על מה שחושבים עליהם, ועושים מה שבא להם!
G GandB girl New member 28/3/04 #7 בסדר בסדר אני יודעת...../images/Emo151.gif הנה אחת בשביל הפשרה... ואגב בלינק נמצאים במקום שני ברוק צ'ארט בmtv...
בסדר בסדר אני יודעת...../images/Emo151.gif הנה אחת בשביל הפשרה... ואגב בלינק נמצאים במקום שני ברוק צ'ארט בmtv...
M Moonlight §hadow New member 29/3/04 #16 חחח לטראוויס יש חולצה של אדיו אם אני לא טועה.. ויש תמונה שלטום יש חולצה של זירו גררררר גם אני רוצה!!
G gabriela r New member 29/3/04 #12 ../images/Emo70.gif בכול התמונות זה טרוויס ומארק בקטעים רומנטים ומרגשים..... ברור שטום הומו.. סתם סתם אבל באמת תמונות מוזרות
../images/Emo70.gif בכול התמונות זה טרוויס ומארק בקטעים רומנטים ומרגשים..... ברור שטום הומו.. סתם סתם אבל באמת תמונות מוזרות
P Punkit1 New member 29/3/04 #13 !!!! זוכרים שהתווכחנו אם בקליפ What's my age again אם יש להם תחתונים בצבע גוף או לא??? (זה היה פה? אני לא זוכרת) אז כנראה שהתמונה ש- carosel182 שם עונה לנו על הויכוח הזה...=/
!!!! זוכרים שהתווכחנו אם בקליפ What's my age again אם יש להם תחתונים בצבע גוף או לא??? (זה היה פה? אני לא זוכרת) אז כנראה שהתמונה ש- carosel182 שם עונה לנו על הויכוח הזה...=/