תמונה היסט(ו)רית

yubi

New member
תמונה היסט(ו)רית

באישורו של קובי מ"עולם הריצה", הרי תמונה מתריאטלון חיפה(למעשה דואתלון, כיוון שהים היה סוער...). כחדש בענף זיהיתי שם רק את רמי שלמון, אך האם זה לא אחד האלתרמנים הצעירים בראש, מספר 62 משהו ? מעיון בתוצאות מאז, דן היה משיג את רן בכמה דקות טובות... נלקח מגליון 76, אוקטובר-דצמבר 1995

yubi

New member
יש לי משנים 95-97 והאחרונים

אם אתה מעוניין, נראה לי שאפשר לקנות עותקים ישנים הטלפון שלהם הוא : 09-9544058. ולא, אני לא סוכן שלהם, זה רק נראה ככה... אבל זה בהחלט עיתון אינפורמטיבי ומומלץ

מה אתה עושה צחוק??? הנערה היא......

מירב תרשיש. מעט לאחר אותה תחרות היא ניצחה באילת בזמן מעולה של 2:06 שעות. היום מאמנת בלהבים

yubi

New member
כמו שכתבתי, חדש בשטח...

אם כי זה היה הניחוש שלי בכל מקרה. האם זה אכן אלתרמן צעיר ? יאיר, בתור כתב העיתון אז, כבר אז התגעגעת לימים של פעם, או ככותרת אחת הכתבות "געגועים לאילת של פעם", וכבר אז החלו דיונים על הדראפטינג, כן או לא. אז האם בכלל יש לזה פתרון ?! יריב

יש לזה פתרון של ספורטאים אמיצים

כתבתי את זה בהסבר שלי על איך צריך להראות הטריאתלון של הגילאים ושל העילית. אסב הפעם הזה לא היה כל כך פעם אבל כבר אז הגשתי את ההצעות שלי על הטריפל סופר ספרינט. מאז עשיתי את זה עוד ארבע פעמים. כל הפעמים היו במסגרת הוועדה המקצועית. היחיד שיישם את ההמלצות היה איתי לוין שהיה המאמן של להבים והתחרות שהוא יזם ממשיכה להתקיים עד היום בלהבים. בפעם הראשונה שהיא נערכה אכן היתה הפרדה בין הגילאים לעילית וכל אחת מהקבוצות עשתה תחרות שונה. חלק מהפתרון הוא היושר של המתחרים. אגב אני לא יודע אם מי מחברי האיגוד יודע אך שופטי האיגוד הישראלי לא עברו הכשרה לשיפוט בתחרויות דרפטינג.

למעלה