תמונה דומה

ח8י1י1ם4

New member
תמונה דומה

בתאריך ה11/5/2012 בשעה 21:47 התרחשה בין קפריסין ללבנון רעידת אדמה שהורגשה גם בישראל, הירח היה במזל דלי [בתחום בית 4 של מפת המדינה] בזוית 60 מעלות לאורנוס בתחתית מפת המעברים באותו זמן.
בתאריך ה5/7/2012 בין השעה 17:54 כאשר הירח במזל דלי במעלה ה8:31 של מזל זה, הוא מיצר זווית 60 לאורנוס אשר שוב מצוי בתחתית מפת המעברים באותו זמן בבית 4, והוא יגיע בשעה 18:15 לאותו מקום במפת המעברים כמו במקרה הקודם של רעידת האדמה בקפריסין, בים.
הזוית בין השמש לירח ב11/5 היה בין 90 ל120 מעלות ואילו הפעם הזווית בין שמש וירח מגיע ל150 עד 180 מעלות, זוויות של ירח לאחר מלואו, העוצמות גדולות. באם ב11/5 הייתה צמידות מצילה של צדק לשמש, הפעם היא לא קיימת, והשמש מצויה במולות לפלוטו ובראשית הזווית לשבתאי 90 מעלות, באותו זמן אורנוס מצוי בזוויות די קשות לפלוטו ומאדים.
המזרח התיכון בפני רעש אדמה שיורגש מיוון, תורכיה, קפריסין, לבנון, סוריה, ישראל, מצריים,ירדן,לוב,וסודן.
מקווה שנתבדה וכלום לא יקרה.

תמונה דומה - אולי מספיק להשתמש במילה "רעש",

ומדוע?
טובה ספרא מתייחסת להבט זה כהבט שפוגע בכלכלה.
את רעשי האדמה מייחסים לאזורים שנראו בהם ליקויים.
הבט חיובי בין אורנוס לירח הוא הבט של בשורות טובות לטעמי (ואני לא
נחשבת קובעת כי הידע שלי דל מאוד).
במפות של מדינות השמש = מנהיג, הירח = עם.לפיכך אולי מנהיג רשע
יפול וזו תהיה בשורה טובה לעמו?
ב 11/5 היה הבט קשה מדוייק למדי בין סטורן ליופיטר ולשמש הסמוכה
אליו. - 150 מעלות.

במעברים אינני מבינה.
מעניין לשמוע את דבריהם של אחרים בפורום. יום טוב

הממ.. תרשה לי.

ראשית - זוית של 60 מעלות היא זוית מעשית של שתופי פעולה. מה לה ולרעידות אדמה?
שנית - מה זה קשור לירח במלואו? הוא תמיד במלואו, רק נראה לנו לא במלואו. כנ'ל הזויות שהוא מייצר.
שלישית - מה זה 'צמידות מצילה' בין השמש ליופיטר? מצילה ממה? את מי? מאיפה בכלל המונח הזה?
רביעית - השמש לא יכולה להיות במקביל גם בזוית לפלוטו שבתחילת גדי לשבתאי שבסוף מאזניים: בכל מרה לא בזוית עוצמתית, וכנראה לא עם אף אחד משניהם.
ואחרי כל זה - למה דווקא במזרח התיכון? הרי כדור הארץ מסתובב, לא?..

הנסיון לחזות רעידות אדמה הוא ודאי בחמישים אחוז או פחות, מה שאומר - לא ודאי. מדי יום יש כמה עשרות רעידות אדמה על פני כדור הארץ, רובן זעירות וחלקן בינוניות אך באזורים לא מיושבים. רטרואקטיבית - חזו הרבה רעידות. בתחזית קדימה - חזו מיעוט שבמיעוט, במקרה הטוב. אין מה לעשות - הזויות שאנו מדברים עליהן הן יותר סימבוליות מאשר אמיתיות, כשם שכל המערכת האסטרולוגית היא סימבולית: כל הכוכבים האלה רחוקים רובם שנות אור רבות מאתנו. יוצא דופן הירח שמשפיע בעיקר על מאזן הנוזלים שעל כדור הארץ, אך לא על האדמה עצמה.

דעתי..

אבל לא מפסיקים לנסות: האגו של הרבה אסטרולוגים יתנפח ללא ספק אם יוכלו להכריז בגאווה: הנה, אני חזיתי! מבחינתי זה אולי אחד הענפים היותר מפוקפקים של האסטרולוגיה, ומעבר לחוסר האמינות שלו הוא פשוט מוציא לה - ולכולנו - שם רע.

אבל רצונו של אדם..

Y. Welis

New member
זו 'קערה' קלאסית עם מארס בראש. יש משהו.

אבל השניה לא דומה בכלל.

ח8י1י1ם4

New member
מפה שנייה

מפה שמתארת את אותו רגע שחוזר על עצמו כאשר האורנוס בתחתית המפה וירח בזוית 60 כמו במפה הראשונה, גם כל מבנה המפה חוזר על עצמו כמו בראשונה, [מזלות בבתים].

alon1122

New member
חייים, על מנת להגיע למסקנה

כל שהיא לגבי הקשר בין רעידות אדמה לאסטרונומיה\אסטרולוגיה,
לא מספיק להביא שתי דוגמאות בהן יש אלמנט או שניים שחזרו על עצמם בשתי רעידות אדמה.

אני מציע לך לבדוק את העניין בצורה מדעית, לא מיסטית, ולהביא סטטיסטיקה מדוייקת ולאורך זמן.

ממליץ לך להשתמש בכלי, שאני אישית משתמש בו למציאת הקשר בין שינויים בכלכלה לבין אסטרונומיה\אסטרולוגיה.
הכלי נקרא Timingsolution ונותן לך לקשר בין אירועים - נקרא fundamantals, לבין מפות, היבטים, מזלות, כוכבים
ובכלל, כל אלמנט שתרצה.
תוכל לבדוק את הסטטיסטיקה לאורך זמן לגבי עשרות, מאות ואלפי ארועים של רעידות אדמה, וגם לבדוק את הקשר
לליקויים (שמש, ירח, וונוס וכו...)

מוזמן להציץ באתר שלי לדוגמאות ומאמרים בנושא.

למעלה