תמונה=אלף מילים
S shahar 6 New member 4/8/03 #4 אתם יודעים שהוא ................... הומו?! הוא הציג את החבר שלו ב אין אווט אצל גיא פינס (התוכנית היתה בערוץ 22)
אתם יודעים שהוא ................... הומו?! הוא הציג את החבר שלו ב אין אווט אצל גיא פינס (התוכנית היתה בערוץ 22)
S S A IP II IR New member 4/8/03 #9 את רצינית????????????? את בטחה שזה היה הוא???? נו, לא פלא שהוא תומך בכל קהילות הגאים "גבר בגבר, אישה באישה, חרגול בחרגול" אני בשוק אני בהלם אני המומה!!!!!!!!!!!
את רצינית????????????? את בטחה שזה היה הוא???? נו, לא פלא שהוא תומך בכל קהילות הגאים "גבר בגבר, אישה באישה, חרגול בחרגול" אני בשוק אני בהלם אני המומה!!!!!!!!!!!
י יש לי פצצה של שם New member 4/8/03 #17 ../images/Emo6.gifחח דיי עכשיו נקרעתי מצחוק חרגול וחרגול אישה ואישה ודקת הוא מזדהה! חחחח
מ מדוזית2003 New member 4/8/03 #21 ../images/Emo41.gifהוא לא הומו ולא בטיח../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif ראיתי ראיונות איתו... וגם בגיא פינס הוא אמר שיש לו חברה ויש אפילו תמונות שלו מתנשק עם חברה שלו
../images/Emo41.gifהוא לא הומו ולא בטיח../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif ראיתי ראיונות איתו... וגם בגיא פינס הוא אמר שיש לו חברה ויש אפילו תמונות שלו מתנשק עם חברה שלו
S S A IP II IR New member 4/8/03 #22 נו אז אולי הוא דו-מיני, פעם היתה לו חברה ועכשיו יש לו חבר... אולי עוד מעט בן הזוג שלו יהיה חרגול
S S A IP II IR New member 4/8/03 #8 ../images/Emo2.gifאיזה חתיך איזה כוסון איזה הורס!! נישמתי נעתקה......... אוויר אוויר
M m G m New member 4/8/03 #12 לא יכול להיות שהוא הומו../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif הוא שליייייייייייייייייייייייייייי
S S A IP II IR New member 4/8/03 #13 חחחח לא נכון../images/Emo70.gif הוא שלי וגם../images/Emo26.gif בגיליון למזכרת היו תמונות שלו עם כל מיני בחורות, אז אולי הוא דו-מיני....... אבל נקווה שלא......
חחחח לא נכון../images/Emo70.gif הוא שלי וגם../images/Emo26.gif בגיליון למזכרת היו תמונות שלו עם כל מיני בחורות, אז אולי הוא דו-מיני....... אבל נקווה שלא......