תמונה אחת...

../images/Emo41.gifהיא הגזימה קצת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם עוד מעט קופצים החוצה
שוב

omerdo

New member
../images/Emo77.gifבכיף../images/Emo70.gif

אחרי שנה של הפסקה... הם רוצים קצת אוויר... והיא רוצה קצת צומי... מה יש?

../images/Emo41.gifלי זה לא מפריע..../images/Emo9.gif

אבל בכל זאת.. היא לא צריכה להסחף.. פלייבוי לא רחוק מכאן..

omerdo

New member
../images/Emo77.gif1/3ק5א7ו

אחורי הרמזור ימינה... סתם... אם היא נראית טוב והיא אוהבת את זה אז בכיף(לא על פליבוי!! רק על התמונות האלה... פלייבוי בחיים לא הייתי מרשה לה...) אבבל כאילו אני, בחיים לא יחשוב משהו כזה על בריט... גם לא כשאני ***** והמבין יבין...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלא יודע...

לא אהבתי אץ התמונות בכלל... מה זה השיער הזה
ו..מה יש לה שם מתחת לצוואר
גרביים
מה אלו הפוזות האלו
לא אהבתי בכלל
(ולא, אני לא צוחק עליה..ולא יורד עליה...רק אומר את דעתי)

omerdo

New member
../images/Emo77.gif4ר5א6ט7ו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איפה אתה רואה גרביים מתחת לצוואר שלה? בכלל איפה אתה רואה משהו מתחת לצוואר שלה?!

omerdo

New member
../images/Emo77.gifאהמ...

לא הבנתי אם דיברת אליי כי לפעמים אתה משרשר למקומות לא קשורים... ואם כן שרשרת אליי, אז: א. מה אתה רוצה?! ב. כל מה שאמרתי היה בסדר גמור.המנהלים לא חשבו שזה לא בסדר ג. אני לא ממש שואל אותך מה לכתוב....

משעשע ../images/Emo6.gif

ככל שהבחורה מתבגרת מבחינת הגיל, היא צועדת אחורה מבחינה שכלית. פעם היא עוד הייתה חביבה כזאת. הקריירה שלה התבססה על מוזיקה נטו, והיום, כשהיא גילתה שהפופ הממוחזר מיצה את עצמו, היא שולפת את נשק יום הדין, המפלט האחרון שלה מהכשלון הצורב והבלתי ניתן לעצירה שקרב ובא- והוא זוג כריות האוויר שלה. אז בואו נראה, מוזיקה היא כבר לא עושה, ומנגד- תמונות הפורנו הרך (כן, זה כבר דיי נכנס להגדרה הזו) שלה רק הולכות וצוברות תאוצה. זמרת אמרנו? לדעתי יותר בכיוון של כוכבת פורנו מתחילה.

omerdo

New member
../images/Emo77.gif4ר6ט5א7ו...

מצידי תגיד מה שבא לך, אבל רק תסביר לי דבר אחד, איך התמונות האלה קשורות לבחינה שכלית? (וחוצמזה שהיא כן עושה מוזיקה אם לא אכפת לך... זה שאתה לא אוהב את המוזיקה זה לא אומר שזאת לא מוזיקה...)

קשור בהחלט

השכל שלה אומר לה שאם היא תתפשט יותר- היא תמכור יותר ותזכה בהערכה גדולה יותר. כולנו יודעים שזה בולשיט, ושכדי להצליח כזמרת היא צריכה להתעסק במוזיקה ולא בהתערטלויות ותמונות פרובוקטיביות. לא חסר לה הרבה כדי להתאים לקריטריונים של מכוני הליווי המובילים בארץ. אגב, איפה המוזיקה? השירים ממחזרים את עצמם ונושאים את אותו המסר- "אני כבר ילדה גדולה וזין על העולם". יופי בריטני. מוצץ אולי?

omerdo

New member
../images/Emo77.gif3ק7ו4ר6ט5א...

זה ממש לא נכון... התמונות האלה הן תמונות אומנותיות.נקודה. יש המון הבדל בין תמונות פרובוקטיביות לבין תמונות אומנותיות. כמו שיש תמונות בעירום, שהם אומנותיות. הנה דוגמא לתמונות פרובוקטיביות שהן לא אומנותיות מבית היוצר של כריסטינה
וחוצמזה שהיא כן מצליחה בתור זמרת. איך נראה לך שהיא הגיעה למה שהיא היום? כל החיים שלה היא שרה מאז שהיא היתה ילדה קטנה. אתה רוצה להגיד לי שגם בתור ילדה קטנה היא היתה מצתלמת ככה? וחוצמזה 2 שהשירים לא ממחזרים את עצמם, ובטח שאין להם את אותה משמעות (ובטח לא זאת שאתה כתבת...) וגם לייק איי סייד ביפור, אתה לא חייב לשמוע אותם...

אתה רוצה להגיד לי

שאין תמונות אומנותיות שהן גם פרובוקטיביות? בעצם ניתן להפליג ולומר שגם עירום הוא סוג של אומנות- האם זה הופך אותו לפרובוקטיבי פחות? בקשר לקריירה המוזיקלית שלה- ההצלחה שלה היא תוצאה של גאונות שיווקית מצד אחד, קצת פרוטקציות מצד שני, והרבה תעוזה ואומץ מצד שלישי. אין ספק שלבריטני יש כישרון מסויים, אבל הוא לא אקספציונלי כמו שמנסים להציג אותו. מה גם שאני עד לחגיגות שפורצים בהן כאן כאשר מתגלה שבריטני כתבה בעצמה שיר...מכאן אנו מסיקים שזה מחזה דיי נדיר בעולם המוזיקה...
את רוב השירים כותבים לה. קח לדוגמא להקות מטאל מהאתר הבא. יש כאן הרבה מילים של שירי מטאל...בסוף כל שיר מצויין מי כתב אותו. תגלה שהלהקות כותבות לעצמן את כל השירים בלי יוצא מן הכלל (חוץ מגרסאות ה-cover- חידושים לשירים ישנים), ורבים המקרים שהסולן\גיטריסט\מתופף כותבים שירים מסויימים בדיסק. ואני באמת לא חייב לשמוע אותה, ואכן אני לא שומע. אבל ביקורת מותר לי בכל אופן להעביר.

TetiBETTY

New member
אני איתך.....

מה זה אמור להיות
מנסה ללכת על הסטייל של כריסטינה

TetiBETTY

New member
ויש עוד תמונה אחת....

שהיא ערומה מול המראה. שהידיים מכסות את החלק העליון שלה,והחלק התחתון... הצלם כנראה העדיף שלהיתעלם ממנו...
......

למעלה