תמונה מס' 2
נ נאווש חולה על מאיוש New member 9/1/05 #1 תמונה (אולי) חדשה... עם החבר הטרי הראל סקעת (בעעעעעע...) למי שלא עובד אז הבעיה אצלי
נ נאווש חולה על מאיוש New member 9/1/05 #2 ../images/Emo26.gifהקישור האורגינאלי../images/Emo36.gif וזו הוכחה שהם חברים
כ כפרה על אגם New member 9/1/05 #3 ../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif התמונה מוכרת../images/Emo13.gif
M Mayanos Levi Colombo New member 9/1/05 #4 סליחה???מה הראל סקעת?????לא שמעתי טוב?????????????????.. מממממממממממממממממממ=לללללללללללללללללללללללללל=ךךךךךךךךךךךךךךךךךך אז שששששששששששששששששששקקקקקקקקקקקקקקקקקקקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
סליחה???מה הראל סקעת?????לא שמעתי טוב?????????????????.. מממממממממממממממממממ=לללללללללללללללללללללללללל=ךךךךךךךךךךךךךךךךךך אז שששששששששששששששששששקקקקקקקקקקקקקקקקקקקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
נ נאווש חולה על מאיוש New member 9/1/05 #5 איכססס... אל תזכירי אותו ...../images/Emo186.gif גועל נפש של בנאדם הוא הומו
נ ניליוש New member 9/1/05 #6 הוא ביכלל לא הומו../images/Emo186.gif מאיפה הוצאת את זה זה שטויות במיץ עגבניות למה כל העולם מאמין לכל דבר טיפשי
הוא ביכלל לא הומו../images/Emo186.gif מאיפה הוצאת את זה זה שטויות במיץ עגבניות למה כל העולם מאמין לכל דבר טיפשי
כ כפרה על אגם New member 9/1/05 #7 טוב תקשיבו.. אם מישהו מאמין שהוא הומו שיהיה לכם בכיף מי שלא כנ"ל אל תהרסו גם תשרשור הזה בבקשה..
° °•NoyAND yuda Levi°• New member 9/1/05 #12 כנסו חמודיםםם../images/Emo26.gif בואו אני יסדר לכם כמה עניינים הראל סקעת מהמשפחה שלי.. הרחוקה... והוא לא הומו... זהווו.... אין לכם מה להתווכח ... זה אני יודעת אישית ... ערב טוב
כנסו חמודיםםם../images/Emo26.gif בואו אני יסדר לכם כמה עניינים הראל סקעת מהמשפחה שלי.. הרחוקה... והוא לא הומו... זהווו.... אין לכם מה להתווכח ... זה אני יודעת אישית ... ערב טוב