תמה תקופה...

תמה תקופה...

אולי מקרי, אולי לא, אבל בדיוק אתמול העברתי שרביט מסויים.. בסודי סודות... ובאותו היום ממש סיימנו את מעקב הפגים שלנו. אחוזון 3!!! מי היה מאמין? אתמול היה לנו תור אחרון במעקב פגים. 9.400 ק"ג 86 ס"מ ממש נושקת לאחוזון 3 בגובה ובמשקל... ויחסית לשנה שעברה נתנה קפיצת גדילה קטנה ומשמעותית. אין על המלאכית שלי בעולם! כל כך גאה בה... היא הקסימה את הפרופסור... ופשוט היתה מדהימה. בסוף הביקור, הפרופסור אמר לה ביי ביי והלך.. והוא לא שמע שהיא אמרה "חיבוק".. אז היא פשוט רצה אחריו וחיבקה לו את הרגליים. ואז הוא התכופף וחיבק אותה כמו שצריך. תמה תקופה. הילדה כבר גדולה. צר לי שבקושי כאן. תקופה עמוסה. אבל תמיד מציצה לראות מה שלום כולם. מאחלת להורים שבפגיה שחרור מהיר הביתה. והרבה בריאות לפגים הקטנים. רומי

מרגש מאוד לשמוע, כול הכבוד לילדונת

המקסימה שלך, הטובת לב והחכמה[ כמו האמא...]

rinamlo

New member
איזה כיף לשמוע

תמיד נחמד לשמוע על ליה המדהימה, כל הכבוד על ההישגים

אורקוש

New member
רומי

חייבת לומר לך שאני כל מתרגשת לראות את הקטנה הגדולה שלך היא פשוט מדהימה כנראה בגלל שקראתי והרגשתי יחד איתך את כל מה שעברת דרך התיאורים והצורה בה העברת את מה שקרה. לא יאמן , היא נראית פשוט מקסים ואני לא מאמינה שעבר כבר 3 שנים.

smorss

New member
ברח לי

כבר כתבתי לך בפייסבוק אבל חייבת גם פה! וואו היא פשוט נהיתה ענקית וזה כל כך כיף לראות במיוחד כשיודעים את כל הדרך שהילדה המדהימה הזאת עברה. שיהיה רק טוב ושמעכשיו הפגות שלה תוזכר רק כשהיא תצטרך לספר על עצמה משהו שאנשים לא יודעים במפגשים חברתיים. נשיקות.

hope30

New member
כל הכבוד לליה

איזה מרגש, לסיים את המעקב, להגיע לעקומות... וליה כמו תמיד מדהימה

למעלה