תמהני...

אורי_ח

New member
תמהני...

האם יש השגחה אלוקית דווקא על הפורום הזה ביום הכיפורים!? למעלה משעה טרחתי לכתוב הודעה נאה, עם שיר הולם, תיאור רקע מתאים וציטוט נבחר, ו...
לא עלתה ההודעה... נשאר הפורום דומם, כמו האוטוסטרדה בה הילכנו אמש זוגתי ואנוכי, אוטוסטרדת השתיקה של יום הכיפורים. מילא, רק עוד ניסיון מיניאטורי אחד נוסף, ואדע אחת ולתמיד מי מעמיד את מי בניסיון: אלוהים אותי או אני אותו. אנא, סלחו לי מי מבאי הפורום אם פגעתי חלילה ברגשותיו. = = = = = = ציטוט נבחר: "אם כבר לא נשארו לך יותר דמעות לבכות, אז אל תבכה, תצחק". נהגה לומר: שלומית עליה השלום, סבתא של עמוס עוז, "סיפור על אהבה וחושך", הוצאת "כתר" 2002, עמ´ 97. גמר חתימה טובה אור, תקווה, בריאות ואהבה אורי

kevant

New member
עמוס עוז.

אורי גמר חתימה טובה. מענין כי היום קראתי בסיפרו של עמוס עוז את הציטוט שלך. מענינת יותר העובדה כי סימנתי לעצמי את המשפט על מנת להביאו לפורום. מוריד את כובעי לפניך. הקדמתה אותי. כל כך נכון עד כדי דמעות. שלך.

שוב תודה.

חכמה הסבתא של ההוא.. ואתה יכול להיות רגוע.. הראשונה לא הגיעה
וחוץ מזה.. אולי נחבר את הלינק לפורום? וזה
בשביל אוטוסטרדת השתיקה ליל מנוחה מהצד הצוחק

BooBee

New member
אם לוחצים על הניק שלך

ומגיעים לכרטיס האישי שלך, אפשר למצוא את ההודעה. אתה יכול להעתיק אותה מחדש, אם בא לך. תודה על הציטוט. רויטל.

אז מן הסתם אין את אותה השגחה

אלוקית על הפורום הזה ומי יודע או יודעת לגבי "השגחה אלוקית" בכלל... לא מעט פעמים זה קורה ובעוד פורומים... והנה ההודעה שלך , בבקשה... כמו הכביש הדומם בו הילכנו אמש לעת ערב, זוגתי ואנוכי - אוטוסטרדת יום הכיפורים - כך נראה הפורום הזה עתה, אוטוסטרדה של שתיקה. "350 הודעות בשעה האחרונה בפורומים", נכתב בשער של "תפוז". אני, מה אכפת לי אני. את השתיקה כאן אני מפר בצו ליבי, ומקווה שיסלח לי מי מבאי הפורום אשר נפגע ממעשי, חלילה. = = = = = = = כפרות / יום הכיפורים תשנ"ח ביום הכיפורים איש לא ביקש את סליחתי איש לא כרע מולי על שתי ברכיו איש לא נישק עפר רגליי איש לא שטח מלפניי את תחינתו לפרוק מנשמתו את כובד חטאיו מלאו בתי הכנסיות המון אדם נושאים שקי חטאם אל המזבח נושאים את תפילתם לאל חנון נקעה נפשי מלאה עד גדות מן העוולות שלא סלחתי מעוונות שלא מחלתי הם על גבי כמו חטוטרת כמו צלקת בגופי כמו פצע מדמם לעד בתוך ליבי. עוד מאותו המין - באתר "עלים נושרים". = = = = = = = ציטוט מפי שלומית, סבתא של עמוס עוז, כפי שמובא בספרו "סיפור על אהבה וחושך", כתר הוצאה לאור 2002, עמ´ 97: "אם כבר לא נשארו לך יותר דמעות לבכות, אז אל תבכה, תצחק". חושב שאאמץ אותו בתור "ציטוט נבחר". = = = = = = = גמר חתימה טובה, נחמות וישועות, אור, תקווה, בריאות ואהבה, מועדים לשמחה וזמנים לששון............... אורי וגמר חתימה טובה והרבה שלוות נפש לכל הפורום הזה

nypx

New member
ואולי התכוונה הסבתא שנשאיר..

קצת דמעות שחרור של צחוק? אשרי המאמין (נראה לי עזר לי הכיפור הזה למרות שלרוב ישנתי ) "אשרי המאמין" מאיפה בא לי בדיוק המשפט הזה ? אני

למעלה