תם לו עידן התמימות

תם לו עידן התמימות

אני כאן איתכם כי כייף לי וכי ישנה האפשרות להכיר אנשים מכל מיני סוגים. חלקם טובים וחלקם רעים. לאחרונה עברתי חוויה קשה בחיי האישיים. ומצאתי חבר שאוכל לדבר איתו על כך,אוזן קשבת. סמכתי ובטחתי שהכל ישאר בנינו. והתבדיתי. האדם התגלה כנבזי,שפל ועלוב. אתמול בצ`ט נחתה עליי המכה והמציאות. כאשר אדם זה ניצל את מצוקתי הכנה ואת מצבי ואת הפרטיות שלי. אתמול השמועה נפוצה,זה לא משהו שאני מתביישת בו. אבל זהו משהו שאני עדיין מתמודדת איתו בחריקת שיניים. אתמול השתמשו בסודי על מנת לפגוע בי. וזה היה שוק. וזה פגע כמו חיצים בלב. מצאתי את עצמי ללא מילים,שוק טוטאלי,נבגדת. ובכיתי יותר מכל על היותי טפשה ונאיבית... על שבטחתי ושיתפתי... אני רוצה להודות לך בוגד שפל... הערת אותי למציאות חדשה. לא מציאות טובה -אבל המציאות בה` הידיעה. אז תודה לך ואני מקווה שקיבלת את הסיפוק שלך מהעניין. כי אני ממש לא מבינה... וממש מתביישת שהתגליתי כמטומטמת לבטוח בך. ואני לא מבינה למה? ומהיכן בא הרצון הזה להרוס אותי לגמריי.... כנראה שלעולם לא אבין.. לעומתך אני מאחלת לך רק אושר{עם כל הכעס ותחושת הבגידה שלי} וסודותייך שמורים עימי. אלת האהבה.

משתתף בצערך ובכעסך המובנים

ואחרוג ממנהגי אף אם זה יעלה לי בחסימה ע``י הממונים א ת ה בן ז ו נ ה !!!!!!! אמיתי ומי שלא תהיה ,הלוואי ותיוותר בשנה החדשה מנודה וגלמוד

ארבלי

תודה לך. אבל תשמור על המילים-אני מאוד רוצה שתשאר בפורום. אתה חלק חשוב ממנו. וכייף לקרא את דברייך ועקיצותייך... תודה לך ידיד. נ.ב. לא הבנתי למה גל מתכוונת.

.גלcom

New member
התכוונה-אליך(בלבד)

נסיון יפה =הוכחת שאתה גבר(עד היום לא יודעת אם דברתי עם גבר,אישה או עב``ם)... וכדאי שתתעדכן במייל . וכשאמרתי ``ליכלכת אותה``... התכוונתי לסיגנון הדיבור!

הסברים סותרים

צר לי לאכזב אותך שקסם הנשמות התאומות עם אותו הראש ברוב המקרים ,כנראה נמוג שכן לפתע אי ההסכמות מרובות על ההסכמות פה אחד אשר איפינו תקופה אחרת,ומבלי שהיו שום תיאומים מוקדמים ובכך היה הקסם. צר לי לאכזבך שההסבר שאלת האהבה קיבלה ממני לא דומה כלל לשלך ההבדל בין שני ההסברים הוא בכך ששלי הינו תולדה של הבנת הודעתך ע``י הקורא ואילו שלך הינו רק הסבר בדיעבד בלבד ,לאחר שהבנת שאולי הציניות שלך לא תובן ע``י הדיוטות כמונו באופן שמוציא חלק כל ציניקן. אנחנו רק הדיוטות בעניני ציניות אך איננו אידיוטים ומי יאמין להסבר הטיפשי שכאילו עד היום לא ידעת אם ארבל הוא גבר או אשה כאשר כמעט אין פרט שאינך יודעת על זהותי האמיתית ??!! לענין סיגנון הדיבור-קיבלתי דווקא בקפיירים לא רעים כי השתנה ללא הכר,ואף כי מחמיא לקבל מחמאות לא הן החשובות כאשר יש צורך להתייחס לטינופות עם מסיכות אדם על פניהם והייתי עדין מאופק בכך שאת הכינוי הצנעתי בתוך ההודעה בעוד שאחרים השתמשו באותו ביטוי אפילו בכותרת-ושם לא ראיתי את המטאטא שלך מעיר על ליכלוך!? רציתי רק שתדעי כי לא בקלות הצלחתי לשכנע את עצמי להוציא לאור את הודעתי זו אך הבלגתי רבות עד כה (ראי מקרה חוזליטה שבמקרה טרחה לעשות את העבודה בשבילי ולענות לך באותה מטבע בה הנך משתמשת)

.גלcom

New member
כן....המבקר!!!

משתתפת בצערך ובכעסך המובן... אך.....האם ההצגה חייבת להמשך? אהבתי גם את זה!!! עלה והצלח....עד קצה הכרמל! אהובי..יאמייאמי ...בום.....(-:cool:)

.גלcom

New member
ועכשיו?

כל אחד חוזר לסמרטוט שלו? או....שהאכזבה גדולה(גם הדיוטות יכולים לצאת אדיוטים לא.?. הרי קורצנו מאותו החומר....!) ומאיין הביטחון שאני יודעת עליך הכל? (אם כתבת למייל מסויים -כתבת להד``מ)

תשובות להרבה שאלות

את הסמרטוט שלי אני סוחט מתי שצריך אבל הוא לא היחידי שעוזר לי לעשות ספונג`ה ואם ``קלין `` לא עושה את העבודה נעבור ל``סנו`` למרות הסנטימנטים מן העבר.אם ב``קלין``ישנו את הנוסחא אבדוק שוב את האופציות. הייתי מוכן אפילו להיות אידיוט אבל ביוזמתי אבל לא שינסו לעשות ממני כזה,את יודעת,זכות ההחלטה וההכרעה בידי.. אם לא היית מחליפה מיילים כמו גרביים אולי לא היינו מגיעים עד הלום ועוד בעניין המיסוך כבר דובר בעבר-אנסה לשחזר ולשלוח

.גלcom

New member
מה בעניין הכלור?

בוקר טוב איש!!! מצטערת אם פגעתי...(אנחנו לא על אותו הגל/ ומעולם לא היינו) נכנסתי לכאן כמו גל..... אך תמיד מעדיפה את הים חוזרת אליו.....ובכייף(עם חליפת צלילה) ......................תשתמש בכלור = תצליח להלבין את כל הדפים!!.........(-:cool:) וכך גם הסמרטוט שלך ייהיה נקי / פאסה חיידקים צ``או אמיגוס ........ספידי גוזלס מחכה לי.....((-:cool:) ששששששששש....אל תענה לי!/גם לא במייל!

dann

New member
אלה יקרה

הסיפור שלך באמת נוגע ללב,אך הוא לא מפתיע. לצד הרבה אנשים טובים,ישנם לא מעט אנשים רעים. ...אך יחד עם זאת,הנאיבים הגדולים,ודווקא הם,יכולים למצוא את האהבות הגדולות ביותר,אך גם את האהבות המרות ביותר. ...כך לפחות אני מאמין....אז אני באמת לא יודע אם כדאי לעשות תפנית של 180 מעלות. דן

תודה דן

על העידוד. אני לא עושה תפנית אלא פשוט מתחילה לבחון את הדברים.. כשאתה חשוף אתה פגיע יותר ואני לא רוצה להיות בעמדה הזאת שוב. יש לי דיי והותר דברים חשובים להלחם בהם ביום יום. ואני בשלל ההשרדות. אני עוד אנצח....

dann

New member
מהודעתך אני לומד שאת

נמצאת עכשיו בשלב רגיש של חייך. אדם,וכל אדם,הופך למאוד פגיע בשלב שכזה. ליבי איתך אלה יקרה(לי קל להגיד את זה,אני ספק לבבות:) ) ...אני מאחל לך להתגבר על כל הקשיים העומדים בדרכך, ומקווה שתצאי מקשיים אלה יותר מחושלת. יום טוב שיהיה לך,ולכולנו. דן.

לי28

New member
אלה - מזדהה

אלה יקרתי.. כל כך אמיתית פשוט מקסימה.. אני כל כך מזדהה עם מה שרשמת, מוכר לי, ודבר זה מוריד את האמונה באנשים למרות שלעיתים את מודעת לכך שהם בעצם וירטואלים ואת לא מכירה אותם באמת או שמכירה אותם היכרות שטחית בלבד את חושפת את עצמך לפניהם (כי זה באמת קל יותר לפעמים) ואז מקבלים את הסטירה בפנים. הסטירה מזרים הרבה יותר כואבת מסטירה מקרובים... יקרתי אל תאבדי את האמון באנשים... רק צריך לסנן - אין לי את התשובה בשבילך איך לעשות את זה כי גם אני עדין באותה שאלה של איך, אם אדע את הפיתרון מבטיחה לשתף אותך... וחבל שלא אמרת מי זה הבן **** הזה... שכולנו נדע להזהר ממנו... שלך בהמון אהבה לי28

תודה מתוקה...

אני לא מתכוונת לאמר את שמו כדי להשאיר לעצמי טיפת כבוד. ברגע שאומר את שמו הכל יהיה מלוכלך יותר ונקמני. ואני ממש לא רוצה להכנס לזה... אבל להזהר צריך תמיד, ומכולםםם.

מי זה הבן-זונה??!!

אלת האהבה היקרה, לא יכולתי להשאר אדיש להודעתך הנרגשת. אני מבין את תחושתך. וזה המקום לחשוף אותו יקירתי. כאן. קבל עם ועדה. פן יראו וייראו. ותאמיני לי אלת האהבה, תאמיני לי - עדיין נותרו כאן כמה שאת יכולה לסמוך עליהם. סקסופון

shoteret 27

New member
כאן שוטרת27 - אלה האהבה המתוקה

היי אלת, אמנם איננו מכירות היטב אך רק מפניותנו הקצרות והלבביות אחת לשניה נוכחתי לדעת שאת אדם מתוק ולבבי ברצוני לעודדך ולומר לך היי חזקה ואל תעזבי אותנו - הישארי האדם שפגע בך הוא איש קטן איש קטן ושפל שלא ידע כיצד להוציא את תיסכוליו ולכן השתמש בך. כולנו כאן באותה סירה כולנו משתפים אחרים בסודותינו הכמוסים ביותר בתקווה שהם ישארו בגדר כזה - כמוס יש כאלה שמפרים את אמוננו אין צורך לבכות אין צורך להצטער כך הוא האדם מטבעו אוהב הוא לשתף אחרים ברגשותיו ובחוויותיו ועשית זאת כי את פשוט בת אדם אנושית למהדרין כפי שאמרתי היי חזקה אל תשמי לב לאיש הקטן שפגע הוא יחזור למחילתו במהרה כמו הנחש שמכיש ונס ואת הישארי איתנו כולנו אוהבים אותך ממני

למעלה