תם ונשלם!

Lee G1

New member
תם ונשלם!

היום באה לסיומה קייצת קן גילה 2005!(קייצת חניכים בשחור). אני עולה לי' הייתי פלוגה אם הייתי יכולה לסכם את כל השלוש שבועות האלה במשפט הייתי אומרת שהיה כיף אבל קשה! גם שנה שעברה הייתי פלוגה בקייצת... אבל השנה הרבה יותר התמודדתי אם חניכים. חניכים שהיו יוצאים או היו מפריעים או סתם היו ממורמרים יצאתי לדבר איתם לשמוע מה קרה והכל... הרבה פעמים הם הקשיבו וחזרו לפעמים פחות, אני חשובת שזה כן סוג של התמודדות שלא בדיוק הייתה לי עד עכשיו ואולי זה לא משמעותי כמו הדרכה בקן אבל זה כן לקחת חלק פעיל כלשהו אם החניכים!השנה גם יצאתי כלפלוגה למחנה בכפר חורש ואני חייבת לומר שהיה מאוד קשה!! זה היה מאוד חדש לי וקצת התאכזבתי אבל בסופו של דבר זאת הייתה חוויה משמעותית בשבילי גם אישית וגם אם בנות הקבוצה שהיו איתי חלק בפלוגה! אז היום הסתיימה לה הקייצת במסיבת סוף העולם... כל החניכים התפזרו נפרדו התחבקו והצטלמו והיה אווירת סוף כל כך עצומה!!! אז ככה תמה לה קייצת חניכים בשחור אם ארטיק ביד וחיוך אל הפנים, שנת הפעילות בפתח, ההתרגשות והצפיה כבר בעיצומם ואני רק מקווה שיהיה בסדר! שכבת ט' איך היה לכם בקייצות? בהצלחה לכלום!

קייצת רחובות וחבצלת...

הסתיימה ב27, הדרכתי ג'(הקבוצה המלאה היחידה מרחובות), היה קשה ומעייף אבל צברתי נסיון בהדרכה, הייתה קייצת חביבה, לא יודע למה אבל לפני שנה נהנתי יותר בקייצת...

skate camera

New member
כנראה לא הדרכת

אבל להמשך הדרך כמו שרכז בשם יואב הלוי אמר לנו פעם- "הדרכה זה לא כיף שלא יעבדו עליכם!" ואני חולק עליו קצת, להדריך זה קשה ולרוב מתסכל אבל בסוף התהליך להסתכל על הילדים ולראות שיש בהם שינוי שווה את הכל ומבחינתי אני עובר את אותו הסבל שנה הבאה כדי לשנות. קיצר אז, אם לא הדרכת שנה שעברה ולא היה עליך מספר חניכים [אפילו אם יש רק חמישה הם יכולים להפעיל לחץ של טונות...] שמלחיצים אותך בזמן ובכלל.. והיתה אווירה של פלוגה בסתלבט.. אז אולי בגלל זה יותר נהנית. ו...[בבקשה בלי תגובות על זה...] אלון כבוד..

NOAL GORILAZMAN

New member
מה זה מה שהוא אמר../images/Emo35.gif

הוא מרכז את השכבה שלי(שכבת הגרעין של השנה כלומר משלחת תשס"ו) אני לא מאמין שזה מה שהוא אמר

skate camera

New member
הוא אמר בפירוט

שהדרכה זה לךא כיף אבל כיף זה לא מה שמתאים לתאר את ההרגשה שאתה מבין שאתה שינית משהו בילד.. זה היה מסובך..

skate camera

New member
משהו שמשום מה לא ברור

גם פלוג הוא דמות חינוכית בעיני החניך. זה שאין לו אחריות ישירה על הילדים והוא בעל תפקידים "שחורים" לא אומר שהוא לא צריך להתעסק עם הילדים לדבר איתם וכו'... כל הכבוד שעשית את זה! וזה משמעותי באותה המידה בסופו של דבר.

GoOni

New member
קייצת לילה לקהיר, קן מזכרת בתיה

אני טטניקית והדרכתי ג'. היו פעמים שזה היה הכי קשה בעולם ולא היה לי כוח בכלל לזה, והיו פעמים שפשוט חשבתי ש"מה אני אעשה בלעדיהם?". בכללי הקבוצה שהדרכתי לא הייתה קשה כל כך, חוץ משלושה חניכים שהצלחנו להתמודד איתם בדרכים שונות (אחת לא הוצאנו ליום ההפוך כי היא פשוט לא הסכימה להקשיב לנו לשום דבר והחלטנו שאנחנו לא לוקחים עליה אחריות.) והדרכתי עם עוד שני מדריכים שקצת נתנו לי לקחת את האחריות על הכל, וזה לא היה טוב, אבל כל הקבוצה שלי הדריכה והיה תמיד עם מי לדבר וכל הזמן אנשים עודדו אחד את השני והבוגרת הייתה ממש מצוינת בקטע הזה:] די שמחתי שזה נגמר, למרות שאני קצת מתגעגעת לחניכים.

באמת קייצת מקוייצת...

הקייצת הכי טובה שראיתי... ובכלל לראות צוות הדרכה כל כך טוב, פלוגה שהיא גם פעילה חינוכית, חניכים נהנים, קבוצות נבנות... היה לי כל כך כיף לפקד על זה, לראות מה קורה עם החניכים והמדריכים, לעזור בכל מה שאפשר... אבל יותר מכל, יש השנה הרגשה גדולה מאוד של המשכיות - גם החניכים והקבוצות, וגם המדריכים שמאוד התחזקו. קן גילה - במהפכה מתמדת... ובעוד חודש ימים, התהוותו של: צוות ילדי המהפכה 2005-2006!!! זה פשוט לא מפסיק...

קייצת על ומי שלא בא חבל:]]

אז בתור ילדה בשכבת ט' זאת הייתה ההדרכה הראשונה שלי והיה לי מאוד מאוד כיף.. עשה לי טוב לראות איך שהם בהתחלה שהם לא רצו לשחק אחד עם השני בגלל שהם מקובלים וההם חנונים וכאלה ובסוף זה התחיל להסתדר..ובהתחלה הם לא שרו מורלים ובסוף הם התחילו להשתתפף ולצעוק וכאלה.. היה לי כיף שחניכה די בעייתית סיפרה לי על מה שהולך אצלה בבית(גירושים) והבנתי שהיא ממרגישה שהיא סומכת עליי. היה לי כיף לשחק איתם את כל המשחקים,הרגשתי כאילו אני חוזרת לגיל הזה.. זאת הייתה חוויה מאוד מלמדת בשבילי, ואני אקח ממנה המון לקראת ההדרכה שנה הבאה.. לילה טוב:}

Lee G1

New member
איזה יופי!

איזה יופי לראות הודעה כזאת! אני כל כך שמחה בשביל כל הט' גם אלה שהדריכו גם אלה שלא!!! אני באמת רציתי להרגיש כמוך....^ אולי שנה הבאה... בכל מקרה אני שמחה שכולכם נהנתם והכל זה באמת כיף לי ומשמח אותי לקרוא את כל ההודעות!!!! =] דנייל! האומנם?

למעלה