תם ונשלם

ye44

New member
תם ונשלם

זהו אחרי שכל פרשת קצב הסתיימה והאדון נכנס לכלא האם יש לכם תחושה שלא בדיוק נעשה משפט צדק ? לי כן

משפט צדק

נעשה. בהינתן הבחירות של קצב הוא הורשע, משום שהוא שיקר בעדותו, ולא משום שהוא אנס. ברור לדעתי לכל, שהיו שם יחסי מין, ולא מעט. עם הבחורות שהעידו, וגם עם אחרות שלא. ובהסכמה והנאה גדולה ... לא יודע אם כתוצאה ממשיכה לאיש ולכוחו, או מאהבת טובות ההנאה והקידום שניתנו בתמורה - אבל היו :) הבעיה שלו, שהוא בחר להכחיש ולשקר, במקום ללכת על הקו של רומן/יחסי מין בהסכמה ו/או לקבל את עיסקת הטיעון. וההשלכות ? ארגוני הנשים יכולים לחגוג - כי תוצאות המשפט הזה יעודדו ככל הנראה נשים לפנות ולהתלונן יותר ובאותה נשימה ישחטו את הפרה החולבת של מערכות יחסים מיניות/תועלתניות במקומות עבודה (מה שעשה קצב לאורך כל הקריירה שלו ושבזכותו לא מעט נשים עשו קריירה באזורו) אם אתה שואל אותי לגבי שיקלול ההישגים בעיני ? שורה תחתונה - הפסד נוסף בנוק-אאוט של המין הנשי ...

Rtitan

New member
גם לי, בהחלט כן!!

אדם שהיה ראש עיר, חבר כנסת, שר בממשלה, סגן ראש הממשלה ונשיא מדינת ישראל וניצל את מעמדו כ"נבחר ציבור" כדי לממש את החולניות כסוטה מין ואנס סידרתי - לדעתי בית המשפט כשל קשות כשדן אותו רק ל-7 שנות מאסר בכלא, והוא ימשיך לקבל פנסיה של 50,000 ש"ח לחודש. העונש על אונס בודד הוא יותר מכפול מזה. והאיש הורשע בשני מעשי אונס. נוסיף לזה את העונש הקבוע בחוק על תקיפה מינית, ניצול שררה, ואת הבושה שהמיט הזבלון על מדינת ישראל? לדעתי 30-40 שנה בפנים ואחר כך הגלייה להיות העוזר האישי של אחמדאיניג'ד יהיו בעיני בחזקת משפט צדק. בית המשפט ללא ספק סונוור מ"מעמדו" של האנס הסדרתי הזה והוא יצא בעונש קליל על מעשי התועבה שלו
!

ברור שלא נעשה כאן צדק...

אדם רגיל היה נעצר עד תום ההליכים - האנס הנ"ל הסתובב חופשי אדם רגיל היה נכנס מייד לאחר המשפט לכלא - לאנס הזה נותנים עוד זמן להיות בבית אדם רגיל היה מקבל עונש כבד פי 3 ממה שקיבל האנס מבית הנשיא אין בכלל ספק שעל מעשים חמורים כ"כ שביצע, הוא צריך להגיד תודה שזה העונש שקיבל.

לא מצליחה להבין למה הוא צריך עוד זמן להתארגן. ובאמת באמת מקווה שהוא לא ינסה לפגוע בעצמו בזמן הזה.

ye44

New member
אתה באמת

מאמין שהוא אנס מישהי ? א' אחרי שנאנסה הגיע לחדרו בשעה שש בערב הוא פתח את הדלת עם תחתונים והיא זרמה פנימה או מכתבי אהבה שהיא שלחה, 5 פעמים היא שינתה את גרסתה ובתי המשפט סרבו לפרסם את המכתב כי זה היה נותן לה נוקאווט בציבור
ואגב הדבר ההזוי ביותר מבחינת העליון ש
אמור לבחור את צוות השופטים ומי בחר גב' בייניש שבחרה שלושה שופטים שאחוז האנשים שיצאו זכאים אצלם שואף לאפס
אין ספק שהיה לו רומן עם כל הנשים זה בעיה שלו ושל אשתו אני רק מזכיר לך שהוא הגיש תלונה על הטרדה ואני גם מזכיר לך שהוא דחה עסקת טיעון שגם עבודות שירות לא היו בה, הטעות הגדולה שלו שהוא ניסה לטשטש את הרומנים שהיו לו מכיוון שהוא התבייש ולא רצה להביך את בני משפחתו זאת האמת
לבן אדם הזה הייתה שמירה אישית 24 שעות ביממה אולי גם שומרי הראש הצטרפו לחגיגה
כנס ותאזין http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FGLHDK&c41t4nzVQ=KL

אני פונה ללב שלך

ככה להעליב את יקיר הפורום, את מחלק הכדורים הרשמי, את זה שחי בזוגיות מושלמת עם האשה המושלמת? נו באמת, את רוצה שגם לך הוא יתחיל לחלק כדורים ???

ye44

New member
ברור

עכשיו תני לבעלך
"ויאגרה" הוא ירגש אותך כל הלילה

באופן צפוי למדי

היה לי ברור שזה מה שתכתוב, שהרי התיחסות עניינית, או עם עומק -כזאת שאין בה פרובוקציה, לא סביר שתמא ממך <פיהוק> אתה ממשיך לשעמם אותי......

ye44

New member
אם אני צפוי

אז מדוע את נכנסת לתגובותי
מעניין אני משעמם את רובכן אבל בכל זאת אתן מתות לדעת את "חוות דעתי" ומכיוון שהיא לא עונה על הציפיות שלכן אז ישר אתן נכנסות למגננות

ye44

New member
ועוד משהו

את רואה שאת מתה לדעת מה רציתי לומר

אייבורי

New member
צודק לגמרי

חרפה שלא האשימו אותו גם בנושא א מבית הנשיא האיש הוא טורדן מיני סדרתי בעל שם שיצא למרחוק ו 7 שנים, זה באמת לא מספיק

למעלה