תם ונשלם

מממאיה35

New member
תם ונשלם

1000 חלקים. נטו זמן הרכבה כ 10 שעות, ברוטו איזה חודש או משהו כזה.. חווית ההרכבה - האמת, ציפיתי ליותר
הרכבתי מסגרת, את האותיות אח"F את הציור של מיקי ומיני ובסף את הצהוב והתכלת, שבהתחלה הלכו מאוד לאט והיתי על גבול להתיאש ולקרוא לכם לעזרה, בסוף לקחתי את עצמי בידיים, הבנתי את הפרנציפ וזה זרם. הפרנציפ - הסתכלתי על החלקים ואיתרתי למשל את התכלת החיצוניים, את הצהובים הפנימיים וכו. ככה התקדמתי מבחוץ פנימה ומבפנים החוצה. בסוף הכל התחבר
לא יודעת מה הפאזל הבא שלי. אולי פו הדב שנעמי קנתה לי (בקטנה, 500 חלקים).

123נעמי

New member
הנה הוא../images/Emo7.gif

תעזרי לי בבקשה..... אני אכנס מחר בלילה לפורום ואני מקווה לראות אותו גמור

מממאיה35

New member
וואי

זה הפאזל השני שלי מאותה הסדרה, ממתין להרכבה. אז יש לי רעיון - תביאי לי את זה שהתחלת ואני ארכיב אותו, אני אביא לך את זה שלי (סגור בקופסא או אפשר לפתוח את השקית כדי שיהיה כאילו הרכבת) וזהו, פשוט, לא? הרי במילא בסוף הוא חוזר לקופסא שלו.. יאללה לעבודה או ש.. לפרק ולהתחיל אחר, אין טעם לסבול
<אפרופו לסבול, מיסי מה עם הפוטומוזאיק?>

123נעמי

New member
יש לי רעיון יותר טוב

תרכיבי את שלך תשלחי לי אותו כדי שאני אוכל לפרק אותו כאילו אני הרכבתי . ואני אשלח לך את שלי כדי שתוכלי לגמור אותו וגם לך יהיה. איזה רעיון גאוני
בנתיים אני עובדת על פאזל שוקולד מתוק מאוד כיפי לעבודה ומאוד מגרה

123נעמי

New member
2000 חלקים

אני מחכה לסוף כדי לאכול אותו כרגע הוא רק מריח משוקולד

מממאיה35

New member
ואני מנצלשת

כדי להראות את התיק ציור שבו אני מאחסנת את הפאזלים שלי. לדעתי הגודל שלו מתאים עד 1000 חלקים, אבל אני יודעת שיש גם אחד גדול יותר. נכון להיום התיק הזה מכיל כ 15 פאזלים שממתינים לקירות או למסגור, מה שיבוא קודם

האדרים

New member
רעיון של השכנים ...

השכנים שלנו רואים את הקירות הולכים ומתמלאים ויש להם רעיון מקורי... הם מציאים שנציב את הפאזלים הגמורים על גבי משטחי אקורדיון כמו שיש ,למשל, ברשתות הגדולות שיש בהן פינה של שטיחים / חנויות שמציגות אריחי קרמיקה או ב"קטנה" כמו שבוחרים בדים לספות. לא מצאנו תמונה, מקווים שהבנתם...

fairy8

New member
רעיון חביב אבל...

איפה משיגים כזה דבר ללקוחות פרטיים, והאם ניתן לקנות כזה דבר איפה אפשר לשים כזה מתקן, ומה המחיר אולי עדיף כבר למסגר (אחרי הכל גם הוא לא יוכל להכיל יותר מכמות מסוימת)

fairy8

New member
מאיה

פאזל מהממם כל הכבוד, ...אני יודעת מקרוב שבסידרה הזו יש חלקים קשים,

chavush

New member
אני מאוד אוהב את הסדרה הזאת

היא תיהיה הסדרה הבאה אחרי סדרת המבוקשים

למעלה