תם השרב הבינוני

ניקו 45

New member
תם השרב הבינוני ../images/Emo183.gif

וואלק תפש אותי השיר הזה על הבוקר : צליל מיתר (מהכרטיסיה של מייתנו ) אז מה אתם אומרים בעלי התקווה אהההה ? הלך הסולימן לליברמן . בזמני היה כבוד לפוליטיקה ומילה היתה מילה . השני מאיים שיחרים את ליברמן וארץ הנילוס תהיה סגורה ומסוגרת מפני האחד . האחד מתבטא בבוטות כלפי הראיס ומאיים בהצפת ארצו בכך שיפציץ את סכר אסואן . והשני מיד בא לשוחח איתו בירושלים הנצחית ועוד מביא לו הזמנה אישית מה... ראיס . וזה מעורר תהיות ושאלות איפה הכבוד הערבי של הראיס ? מה גרם לו להתקפל ? ואולי האימרה : "הערבים מבינים רק כוח" קבילה ונכונה ? או שמא ... התבגר והתגבר הראיס ומנסה לאחד כוחות כנגד האויבים האמיתיים : אירן וחיזבאל'ה ? וואלק הצליח לבלבל אותי הראיס

ש ר ה לה

New member
צליל מיתר../images/Emo168.gif../images/Emo79.gifאכן שיר מקסים...!!!

אישית אני יותר אוהבת את הביצוע של אייל גולן ביחד עם רמי קליינשטיין. החיספוס הקל או יותר נכון "הלכלוך" שרמי מכניס לשיר הזה, מכניס אותו ישר ל"בטן ולקרביים" כמו שביצוע טוב אמור לעשות... היום פתאום היכתה בי המחשבה: האם הדואט הזה גרם לאייל ולרמי לפרק את המשפחות?, האם שוב יש פה צירוף מקרים? או ששוב האמירה ש"שום דבר איננו מקרי" מחזקת את עצמה...

ניקו 45

New member
מחשבותייך שרל'ה קצת ../images/Emo6.gif מרחיקות לכת

למה שתעסיקי עצמך בספקולציות כאלה ואחרות אההההההה ? הן השניים הנ"ל לאורך שנים שרים על : אל תעזבי , כן תעזבי , תחזיקי חזק , אני הולך אחרייך כמו ילד שאוהב , אני הולך ממך את באה אלי ... וכו' ועוד' וכו' .... ובלי סוף . מעולם לא ממש התחברתי לרמי וגם לא ממש לאייל גולן למרות שהקול שלו שמיימי , נקי ונעים לאוזן . והכי מוזר (על גבול הבחילה) לשמוע את סרנגה שר/בוכה את התקווה . רק אתמול היתה כתבה שאמרה : בארץ יש 30% גרושים ואחוז המתגרשים בסיבוב השני עובר את ה- 60% אז למה להעמיס על מחשבתך משא כבד כל כך אהההה ?

../images/Emo46.gifמה תם איפה תם

טפיייי כמה חם גרררר! הבטיחו נשבר נשבר לי הפיוז מרוב החום ומה שבטוח הוא שצאר החוץ לא מצטרף לנסיעה ואולי זהו דווקא לטובה לא? רק טוב!!!

פלגים פלטינות ושאר ירקות../images/Emo3.gif

התחלתי את הבוקר בשעה שאתם עוד ישנת וניקולההה עוד נחר קשות הלכתי להעביר את האוטו טסט נכנסתי, נתתי מפתח אמרו לי שעה שעה וחצי גג ואת בחוץ האוטו לא עבר מבחן צריך להחליף ארבע גלגלים. טפיייי 4 במכה למה מה קרה? זה מה הבוחן אמר, נו אמר, אני מסכימה כאילו שיש לי ברירה, כמה זמן זה לוקח? שעה גג. נו שויין שעה זה לא נורא כשחלפו ארבע שעות ואני כבר ישבתי על הגג יישרתי כנף למשוש וצהלתי, לא שמעתם? התחילו העניינים לזוז במהירות כמה זמן לכל הרוחות והשדים של פתח תקווה לוקח להחליף גלגל?? צרחתי בקצב הסמבה! אפילו אני עם הציפורניים הארוכות והלק עושה זה בשמינית זמן גררררר וניקולה אמר שנשבר השרב טפייי כמה חם היה היום לא לדאוג אחרי שצהלתי והשמעתי את קולי ברמה, אחרי שכל העובדים התאספו סביב, אחרי שהכרתי את כל בני המשפחה של אנשי המוסך והסבתרי לכל אחד איך הוא נולד ומאיזה צד הוא יצא גרררר, ואחרי שהסברתי לכווווולם מאיפה עופר אוהב להטיל את מימייו ואת העובדה שיש לי במשפחה עו"ד שרק ממתין לכל קרב טוב
הגלגלים עברו את המבחן ואני הלכתי לעבוד אממממ אין כמו להתחיל את היום המוסך נכון? רק טוב!!!

ניקו 45

New member
אמממממ זוהרת ../images/Emo4.gif

עושה הרושם שעבר עלייך בוקר ארוך ומיגע . ואני חושב : מאיפה העופר מטיל את מימיו ? האם הוא מרים רגל ע"מ לא להרטיב ? (ועוד כמה שאלות בנושא ) לאיזה מסקנה הגעת בנוגע למוצאם האנטרפולוגי של עובדי המוסך ? אני מוכן להמר שמוצאם הקדום מגיע מארץ פלשת קרי : עזה , גת ואשקלון . רק עכשיו נזכרת לגלות שיש עו"ד במשפחתך ? איפה היית כשהייתי זקוק לאחד כזה טוב , רע ולוחמני אהההה ? וחוצמזה בעתיד תקחי את הסריגה שלך למוסך . זה יקל עלייך מאוד . או לחילופין את ספר התשחצים .

אז ככה

אין לי מושג מדוייק מאיפה עופר מטיל את מימיו אבל אני מבטיחה לבדוק לדעתי מהאוזן
ולגבי העו"ד חחחח הצחקת אותי אתה הרי יודע עליו מיצויין נה נני נננה נה וסריגה? אני??? עם שתי כנפיים שמאליות?? מה שכן זו יכולה בהחלט להיות עזרה בזירוז הטיפול
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
וחיוך יש לך להיום זוהרת ? ../images/Emo171.gif

אל דאגה לקראת ערב יכבו בעירך כמה וכמה "פיוזים" תגידי ווקשה ? זה בטוח לחיות שם בשכונה שלכם ? עדיין מניחים מכוניות ממולכדות לפיצוץ בניינים ?

w o m a n 10

New member
בשורה התחתונה , ניקו

הכל פוליטיקה!!! ליברמן התחנף קצת, בתחילה דרך שליחים ואח"כ אישית. וברור שלאיום האירני ולסיפור חיזבללה במצרים היה משקל נכבד. השיר יפה מאוד
גם הביצוע עם רמי קלינשטיין.

ניקו 45

New member
וודאי וודאי מייתנו שהכל פוליטיקה וקומבינה

זה כ"כ שקוף רמה כה נמוכה ורדודה , ואפילו ה"נמר הפך חברברותו" מפאת כבודי ל- 188 לא אשמיע היום את רמי ק.

w o m a n 10

New member
היום הוצגה התוכנית הכלכלית ../images/Emo130.gif

למה הנתניהו הזה מסבך הכל למה???? כשהכל כל כך פשוט. פתרון המשבר הכלכלי חודש אוגוסט. בעיירה קטנה על שפת הים השחור, גשם ירד והעיירה נראתה כאילו נטשו אותה לכולם יש חובות וכולם חיים על אשראי. באותו היום, מגיע תייר רוסי , עשיר מאד. הוא נכנס לבית המלון היחיד בעיירה, שם על שולחן הקבלה שטר של 100 יורו, והולך לבחור לעצמו חדר. בעל המלון..לוקח את השטר ורץ לשלם את חובו לקצב.. הקצב..לוקח את השטר ורץ לשלם את החוב למגדל החזירים המגדל לוקח את השטר ומשלם לספק המזון לחזירים ספק המזון, חוטף את השטר ורץ לשלם את חובו לזונה של העיר, אשר בתנאי המשבר .."נתנה" באשראי. הזונה, לוקחת את השטר ורצה למלון, לשלם את חובה לבעל המלון, עבור החדרים ששכרה בעת שהייתה שם עם הקליינטים. באותו הרגע, יורד הרוסי,לאחר שבדק את החדרים, לוקח את השטר באומרו ששום חדר לא מוצא חן בעיניו, ועוזב את העיר. אף אחד לא הרוויח כלום, אך כל העיירה חיה כעת בלי חובות ומביטה אל העתיד באופטימיות רבה.

ניקו 45

New member
זה אמנם משל מייתנו אך ...

הסיפור מאוד נכון וזה ממש כואב לדעת שבכלכלה פשוטה שאפילו בוגר כיתה ז' יודע מה יש לעשות . אבטלה יוצרת עוד אבטלה , ירידית מיסוי/הכנסות למדינה שיוצרת עוד אבטלה . אז מה הפתרון של ביבי ? ישששששששששששש לייצר עוד משרדי ממשלה ולספק תעסוקה לעוד ועוד פקידים שמוציאים כסף וממש לא מכניסים אגורה לקופה . תגידי ווקשה מייתנו (אינני מכיר בניק w o m a n 10 ואיתך הסליחה ) מה שם העיירה הנ"ל כי דווקא היא מוצא חן בעיני (ולא בנוגע לזונה שנותנת באשראי
) רק בגלל משפט הסיום : "ומביטה אל העתיד באופטימיות רבה"

למעלה