תל מונד ושות'

שמע..

אני הבן האדם האחרון שלוקח הכל ברצינות, אני פשוט אומרת שצחוקים זה סבבה עד גבול מסוים של לעיסה, ותקן אותי אם אני טועה.

DeadWolf

New member
אתם כבר לא מחזירים לי כמו פעם..

הייתם משקיעים בי והתגובות היו ארוכות.. ובאמת הייתי מתעצבן קצת ותמיד היה לי את החשק לחזור למחשב בשביל להוציא אגרסיות.. עכשיו אתם סתם לא כותבים הודעות מעצבנות ותוחנים לי אותו הדבר אז זה מתחיל להמאס (אתם תוחנים שאני תוחן שאמא שלך זונה) אז אם תשקיעו אני משקיע בחזרה אם לו אז עושים סולחה עם חומוס סבבה?

אתה לא מהווה אתגר אינטלקטואלי

זאת האמת. רק גונן עוד איכשהו יכול להשתוות לך ולהמשיך להגיב

בעקבות שיחה עם גונן אני רוצה להבהיר

שהאזכור של גונן בהודעה הנ"ל היא לגנאי. כלומר,הרמה של וולפי כל כך נמוכה שמאיתנו רק גונן יכול להתשוות אליו. גונן אני מצטער שהרסתי לך את המחמאה.

id0a

New member
לא עושים שלום עם אויבים, כהנא צדק

תנו למאסטרו להגיד את דברו, (סתם סתם נו..) העם עם הגולן, שלום חבר - יאללה ביי וולפי,פושעי הפורום לדין, אין לנו ילדים למלחמות מיותרות אבל כן זמן לריבים, חברים לא מפקירים, אין שלום עם ערבים וגם לא עם תלמונדים, אל תתנו להם רובים (שלי עדיין לא בסליק, אני מסתובב איתו כמו שגנדי היה מסתובב עם העוזי שלו), חברון מאז ולתמיד וכך גם הפורום לשכבת י"ב דרור, סחטיין על השלום ותודה על הביטחון חפי לא משת"פ וטרייסי ווולפי סתמו ת'תחת, צריך מנהיג חזק (בשביל זה יש את שלמה!),אנחנו כאן הם שם,מוות לערכים- בגלל זה צוחקים על אוטיסטים, השמאל עוזר לערבים וגם לבית ספר רבין. לחסל, להרוג, לגרש, להטעות להדביר, להסגיר, עונש מוות, NO FEAR להשמיד, להכחיד, למגר, לבער הכל בגללך, וולפי. מספיק מושקע ? (c) הדג נחש - תחת פיקודו של מאסטרו עידו.

id0a

New member
אה...ושכחתי להוסיף

חברון עיר האבות, חברון מאז ולתמיד (לא קשור כן אבל אני מזכיר לכם)...ומי שלא נולד הפסיד (חוץ מטרייסי), מוות לתלמונדים וגם לבוגדים (מזה משנה, אותו דבר). אבא תרחם אבא תרחם קוראים לו וולפי והוא מגמ מגמם. אבא תרחם אבא תרחם קוראים לו טרייסי והוא מגמ מגמם. אבא תרחם אבא תרחם קוראים לה ובלונדה קשוחה והיא סתם לסבית...

DeadWolf

New member
פאק קטן בשרשור אבל זה נסלח..

קורה לטובים ביותר.. ולא לא התכוונתי שאתה אחד מהם

DeadWolf

New member
אוקי אני משקיע עכשיו..

יא חתיכת טמבל נרקומן, מי יתן ותיאנס על ידי סוהר בגולאג טורקי באמצע חירבון, החלום שלי הוא לחרבן עליך בקליניקה של אחותך הזונה עד הבוקר. יאללה, לך לחפש לעצמך חיים חתיכת בן תולעת עם ניחוח כללי של אתר פסולת גרעינית, מי יתן ותיאנס על ידי הומו בעמידה, אני צוחק כשאני חושב על להניח את הביצים שלי עליך מול כל המשפחה שלך יא חתיכת יתוש נטול מח, שמעתי שאתה מעונין לקיים יחסי מין עם גברי לוי אחרי שהוא שלא התקלח שנתיים, אני מת מצחוק מהרעיון של לגלח לך את הביצים עם סכין מפלסטיק. ותגיד שאני לא משקיע ass hole

למעלה