תל השומר

תל השומר

שבוע טוב, אני חדשה פה בפורום והייתי מעונינת לקבל את עצתכ, בעוד מספר ימים אני מגיעה לפגישה ראשונה, בטרם אתחיל טיפולי הפריה. ברצוני לשאול: איך תל השומר מומלץ? כמה זמן עובר בין הפגישה הראשונה ועד לטיפול עצמו?

בבוצי

New member
בהצלחה ענקית../images/Emo24.gif

מאחלת לך שתעברי מהר לפורום השכן. לגבי תל השומר- אני לא מכירה את המחלקה, מהפורום קראתי רק דברים טובים. הזמן בין הפגישה הראשונה ועד לתחילת הטיפול תלוי בך- אם עשית את כל הבדיקות, שהמחלקה דורשת ויש לך את כל האישורים את יכולה להתחיל מיד. וכמובן תלוי בתאריך המחזור שלך ,שגם הוא קובע את תאריך התחלת הטיפול. במחלקה שאני מטופלת בה- שערי צדק, הכל הלך מאד מהר. הגעתי בחנוכה ,היו לי את כל הבדיקות הנדרשות, תוך שבוע וחצי המחלקה סידרה לי את כל האישורים המתבקשים מועדות שונות- מקופת חולים , הבית חולים ,וכבר התחלתי את הטיפול- זריקת הדקא . אז מכל ה-
שתצליחי כבר בטיפול הראשון ותזכי להריון מושלם של 9 חודשים עגולים ויפים.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה. מידע על תל השומר אין לי, אבל אני מקוה שתקבלי עוד תגובות מבעלות נסיון. בהצלחה נועם

ראשית בנות תודה לכולכן

באמת תודה על ההענות והקבלה החמה... הייתי מבקשת ברשותכן לברר דבר נוסף. קופת החולים שלי סירבה לתת לי טופס 17 (כללית) לתל השומר, וכנראה שאאלץ לפנות לאסף הרופא. מישהי שמעה על המחלקה שם בכלל, ועל פרופ' רונאל בפרט? תודה לכן ובהצלחה לכולכן!

tutiki

New member
מה פתאום סירבו לתת לך ט' 17 לתה"ש?

איזה חוצפנים! גם אני בכללית אבל לי נתנו טופס 17 לתל השומר. ההנחייה אומרת שהם נותנים התחייבות לכל בית חולים ציבורי או של הקופה. תל השומר הוא בי"ח ציבורי - ואין להם זכות לשלול ממך את הטיפול בו, אם זה מה שאת רוצה. אם היו מסרבים לי הייתי פונה למנהל האזורי והופכת אותו
חצופים! מי הם בכלל שייקבעו לך איפה להיות מטופלת??? אם מדובר בבי"ח פרטי (כמו אסותא) שהקופה לא עובדת איתו - אז ניחא, אבל בי"ח ציבורי וידוע כתל השומר? ממש מרגיז. תתעקשי וייתנו לך. לגבי אסף הרופא - שמעתי עליהם רק דברים טובים. המחלקה קטנה יחסית ומשפחתית, ויש להם הצלחות יפות.

רומי 007

New member
תל השומר

לפגישה ראשונה אין צורך בטופס 17. את פוגשת שם רופא שקבעו לך איתו פגישה. זה הולך לפי ימים. למשל בימי ראשון פרופ' בידר בימים אחרים פרופסורים אחרים. בכל פרוטוקול תוכלי להחליף רופא אבל אני ממליצה לך לדבוק באחד שמצא חן בעינייך ולמצוא גם חן בעיניו. שיכיר אותך, שיהיה לו אכפת. את ראש המחלקה דור לא תוכלי לקבל אלא יש באפשרותך ללכת אליו פרטי ואזד הוא מטפל בך גם בתוך המחלקה במידת האפשר. אחרי שתקבלי פרוטוקול ובמידה שעשית כבר את כל הבדיקות ויש לך תיק מוכן יחכו למחזור הקרוב ותתחילי לקבל תרופות. בדרך עוד תצטרכי לקנות את התרופות אחרי שקיבלת אישור קופת חולים. כאן זה שונה מקופה לקופה ולא אפרט לך כי אני מכירה רק את הקופה שלי. את ההזרקות תתחילי לפי המחזור ולפי סוג הטיפול. יש אפשרות שתקבלי דיכוי ארוך וזה לוקח זמן רב יותר, יתכן שימליצו על דיכוי קצר. תכל'ס אי אפשר לעת מתי יתחיל הטיפול. בקצרה עוד על תה"ש: הצוות נחמד, האחיות מקצועיות, מתקשרים אלייך בזמן ולא מורטים לך את העצבים. חשוב שתכירי את המזכירות - גילה ועדי הן נחמדות מאוד ועושת הכל שתרגישי טוב. האחיות נפלאות ובאולטרסאונד תראי אחרי כמה פעמים מי את אוהבת יותר שבודקת אותך ולפי זה תתארגני בתור. אני הייתי מחכה לפעמים קצת יותר כדי שהטכנאית האהובה עלי תטפל בי ומתחמקת מאחרת שפחות אהבתי. שיהיה הרבה בהצלחה ותעדכני אותנו כאן.

אור9

New member
תל השומר

אפרת אני כרגע בטיפול בתל השומר, אפילו שבהתחלה קצת נרתעתי ורומי 007 הרגיעה אותי. הם מחלקה מאוד מקצועית, עניינית, ונחמדה. אני מאוד מרוצה שם. לגבי טופס 17 לתל השומר - גם אני בכללית וגם לי סירבו לתת, אבל התקשרתי והתווכחתי וכתבתי מכתבים ולבסוף אישרו לי. אל תוותרי מהר- הרבה פעמים כעושים גלים מצליחים לקבל בכללית מה שרוצים. בהצלחה לך.

../images/Emo7.gif גם לי מסרבים לתת

אישור...... וכאן בפורום מדברים על כך שחייבים לתת לנו, אבל מבירור שעשיתי עם משרד הבריאות זה ממש לא כך. הייתי שמחה לשמוע ממי ש"עשתה גלים" איך בדיוק היא עשתה את זה כי אני מאוד רוצה להגיע לתה"ש.(מאוד רוצה זה באופן יחסי כמובן - לא הייתי רוצה בכלל אבל........)

בסופו של מאבק גם שיניתי את דעתי

לאחר שסרבו לתת לי טופס 17 (ואגב בתה"ש הם מתעקשים על טופס 17 גם לביקור ראשוני בניגוד לאסף הרופא) החלטתי להיות מטופלת באסף הרופא... שמעתי שגם המחלקה של אסף הרופא ידועה כטובה והיא נוחה לי גם מבחינת הנגישות.. מקווה שבחירתי נכונה. על כל פנים תודה לכן, ושיהיה בהצלחה. אגב, מישהי שמעה על אסף הרופא?

למעלה