תל אופן +

reichel1

New member
תל אופן +

שלום לפורום

רציתי להבין: נניח אני לוקחת אופנים (יש לי מנוי לתל אופן) ..נניח באזור וולפסון. ואני בדרך לנווה צדק. מה אני צריכה לעשות עם ה- WAZE

כדי שתוך הנסיעה באופנים אשמע !! שאני מתקרבת לתל אופן אחר, (שבו אוכל לשקול אם להחזיר לשם את האופנים אחרי חצי שעה) ?

תודה רבה!!

zddsz

New member
לא יודעת. האם שאלת בתמיכה טלפונית שלהם? האם בדקת באתר שלהם?

רק מנסה לומר מה שאני כן יודעת. האם זה מיותר?

reichel1

New member
זה באמת רעיון לדבר איתם.אבל חשבתי שזה בכלל קשור ל-WAZE .

אולי מישהו כאן ניסה? מה עושים "כולם" ..אלה שיש להם מנוי שנתי, ולא רוצים לשלם קנס על איחור בהחזרה,

. מעבר לחצי שעה הנתונה?

zddsz

New member
האם תמיכת תל אופן, שאולי לא יודעת, יותר זמינה מהאחרים?

יתכן שזה יותר, או רק, ענין של WAZE. אפשר לנסות לדבר עם WAZE - אף פעם לא חשבתי על זה. האם הם זמינים כמו תל אופן?
אני לא יודעת כמה משתמשים יש לקבלת חיווי קולי כאשר מתקרבים לתחנת תל אופן. וכמה מתוכם בפורום הזה. וגם ראו את ההודעה, וגם יודעים, וגם מוכנים לענות. יכול להיות שבכלל עדיף לך לשאול בפורומים שקשורים לאופניים. אולי פשוט להניח את הסלולרי על הכידון - יש מנשאים לכך.
האם את מתכונת לחיווי קולי מה WAZE? זה לא אומר לרכב עם אוזניות? רכיבה עם אוזניות זה בטוח?

reichel1

New member
תודה! השאלה האמיתית היא איך מכוונים תמיד להחזיר אחרי חצי שעה

למי שיש מנוי לשנה?(חשבתי להעזר ב-Waze ) אבל מה עושים כולם עם בעיית החצי שעה?

עלה13

New member
טיימר מכוון ל25 דקות....

אצלי מתפקד היטב, חשוב לזכור הגעת לתחנה ואין מקום להחזיר אופנים יש אופציה להערכה לרבע שעה ללא עלות בעמדה או בשיחה עם המוקד

reichel1

New member
איפה הטחחמר ואיך מאריכים בלי להתקשר למוקד? תודה! רבה!!

zddsz

New member
כנראה שהטיימר בסמארטפון. כנראה שמאריכים בלי המוקד במחשב.

1. מניח שהכונה היתה לכון את הסמארטפון שיתן התראה קולית בעוד 25 דקות.
  2. מניח שאפשר בעמדת המחשב בתחנה, במקום להחזיר לרשום שהתחנה מלאה. כנראה שאוטומטית נתנת הארכת זמן.

reichel1

New member
תודה! מדוע לא שידרגו שלאופניים יש טיימר וגם ,שמראה היכן יש

תל אופן קרוב?

היה מאוד מיקל על כל המעורבים.

עלה13

New member
מורידים את אפליקציית telobike

לספרטפון, לפני שיוצאים מהבית, מהמשרד בודקים בתחנות קרובות אלי כמה אופניים מצויים בתחנות, משכירים, לוחצים על טיימר שמכוון על 25, לוחצים סטארט ומתחילים לרכב, כך אין מצב לחרוג.
או שמורידים אפליקציית טיימר ומכוונים ל125 דקות או חמישים דקות אם הרכיבה ארוכה.
לגבי הארכה היא יכולה להתבצע מהמסך עצמו, יתכן ועל המסך תראי שיש מקומים להרחזיר אך בפועל אן מקום להחזיר, פשוט הרימי טל למוקד והם יאריכו לך ברבע שעה מסיום השיחה.

עלה13

New member
כן, יש לי אייפון ובאפליקציה יש טיימר...

שמכוון ל25 דקות, היתרון שהוא מצלצל או רועד יש לך חמש דקות ויש לך אפשרות לבדוק היכן התחנה הקרובה וכמה מקומות פנויים יש בה

reichel1

New member
תודה! בדקתי. אבל הצלצול לא מספיק חזק וחסר באפליקציה

משהו שיגיד איפה התל אופן הקרוב ביותר.

עלה13

New member
תנסי לראות אם יש זמזם רועד, או להוריד אפליקציית טיימר

למעלה