תל אביב

וויצמן בבניה

גם זה של PERI, רואים את הדימיון עם הסיטי גייט, ונדמה לי גם עם מגדל הממשלה בת"א...

עוד

וזהו מסוראסקי, כי לא היה לי זמן וכוח להכנס למרכז ושיתחילו לתחקר אותי לגבי הצילומים.. בהזדמנות אחרת...

TheIllustrator

New member
סלחו לי...

אבל מגדל האשפוז החדש הרוויח בכבוד את תואר "המגדל החדש המכוער בת"א"... או לפחות טוען ממשי לכתר המפוקפק. לכאורה, מדובר בבניין מעניין ועם יותר מדי רעיונות טובים מכדי שיהיה מכוער, מה שרק הופך את הכיעור למרעיש עוד יותר. איך אפשר לקחת כ"כ הרבה אלמנטים יפים(בנייה ב"אוויר" בעזרת עמודים גבוהים, צורת מקבילית מעניינת, מנחת מסוקים ייחודי, גודל מרשים ועוד), ולתכנן בניין כ"כ מכוער. פשוט צורם בעיניים, מאד לא אחיד(כל רבע חזית נראית אחרת לחלוטין, בלי שום עקביות או קשר), צבעים דהויים ולא מעניינים(אפור בהיר וירוק בהיר "בתי-חולים")... פשוט שערוריה. גועל נפש. ובאמת חבל, מבפנים הוא די יפה. (נראה כמו בית מלון באיזורי ההמתנה והמסדרונות)

IBM מהצד...

מתחילים לראות קצת מהחזות החדשה שלו.. חבל רק שהרחיבו לו את הגזע
טוב אני חייב ללכת לראות סדרה אהובה (השבט) אז אני יחזור אח"כ וימשיך להעלות את התמונות
נשארו עוד יחסית הרבה...

TheIllustrator

New member
אני מקווה שלא יכערו אותו.

מאחר והוא היה נאה טרם השיפוץ. (ראו עליו את הגיל, אבל הוא עדיין היא מרשים) אגב, לא הרחיבו לו את הגזע אלא הקיפו בקירות זכוכית ע"מ להגדיל את הלובי, הדבר נעשה זמן לא ארוך לאחר חניכת המבנה, בשל מחסור בשטח לובי שהתברר לאחר הבניה. אגב... מאחר ולא נעים לשבת בלובי תחת שמש יוקדת, ציפו את חלק הוטרינות הפנימי בחומר אטום, שלמעשה מסתיר את הגזע לחלוטין ומקלקל את כל אפקט המגדל. כמה חבל שהורסים דבר יפה.
אגב, מה זה השבט הזה?

TheIllustrator

New member
משרדי איתן-גושן יושבים בבניין.

ואני תוהה הכיצד ארכיטקטי הבניין יכולים לשבת בשקט בבניין שהם עצמן תכנננו, ולראות אותו כ"כ מוזנח!!! למה לעזאזל כל דפנות הבניין הלבנות(מלבד אחד, בצד דרום-מערב), מלוכלכות כאילו אלפי אוטובוסים נסעו עליהם הלוך וחזור. איפה תחזוקת הבניין? איפה קצת אסטטיקה???

למעלה