תל אביב תל אביב:)

תל אביב תל אביב:)

מה אומר ומה אגיד, העיר פשוט עיר של מסחר, נווה צדק שכונה מדהימה, המון טיפוסים שונים ומשונים, המון גייז, ממש רואים המון חריגים מהנורמה שמצאו מקום בעיר הגדולה.

כלבים וחתולים מקבלים יחס מדהים לעומת בני אדם כמה עצוב!!!

אביeג7

New member
המון גייז חריגים מהנורמה

סריסלי?

אתה באמת אמרת את זה עכשיו?

יש פסיק שם באמצע

אני לא בטוחה שהתכוון ספציצית לגייז כחריגים מהנורמה.
אם הוא התכוון באופן כללי, אז הוא צודק..
תל אביב היא אסופה של המון הזויים, לאו דווקא בקטע רע. (אבל גם)

הכונה

המון גייז וטרנסגרים וכל מיני היפסטריות ופאנקסיטים, רואים את זה המון במרכז תל

אכן ת"א היא בירת הטירוף הארצית

כל המוזרים באים לקבל את הבמה שהם חיפשו
ואז מאבדים את עצמם לדעת

עצוב איך שאני רואה אנשים נגמרים פה על ימין ועל שמאל

בכל עיר

מרכזית זה ככה זה, אם חלילה הייתי גייז הייתי מזמן בא לגור כאן, הם מתחילים איתי, אני עובד ליד מתחם התחנה ואני עובד עם הסטייליסטיןת ובלוגריות איזה מוזרות! מבחינת סקס הסקס כאן מאוד זמין, יותר נהיינה לבלות ולהיות בסופש בירושלים עיר מדהימה ומיוחדת יותר!!

מה כן אם הייתי בן 22 הייתי מוותר על השירות קבע ובא לתל אביב ומתחיל לטרוף מבחנת יחסי ציבור ושיווק

dori78

New member
תגיד, סוקי,

למה בעצם אתה לא עובר לירושלים?
אם ת"א כל כך מגעילה בעיניך, למה אתה לא עוזב?

אני לא חושבת שאנשים באים לקבל את הבמה שהם חיפשו.
אנשים בורחים מדברים שלא מתאימים להם, מגיעים לת"א ומגלים שפה לא שופטים אותם על היותם חד מיניים/אוהבי אופרה/רוצים להתחזק/לצאת בשאלה/כל דבר אחר שגורם להם להרגיש חריגים בקהילת המוצא. למה זה כל כך גרוע?
בת"א יש תשובות לכל המחפשים. יש מרכזי קבלה, שיעורי תורה מכל מיני סוגים, מרכזי תמיכה לקהילה הגאה, בתי ספר לשלל מקצועות שלא תמצא בפריפריה. אני לא רואה בזה שום דבר רע. לדעתי, כל עוד אתה לא פוגע באחרים - תעשה מה שבראש שלך.

אנשים אבודים היו ויהיו תמיד.
לפעמים הם מוצאים את מה שחיפשו בת"א, לפעמים בגואה או בטיבט, לפעמים במאה שערים ולפעמים לא מוצאים.
זה כבר קשור לאנשים, לא לתל אביב או לכל מקום אחר בעולם.

אני חש

ניכור מסויים כאלו זאת פלנטה אחרת, אני דתי ושחום בלב ליבה של מרכז העניינים, אני אך שמסיים את העבודה בורח מהר לראשלצ, פעם לפני שנים הייתי מתלהב מהמותגים וכו, היום אני נכנס לעזראלי ולסנטר וכבר לא מזיז לי יש איביי יותר זול בהרבה:)

dori78

New member
אני חשה

שזה עניין פרטי שלך עם עצמך.
אני מכירה כמה וכמה חובשי כיפה שחומי עור.
אף אחד מהם לא מרגיש ניכור בת"א בשל כך.

מותגים? לא עניין אותי מעולם.
לפי מה שאתה אומר, גם היום אתה מתלהב מהמותגים, רק שהיום אתה יודע להשיג אותם בחצי מחיר.

דידי 9

New member
לא משנה מי אתה גם חילוני מובהק-ת"א מנוכרת..

על מה את מדברת דורי?? איפה את חיה....:)

לא צריך להיות אחר כדי להרגיש ת'ניכור בת"א........זו עיר מנוכרת לרוב רובם של אלו שגרים שם.
ללא הבדל גזע דת או....

נולדתי פה

והעיר לא מגעילה
האנשים פה מגעילים/מסכנים חסרי ישע

הם באים לחפש את ה"חופש" שלהם בת"א המתירנית
ומוצאים את עצמם משועבדים לריקנות חסרת תקווה

מיתגו את תל אביב כבירת החופש והמתירנות
לכן כל העזובים באים לפה

את רוצה לספר סיפור יפה
אני צופה בסיפור הלא נעים הזה כבר 30 שנה

ואני אומר לך, שפה רק הולכים לאיבוד

dibablas

New member
וגם...

לא יודע איפה אתה גר בדיוק, אבל שים לב שהמסתננים מתחילים להגיע למרכז העיר ככל שעובר הזמן יותר ויותר,
אני מקווה שהם יעברו בהמוניהם מדרום העיר שהמסכנים שם יוכלו לחזור לנשום לרווחה ולחיות כמו בני אדם ויושבי מרכז וצפון העיר שעמדו מלכת ולא עשו כלום ואדרבא רבים מהם הטיפו כנגד תושבי דרום העיר, ירגישו קצת מה זה.
במהרה בימינו.

מאז שהמסתננים עשו את ההפגנות

והשמאלנים דאגו לידע אותם את הזכויות שלהם והיכולות שלהם והחולשות שלנו
מאז אני רואה אותם מתחילים להסתובב חופשי ברחובות ת"א
עד אז היה, והם היו נחבאים אל הכלים
פתאום הם כבר בקטע של שופוני ברחובות
מינימום 50 סנט בא לעיר

dibablas

New member
אתה כנראה

לא מתקרב לדרום העיר ותקוע במרכז-צפון העיר?
חבוב, מי שהסתובב בדרום העיר ראה שהם ממש ממש לא היו נחבאים אל הכלים!
מה שקרה מאז ההפגנות זה שהם התחילו להיות יותר במרכז ת"א.
היום הם נמצאים פחות בדרום ת"א (עדיין המונים והרבה יותר ממה שבמרכז העיר, בתור מי שמסתובב בעיר ברגליים ולא נוסע ברכב דרך איילון) גם בגלל תהליך העזיבה מרצון שמאפשרים להם תמורת סכום נהדר של 5000 דולר שאתה יכול לתאר לעצמך מה זה במונחים שלהם וכמובן התהליך של המעבר האיטי וההדרגתי למרכז העיר (כנראה ראו שנחמד שם...)
בתור מי שמאמין בשוויון אני חושב שאחרי לפחות 5 שנים שדרום העיר היתה מוצפת במסתננים מרכז העיר צריכה להיות במצב הזה.

רק לצורך הבהרה:אני חושב שבכל מקרה המקום הראוי להם הוא מדינותיהם-סודן, אריתריאה ויתר המדינות שמהן באו (יש גם מחוף השנהב ועוד כמה),
אבל יהיה נחמד עם המהלך הזה שהממשלה עושה בהצלחה לא רעה בכלל של עזיבה מרצון (כמובן בזכות הצעדים של ממשלת הליכוד של מתקני השהייה, מדיניות אי העסקה וכמובן עידוד עזיבה בתשלום נאה) במשך הזמן הזה המסכנים של דרום ת"א יסבלו פחות והאנשים המבוססים של מרכז וצפון העיר ירגישו מזה...

אני חושב על כל אותם אלו שמתחננים על נפשם ...

בביטוח לאומי (יהודים)
ועושים להם סיוט של הלייף בבירוקרטיה

ומסתנן מקבל 5000 דולר

של מי המדינה הזו לעזעזל ?

אם החילונים לא יודו שהיא של היהודים, אז כולנו עלולים להפסיד את אדמתינו

dibablas

New member
ברור שזה מצב בעייתי

אבל מצד שני גירוש מיידי לארצותיהם שיגרור תגובות קשות מהעולם וחרמות שההשפעות הכלכליות שלהם מרחיקות לכת הרבה יותר מהסכום הכולל הזה, אז נראה שזה הרע במיעוטו.
הבעיה היא שיש """יפי נפש""" שטוענים שגם זה לא בסדר!
כי בעצם גם אם הם מסכימים לחזור לארצותיהם, הם עושים זאת בניגוד לרצונם, לוחצים אותם, הכסף הוא לא מה שמשפיע וכו' וכו'.
בינתיים המספר של העוזבים מביניהם הולך ועולה-כן ירבו!
לגבי הבעיות אצלנו פנימה, בהחלט הרבה דברים צריכים להשתנות וסדרי עדיפויות שונים צריכים לזוז.
הבעיה היא לא "חילונים", העניין הוא חלק קטנטן, זעיר של אפיקורסים מוחלטים שבשבילם א"י זה עוד מדינה כמו שוודיה, יו"ש זה עול, ברית מילה זה לא מוסרי והדת זה אוסף של מנהגים ומסורות אנכרוניסטיות שאבד עליהן הכלח ממזמן וכמובן שאין בעיה מבחינתם עם התבוללות.
מדובר במקסימום 3% מהאוכלוסיה היהודית בישראל.
אתה קופץ יותר מדי לפסימיות- אף אחד כבר לא יוותר על האדמות יותר ולא יהיו שום בעיות, כבר ראינו בדיוק מה כל הנסיגות והויתורים הביאו לנו, כרגע יש ממשלת ליכוד שלהערכתי תמשיך לשלוט (בעתיד כנראה עם מנהיג אחר ועם חברים אחרים פה ושם, אבל כוונתי למפלגת הליכוד) עוד עשרות שנים והם לא ייסוגו כל כך מהר.
תראה כמה נסיגות היו כבר- סיני (שטח שהוא יותר מכפול משטח ישראל כיום), עזה, לבנון (אומנם לא שטחנו, אך גם שם היינו צריכים לעשות זאת בצורה מסודרת הרבה יותר שלא תגרום לנו להראות כסמרטוטים ולהפקיר את מי שהיה בן בריתנו- צד"ל) וגם חלקים מיו"ש אם זה רוב חברון, ההתנחלויות שנעקרו ב"התנתקות" ושטחים נוספים שהועברו לרשעות הפלסטינאית.
לאן אנחנו רוצים להגיע?לוותר על יו"ש, רמת הגולן, חוות שבעא (כן, גם ללבנון יש דרישות בשטחנו) ואז להסכים להכניס רק כמה אלפים של פליטים שהפלסטינאים יתעקשו עליהם בהסכם ואלה ידרשו לצרף את בני משפחותיהם, מפלגות השמאל יתמכו, בג"ץ יאשר ו...הופ!הלכה המדינה היהודית...
אבל כל זה לא יקרה כי יש ממשלת ימין מאז המהפך המבורך של 77' שהוריד את ההגמוניה האחוס"לית של ההגמונים לשעבר, לפחות במגרש הפוליטי.
במגרש המשפטי, התקשורתי והאקדמי המצב עדיין בידי ההגמונים לשעבר, אבל אני בטוח שזה מצב זמני, מצב זמני בלבד.

לא הצבא ולא המדינה יפתרו את הבעיה

מי שצריך לפתור אותה זה היהודים
בדיוק ככה
היהודים צריכים להתאחד בשנית ולהגן על עצמם כעם
לא כצבא
כעם

אם למשל לא היה חוק שחוסם את היהודים האלו
אז מזמן היו מסלקים אותם מפה
אבל החוק לא מאפשר זאת
החוק והצדקנות מובילה לפתרון של 5 אלף דולר למסתנן

היית אומר למתנחלים 5 אלף דולר למתנחל שיעיף לנו מפה את הזרים
תוך חודש וחצי העבודה הזו גמורה