תל אביב מרכז- מסוף 2000

מצב
הנושא נעול.

mishmish

New member
תל אביב מרכז- מסוף 2000

תל אביב מרכז- מסוף 2000
ההמשך של התמונות שהעלתי בצהרים-ועכשיו האוטובוסים + תמונות של ת"א מרכז הישנה וגם כמה זויות נוספות של ת"א מרכז

mishmish

New member
המשך של התמונות

תל אביב מרכז- מסוף 2000
ההמשך של התמונות שהעלתי בצהרים-ועכשיו האוטובוסים + תמונות של ת"א מרכז הישנה וגם כמה זויות נוספות של ת"א מרכז
המשך של התמונות
איזה טאסות יפות יש לו מצטער שחתכתי לו את הפנים,פשוט עברו שם הרבה אוטובוסים ופחדתי שאם אני ילך יותר מדי אחורה איזה אוטובוס עוד ידרוס אותי

mishmish

New member
המשך

תל אביב מרכז- מסוף 2000
המשך
למה התמונות עולות ממש לאט ממש באסה

mishmish

New member
המשך

תל אביב מרכז- מסוף 2000
המשך
תמונה של מכונה מוזרה שעמדה ליד ה MAN

mishmish

New member
למה זה עושה מלא בעיות?

תל אביב מרכז- מסוף 2000
למה זה עושה מלא בעיות?
זה ממש מעצבן לעלות תמונות ככה...זה רושם שזה לא מצליח לעלות כלום ואז זה מעלה פעמים אותה תמונה טוב לא חשוב אני ימשיך..

mishmish

New member
אגד

למה זה עושה מלא בעיות?
זה ממש מעצבן לעלות תמונות ככה...זה רושם שזה לא מצליח לעלות כלום ואז זה מעלה פעמים אותה תמונה טוב לא חשוב אני ימשיך..
אגד
כמה סוגי אוטובוסים ביחד

846

Active member
מתי צילמת את התמונות?

למה זה עושה מלא בעיות?
מתי צילמת את התמונות?

846

Active member
תודה! אחד מאוטובוסים שבתמונה נילקח

השעה 12 וחצי בצהרים
תודה! אחד מאוטובוסים שבתמונה נילקח
מיד אחרי זה לנסיעה מיוחדת ללא תאום עם הנהג הקבוע ולכן השעה היתה חשובה לי.

shapira meir

New member
כנראה

למה זה עושה מלא בעיות?
כנראה
שהזכרון במחשב אצלך לא גדול. הסיבה לשליחת תמונה פעמיים נעוצה לרוב בשולח ומחשבו. לוחצים על שלח פעם אחת ואז אם הפעולה איטית חושבים שאולי זה לא נשלח ואז לוחצים שוב וכך קורה מופע כפול. כמו כן להשתדל לא לכתוב יותר מידי כי אז המחשב פשוט זורק אותך החוצה. אני לפעמים כותב הרבה ולא מקפיק לחלק את הכתיבה למספר הודעות ומפח-הנפש הזה קורה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה