תל אביב הרצליה

salo22

New member
תל אביב הרצליה

מנקודת מבט ישראלית.. נחמד לראות שחקנים שלא תמיד יצא לנו, ויש כמה מעניינים בשתי הקבוצות, ניב ברקוביץ נראה בכושר נהדר, ממש מרשים עד עכשיו.. בר טימור יש שם המון פוטנציאל, משהו בתנועה ובצורה החיצונית מזכיר טיפ טיפונת את קטש, אבל כמובן יש מרחק עצום בין השניים.. יותם שירן משחק נחמד, שולדברנד די פוטנציאל, יוני ניר עולה עכשיו.. חסר לי גיא לביא בהרצליה עמוסת השמות שלא נראית כל כך טוב, במיוחד כל עוד ברקוביץ לא במגרש..

tristan79

New member
באמת שתי קבוצות שנחמד לראות

לא מעט בזכות הישראלים ובזכות ההמשכיות.
אמנם הפועל ת"א המתקמבקת פתחה את הקדנציה החדשה בליגת העל בהפסד אבל אין להם מה להתבייש בתצוגה הערב, במיוחד כאשר התצוגה הזו הייתה בעיקרון עם שני זרים (ג'ף אלן שותף ל5 דק', בולדין נפצע בדקה השנייה ולא חזר). מעבר לכך יש להם את מתן נאור, שולדרבנד וכמובן בר טימור שהראו שהם שחקני ליגת על לגיטימיים וגם יותם שירן הראה ניצוצות. גם קרטיס קלי ודזמונד סטייט הציגו שורה סטטיסטית יפה וארז אדלשטיין והצוות המקצועי בהפועל ת"א יכולים לשמוח על ההחלטה שלהם להמשיך עם השלד שהעלה אותם ליגה.

בצד של המנצחים אמנם הרצליה עברה רמונט שלם במחלקת הזרים (ג'ונס ובק היו מצויינים הערב, פופ ופלאסיו יצטרכו לפרוע את השטרות בעתיד) וגם התוספת של ניב ברקוביץ' היא תוספת חשובה, אבל מעבר לכך יש להרצליה שלישיית שחקנים שמהווים חלק חשוב ברוטציה של בית הלחמי - בן רייס (שהיה מצוין הערב), אייזק רוזנפלט וגיא לביא. שלושתם עם רקורד מתמשך במועדון.

דבר אחד אחרון - רק אני משועשע מכך שבהפועל ת"א החליטו לא לשחק ביד אליהו מסיבה עקרונית ובחרו כאולם חילופי לאולם בית דווקא את "בית מכבי"?

shay4442

New member
זה לא פשוט לשחק באולם של 10,600 מקומות

2,000 צופים בנוקיה יהיו פחות משמעותיים מאשר בבית מכבי מלא.

סלים וארזה

New member
מנהל
לא רק זה למרות שהיכל נוקיה שייך לעירית ת"א, מכבי ת"א השקיעו בעצמם בהיכל נוקיה בחנות מזכרות, תאי צפייה ומתחם VIP. כך שהגיוני שאוהדי הפועל ת"א לא מרגישים בבית.

Puskas

New member
הפועל יכולה להביא

גם 5-6 אלף איש למשחק, יש לנו קהל ענק שמוכיח את עצמו כל שבוע מחדש.
אבל בלי שום קשר, נוקיה זה האולם של מכבי ת"א היריבה השנואה ואין סיכוי שנשחק שם.

shay4442

New member
לא חושב שהם יכולים להביא 5-6 אלף למשחק

אולי במשחקים מול מכבי או במשחקים חד פעמיים בעלי עניין מיוחד שמכריעים עונה שלמה. אין ספק שהגרעין של הפועל הוא גדול מאוד(כנראה השני אחרי מכבי) אבל יש הבדל עצום בין 2,000 אוהדים ל-5,000 .

tristan79

New member
מסכים, אבל זו לא הייתה הנקודה שלי

אמנם אי אפשר להשוות בין המצב המוראלי של הפועל ת"א אז והיום אבל כבר ראינו בעבר איך זה נראה כשהפועל משחקת בנוקיה כאולם בית וזו לא הייתה חוויה חיובית מבחינת הקהל.
אני פשוט משועשע מכך שמכל האולמות שנשקלו כאולם ביתי חליפי זה שנבחר בסוף נקרא מכל השמות דווקא "בית מכבי"...

Puskas

New member
אכן משעשע אבל

בית מכבי היה האופציה הכי רצינית (הפחים על הפנים ומיושן והדר יוסף ישן וקטן מדי).

tristan79

New member
כן, זה החלק העצוב

מלבד יד אליהו (שמעבר להיותו הבית של מכבי ת"א, גם כנראה לא מתאים מבחינת הגודל) "בית מכבי" זו כמעט האופציה הראויה היחידה בכל אזור גוש דן רבתי (ועד עכשיו זה מעצבן אותי שעד שבונים אולם מסתפקים ב2,000 מקומות).
כתבת על הפחים והדר יוסף, אבל גם הרצליה משחקת ב"יובל" שהוא בעקרון אולם מתנ"ס (סביב ה 1000 מושבים), דווקא כבני השרון כשהם שיחקו ב"מטרו ווסט" ברעננה זה היה אולם יותר נורמלי (אם אני לא טועה סביב ה 2,000 מקומות וגם מתוחזק טוב). "זיסמן" בר"ג הוא בדיחה. דווקא האולם של מ.כ הבקעה זכרונה לברכה היה אולם סביר אם אני זוכר נכון, לפחות מהבחינה התחזוקתית, אבל גם היה סביב ה1000-1500 מקומות.
ולחשוב שאנחנו מדברים על אזור המרכז של המרכז. נקווה שבמהרה בימינו יקומו עוד כמה אולמות ראויים והפעם, אם כבר בונים אז שיבנו אולם של 4,000-5,000 מושבים.

Puskas

New member
בכללי יש בישראל

2 אולמות באמת איכותיים (נוקיה ורוממה המחודש) ויש עוד את גן נר ובית מכבי שהם נחמדים מאוד.
כל שאר האולמות זה פחי אשפה וזה עצוב..
זה רק ממחיש את הצורך בהשלמת הבנייה של הארנה בי"ם ושל אולם חדש בת"א להפועל.

1krembo1

New member
ב 2014 אמורה להסתיים הבנייה באולם החדש בחולון

אולם של 5000 מקומות....

Puskas

New member
מצוין

בסופו של דבר עם כל הסנטימנטים לאולמות נוסטלגיים כמו הפחים, מלחה ואוסישקין, יש צורך בקדמה.
מקווה שאחרי י"ם וחולון, גם הפועל תקבל אולם חדש ראוי.

עמיקם10

New member
הפועל ת'א בדיוק הקבוצה שהתקשתה לעלות

לליגת העל-מול יריבותיה בליגה הלאומית. שניים שלשה זרים ושחקנים שלא מתאימים לליגת העל. חוץ מהתלהבות הקהל שלהם..אין שום חדש וזה לא יספיק. כנראה יהיו כר חבטות.

עמיקם10

New member
ארז לוסטיג אמר שמכבי צריכה את הפועל לדרבי..

הבעיה היא שעם התלהבות הקהל לא מגיעים רחוק. להרצליה יש שחקנים יותר טובים..כמו בק גו'נס..ורייס והפועל ממשיכה עם אותם שחקנים..ככה לא בונים קבוצה. אני עוקב אחריה כבר שלש שנים..והקבוצות האחרות-חידשו את פניהן לגמרי.
י-ם הביאה את פלס-טפירו שחזר-[מקרר כמו] סמית-ובכלל כל הותיקים עזבו-[נעימי-מזרחי-בראדלי-רנדללללל] חבל.

Roy M

New member
הפועל קבוצה פח ואם לא יתחזקו

הם יקבלו תבוסות במשחקי החוץ, שיכנסו לספר השיאים של גינס.
בבית עוד יגרדו ניצחון פה או שם, רק בגלל הקהל (המטונף) שלהם.

לצערי, דוגמית ראשונה לתבוסת חוץ, תתקבל בראשון הקרוב במלחה ולא כי מגדל קבוצה חזקה

Roy M

New member
אל תכניס לי מילים למקלדת, אבל יש סיכוי

יש מספיק קבוצות פח העונה, כדי שהביתיות של הפועל תספיק לה לשרוד.

למעלה