תל אביב בשטחים

זהכןזה

New member
תל אביב בשטחים

כתל אביבי שמחתי לשמוע את ההודעה הרשמית של שרון שההתנחלויות ותל אביב הם היינו הך. סוף סוף יורידו לנו מסים, יבנו לנו כבישים כמו שצריך,ידאגו לנו לבטחון אישי כמו שצריך, נקבל חינוך חינם כמו שצריך, כמו שמקבלים המתנחלים.. בקיצור, ימות המשיח. אני רק מקווה ששרון לא התכוון להיפך, זאת אומרת שיקחו מהמתנחלים את כל זכויות היתר וישוו אותם לתל אביבים...

yariv~2

New member
כן..

עכשיו נשאר שיוסי (שתי ה"יוסי") יארגן כמה מאות טרוריסטים על אוניה (בעדיפות ראשונה אפשר להכניס את ארגון בן-לאדן. ואולי אפילו לייבא את בן-לאדן עצמו) יעלה אותם לתל-אביב יארגן להם נשק, קטיושות, עמדות, וקצת שיעורים צבאיים. עכשיו תל-אביב תיהפך באמת להתנחלות, כמו שביילין מקווה.. *אופס שכחתי.. צריך גם לארגן לחבר´ה החדשים מיטות. אני מיד מרים טלפון ליוסים

Aurora_B

New member
ליישב את הנושא

הגיע פעם אחת להסביר את עמדות יוסי שריד. יוסי שריד לא אוהב ערבים לא מת על עראפת לא רוצה לרצוח יהודים ולא תומך בזכות השיבה. הדבר היחיד שיוסי שריד תומך בו זה הציונות הנושנה. מופתעים? אז יש איזשהו היגיון בדבריו גדולותה של הציונות כאידיאולוגיה לאומית הייתה בקיבוץ עם המפוזר במיעוט בעשרות מקומות ולהפוך אותו במקום אחד לרוב ובו להקים מדינה שתהיה אור לגויים. הכיבוש בשטחי יש"ע משנה את המאזן הדמוגרפי בצורה מסוכנת לכיוון הערבים עד כדי כך שב2015 יהוו היהודים מיעוט במדינתם שלם. ביום הזה יקוץ הקץ על הבית השלישי כי שלטון של מיעוט על רוב הוא לא פרקטי לא ישים ולא דמוקרטי בעליל. כך שנשארו שתי פתרונות לאלה התומכים בציונות או טרנספר או נסיגה מהשטחים תוך איבוד השליטה על רוב הפלסטינים יוסי שריד פשוט לא תומך בטרנספר זה הכל. (ובפרק הבא על עלילות יוסי על הטרנספר והשלכתויו)

yariv~2

New member
בעיקרון

את רוב דברי כיוונתי לביילין. אבל אין ספק ששריד לא חסרה ידו בקלחת.. ואני יחכה לפרק הבא.. מה יש ליוסי נגד טרנספר?

למעלה