תל אביבית מחפשת ישיבה תל אביבית מחפשת ....
ב בשנוי אדרת New member 9/3/07 #11 זו המורה שלי מכיתה ח' נשבעת לכם שהיא נראתה בדיוק כך. מצד שני לא היו לה נעליים כאלו.
ב בשנוי אדרת New member 9/3/07 #12 זו המורה שלי מכיתה ח' נשבעת לכם שהיא נראתה בדיוק כך. מצד שני לא היו לה נעליים כאלו.
א אבזץ New member 8/3/07 #7 לקח לי זמן... בסוף חייכתי ומצאתי ת'אשכים. יש שניים - אחד טיפל'ה קטן יותר מאחיו הענקי. יאללה. תחדירי את "האשכון" לסלנג העברי. למרות שאני בעד להשאיר את הביצים בחוץ, אם כבר - זין. הטיית ה-ז' (הגזירה הדקדוקית, י'סוטים) אמנם בעייתית, אבל סומך עלייך שלא תשברי אותו.
לקח לי זמן... בסוף חייכתי ומצאתי ת'אשכים. יש שניים - אחד טיפל'ה קטן יותר מאחיו הענקי. יאללה. תחדירי את "האשכון" לסלנג העברי. למרות שאני בעד להשאיר את הביצים בחוץ, אם כבר - זין. הטיית ה-ז' (הגזירה הדקדוקית, י'סוטים) אמנם בעייתית, אבל סומך עלייך שלא תשברי אותו.
N naty 1 New member 8/3/07 #10 אהבתי לאקדמיה לעברית. עכשיו. כנראה שזין של גמל מגיע בילט-אין עם אשכוני על. הבחורה זה מבני ברק של שנות ה-60? מככככוערת. אשכונית תחת.
אהבתי לאקדמיה לעברית. עכשיו. כנראה שזין של גמל מגיע בילט-אין עם אשכוני על. הבחורה זה מבני ברק של שנות ה-60? מככככוערת. אשכונית תחת.
L Le Fay New member 9/3/07 #15 חן-חן. אללה איסתור! האקדמיה ללשון רק תקלקל לי. בסוף יסתבר שבמשקל הזה צריך כ"ף דגושה או משו.
א אבזץ New member 9/3/07 #17 אתה סוטה מין, אתה. לא מדברים ככה לבחורה. בשבילך אעשה מחיר מיוחד למרות שאתה אוהב אנלי, נראה לי.