תל אביבים? מישהו ממכם היה באבטחה של ההפנינג בפארק הירקון ליד האגם?
E ESU Boscorelli New member 20/4/03 #1 תל אביבים? מישהו ממכם היה באבטחה של ההפנינג בפארק הירקון ליד האגם?
E ESU Boscorelli New member 21/4/03 #3 אז בהתחלה יחסית הייתה חבורה של מתנדבים עם 2 מתנדבות בלי נשק נראה לי שסתם עמדו בכניסה ודיברו... היית ביניהם? אם כן אז ראיתי אותך כנראה
אז בהתחלה יחסית הייתה חבורה של מתנדבים עם 2 מתנדבות בלי נשק נראה לי שסתם עמדו בכניסה ודיברו... היית ביניהם? אם כן אז ראיתי אותך כנראה
פ פוגלר New member 22/4/03 #4 הייתי במחסום בצד המזרחי היו מתנדבות? אני יודע שהיו חיילים, יס"מ, שוטרים, חבלנים, שוטרות תנועה אבל מתנדבות? מאיזה בסיס
הייתי במחסום בצד המזרחי היו מתנדבות? אני יודע שהיו חיילים, יס"מ, שוטרים, חבלנים, שוטרות תנועה אבל מתנדבות? מאיזה בסיס
E ESU Boscorelli New member 22/4/03 #5 אין לי מושג אבל כן היו 2 שתי בנות צעירות עם אפוד משא"ז... וכמובן היו שם גם הרבה יס"מ ושוטרים... אגב היה שם גם איזה אחד ראש ראש כרוב השאיר את הרכב עם הכחולים בפנים... תגיד לו שחבל על המצבר!
אין לי מושג אבל כן היו 2 שתי בנות צעירות עם אפוד משא"ז... וכמובן היו שם גם הרבה יס"מ ושוטרים... אגב היה שם גם איזה אחד ראש ראש כרוב השאיר את הרכב עם הכחולים בפנים... תגיד לו שחבל על המצבר!
ש שוטר82חזר New member 23/4/03 #8 פולגר יא מלעון לפני שבועיים הייתי אצלך בסיס בעזריאלי ולא היית שם הבסיס היה סגור תן לי מתי אתה הולך להיות בבסיס ושאני יבוא אליך יום נעים רועי
פולגר יא מלעון לפני שבועיים הייתי אצלך בסיס בעזריאלי ולא היית שם הבסיס היה סגור תן לי מתי אתה הולך להיות בבסיס ושאני יבוא אליך יום נעים רועי
פ פוגלר New member 25/4/03 #9 לחץץץץץץץץץ אני לא בעזריעלי, לא להשמיץ או משהו כזה אבל משום מה הבסיס שם תמיד סגור