תלת קרב 6#

תלת קרב 6#

לא פרייארים לקח והנה מגיע הקרב הבא מביט (איזה גנוב) VS פרייארים VS הפה לפתוח

Amber68

New member
הפה לפתוחחחחחחח..

למרות שהתלבטתי בינו לבין מביט.. הפה לפתוח לוקח..

נלך על הפה לפתוח

קרב מאוד קשה אבל הפה לפתוח לוקח בקטנה... שני שירים עם טקסט מאוד חזק מול קטע אינסטרומנטלי גדול, אבל מכיוון שהפה לפתוח משלב את הליריקה ואת המוזיקה בצורה מדהימה, הוא לוקח אצלי

FunkyGiraffe

New member
קאשה קאשה

קודם כל יואב, ברוך השב... דבר שני הפה לפתוח בכלל לא מועמד פה בגלל שלדעתי יש לו אינסטרומנטל ג-רועעעעעעעעעעעע ( גיא מתי תביא את האקאפלה? :\ ) פראיירים קטע גדול בעיקר בזכות הסקרצ'ינג של גיא והטרומבון של סלוצקי.. ואני גם אוכל את הלב על זה שאין לשלומי סקסופון באריטון באופן קבוע כי יש לו שם ריף ענק לגמרי.. הבעיה היא שמביט הוא אחד הקטעים החזקים מבחינת הגרוב... יש שם סקראצ'ינג עצבני למדי עם סולואים של סקסופון והדגים לא דופקים שם חשבון.. שאנן מפגין שם אחלה סקילז של ראפר די שנשמע מתחיל פחות או יותר וזהו אז בנוק אאוט לוקח מביט

FunkyGiraffe

New member
וקצת תוספת לדברי השבח על מביט

אני לא זוכר שיר שבו ירון מוהר נתן בראש ככה!

shiroo

New member
נראה לי שנקצר תקרב הזה....כייי

מביט לוקח בלי לחשוב בכלל !!!!!!!!! זה פשוט ברור מאליו...... הפה לפתוח מבחינת טקסט וכל זה מאוד נחמד....אבל אני ]שוט לא סובלת תשיר הזה.....לא פראיירים מתה על השיר הזהההה אבל מביט זה ה-שיר !!!!!!!! המשך יום נעים !

nap3

New member
או או או הפה לפתוחחחחחחחחחח

הפה לסגורררררר או מביט בטוח שלא... לא פראיירים בלעעעע

Amber68

New member
אממ..

הכוונה בתלת קרב הזה היא לא לשיר "לא פראיירים", אלא לשיר (או יותר נכון קטע) פראיירים.. זה שבא מייד אחרי השיר לא פראיירים בלזוז.. היו פה כמה שהתבלבלו..

מה פתאום..

זה בן או בת? אז טמבל/ית.. חחח.. זה שאמר אמר אפילו "לא פראיירים לוקח". אני מכיר פראיירים אבל הוא התכוון ללא פראיירים.

Amber68

New member
חחחחחחחחחחחחח

מותק.. א. אני בת ב. לא פראיירים לקח - הוא התכוון לקרב הקודם שהיה.. הקרב הזה הכוונה פראייריםםםםםםםםם.. הקטעעעע.. "לא פרייארים לקח והנה מגיע הקרב הבא מביט (איזה גנוב) VS פרייארים VS הפה לפתוח" --לא פראיירים לקח בקרב הקודם, עכשיו הכוונה לפראיירים בלי ה"לא".. ( אז תלמד לקרוא לפני שאתה קורא לאחרים טמבלים.. )

כפרה...

יש לך איסי? ועדיין אני קורא לכל אחד טמבל.. צורת דיבור.. ו.. ואני יודע לקרוא ו.. פראיירים עדיין לוקח. תתחשבו בזה שאין בזה מילים זה ענק

FunkyGiraffe

New member
וואו ילד תרגיע

למה בעצבים? פראירים זה פראיירים די ללכת עם הראש בקיר אתה מתחיל להעיק

למעלה