תלת קרב: סיכומים.

תלת קרב: סיכומים.

אז זהו, לאחר שבועות רבים הגענו לחג שבועות (סטוגודוש) ולסיום של פינת התלת קרב המיתולוגית, או שלא (כלומר לא מיתולוגית, לא לא הסוף, הסוף כבר הגיע...). ואם לא תתנו לי רעיונות אחרים לפינת תלת קרב, אז היא גם לא תחזור... בכל מקרה, במשך 14 שבועות אתם בחרתם ויצא לנו הדיסק האידאלי של הדג נחש ע"פ חברי הפורום: 1)קמתי 2)המכונה של הגרוב 3)חליפות 4)ג'רוזלם 5)לא פרייארים 6)מביט (איזה גנוב) 7)אף אחד 8)מוסיקה 9)גן התות 10)רק פה 11)מלודיקה 12)מה נעשה 13)רציתי שתדע (אלוהים שלי) קטע בונוס) אני הדג נחש בחלוקה ע"פ אלבומים: שירים מתוך "המכונה של הגרוב": 4 שירים מתוך "לזוז": 3 שירים מתוך "חומר מקומי": 6 לאחר שב02 הקרבות הראשונים הוא לא קיבל אף קול, חומר מקומי הביא הפגזה רצחנית לקראת סיום עם 4 נצחונות ברצף, וגם אם מורידים ל את "קרב המקופחים" בו לא היה מתמודד מצד המכונה, הוא עדיין מנצח. מקווה שנהנתם מהפינה!

אני מוחה בתוקף!

איפה "לזוז" - בוודאי להיט המועדונים הגדול ביותר שלהם? איפה "הכאפה" - אחד השירים המגניבים בהיסטוריה? וזהו, אין לי על מה למחות יותר

° w a v e °

New member
../images/Emo45.gifמה שהוא אמר

ואיפה לא מוותר?!

איפה?

לא מוור הפסיד לקמתי, בערך בקול או שניים, אבל הפסיד.... לזוז הפסיד למכונה והכאפה הפסידה ללא פרייארים לדעתי, שלושתם בצדק, אבל זאת רק דעתי

יא מאן ../images/Emo45.gif

אבל שכחת להוסיף לדיסק את "יציב" ואת "זה לא אני" אני אסלח לך הפעם אבל שזה לא יחזור שנית חס וחלילה

למעלה