תלת קרב מתושע!

תלת קרב מתושע!

רק בגלל ש"שוחה ומכיש" ביקש! מוזיקה ניצח את הקרב הקודם והקרב הבא מגיע: לדעתי אחד הקרבות המעניינים ביותר צעצועVSגן התותVSיציב שלא תגידו שלא קימבנו אתכם

קבלו את קרב הניגודים הקלאסי

בין 2 קטעים אינסטרומנטלים חזקים מאוד לבין אחד מקטעי הליריקה הטובים ביותר אם לא הטוב שבהם של הדג, על לחן סביר. צעצוע-קטע חזק! בולט בייחוד בסולו הגיטרה הענקי של אמיר, הסולו הספציפי הזה הוא אחת הסיבות שאני כל כך מעריך אותו בתור גיטריסט. חוץ מזה קטע ענק, כלי נשיפה באטרף, שיגעון! מומלץ להראות אותו בהופעות. יציב-נאמר כבר הכל, הקטע האינסטרומנטלי הכי חזק של הדגים אבל......... גן התות מגיע כמה רמות מעל. מטאפורת הענק של הגן הזה, תחת המעטה הכבד של ה"עלק" סמים שהוא למעשה מנסה להראות לנו איך החברה שלנו בנויה, איייייייי איזה קטע ענק, ניתחתי אותו פעם והייתי מביא לכם לינק אם היה לי, קטע גדול כל כך. בייחוד הבית האחרון, השיר הכי טוב של הדג...

Amber68

New member
לא כזהההההה קשה..

גן התות..=)) לא יודעת אם לקרוא לו "הכי טוב", אבל בהחלט בין ההכי טובים..

idanri

New member
התלבטות קשה בין יציב לגן התות

אבל אני הולך על יציב!!!

יציב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בלי שום ויכוח יציב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגב, השמעתי את יציב לחברי האמריקאים והם היתלהבו נורא!!! הם אמרו לי:"This track is tight man! Where did you get it?" Yaziv is so cool!!!!!!!!!!!!!!!!

גן התות

ככה עושים שיר סטלנים כמו שצריך, מספיק קולע לכל מי שמבין ומספיק תמים למראה לכל מי שלא. חבל שהם לא יכלו לעשות את "מה נעשה" ככה...

למעלה