תלת קרב מס' 3

תלת קרב מס' 3

המכונה של הגרוב לוקחת את הסיבוב הזה בקרב עקוב מדם בין שני שירי הנושא של שני האלבומים הראשונים בעוד שחומר מקומי עדיין לא זכה לקול אחד בשני הפינות הקודמות! האם זה ישתנה? הקרב הבא הוא בין שימו לב שימו לב שלום סלאם פיס VS סוד ההצלחה VS חליפות

זהו באמת הקרב הראשון שאני יכול לדרג

את השירים ממקום שלישי לראשון שלישי-שלום סלאם פיס, כי הוא לא מיוחד כל כך כמו השניים האחרים שני-סוד ההצלחה-טקסט חזק עטוף בציניות מוחלטת, היה לוקח המון קרבות אחרים אבל מול הבא בתור אין לו סיכוי... במקום הראשון-חליפות, מדהים! טקסט מדהים! לחן ענק! ביצוע חזק! ליאורה יצחק! אתם צריכים עוד סיבות?

FunkyGiraffe

New member
סוד ההצלחה נגד שלום סלאם פיס

לדעתי הם המתחרים העיקרים סוד ההצלחה -הסולו נשיפה שסוגר את השיר באלבום (ובהופעה הוא גם סוגר וגם פותח) שמזכיר לי כל מיני סרטי אקשן אדיר
וגם הראפ שם הוא אחד הטובים הן מבחינת הזרימה והן מבחינת הליריקה גיא מר עושה שם חיל ושאנן נותן בראש.. בשלום סלאם פיס יש קטע ענק לכלי נשיפה והראפ לא רע.. אהבתי את המסר.. חוץ מ"בעזרת העשב נחפף ת'עצב".. ויש בו גרוב שהוא קצת יותר ג'אזי וקליל יותר מאשר סוד ההצלחה שהוא על גרוב שהוא קצת יותר "כבד"... אז אני מכריז על תיקו - כי לכל שיר יש פרמטרים שונים של מדידות ובחינות. חליפות הוא שיר חמוד, נחמד מאוד... אבל הוא לא מהווה אתגר מבחינתי לשלום סלאם פיס וסוד ההצלחה.

טיפקסית

New member
חליפות

מהרבה סיבות הקלידים בפתיחה והקול של ליאורה שעושה לי צמרמורת בכל פעם מחדש והמסר-חברי הדג נחש מוציאים את העצבים על האנשים שבחליפות שיר שמהרגע הראשון הגדרתי אותו מבחינתי לאחד הטובים שלהם לדעתי האישית המהווליים הסוליים של ליאורה פשוט עשו לי את זה ובענק כך שמחבינתי-חליפות

parnar

New member
שלום או סוד ההצלחה

שניהם פשוט מעולים, וחליפות לא שווה כלום לידם אני אומר סוד ההצלחה, כי חרשתי עליו יותר

WuTang21

New member
חליפותתתתת !!

שיר מעולההההההההההה !! לחן וטקסט מעולים.!! יותר התחברתי לשיר הזה מהרבה שירים שיש לדג..

nap3

New member
אוי התלבטות..

בין שלום סלאם פיס לבין סוד ההצלחה ממממממממממ אוי לא דעת :(

למעלה