תלת אופן לתאומים שלום .. מחפש לקנות תלת אופן לתאומים. מישהו יודע היכן ואיך ניתן להשיג? תודה
B boazs4 New member 28/6/14 #1 תלת אופן לתאומים שלום .. מחפש לקנות תלת אופן לתאומים. מישהו יודע היכן ואיך ניתן להשיג? תודה
A acamolit New member 28/6/14 #2 פורסם כאן לפני מספר ימים https://www.facebook.com/2bikebettertogether בהצלחה
מ מו של מו New member 29/6/14 #3 אני מכירה את הבחורה שמאחורי המיזם היא אמא לתאומים בעצמה, בחורה מקסימה! הייתי רוצה גם כאלה אופניים לו יכולתי להרשות לעצמי...
אני מכירה את הבחורה שמאחורי המיזם היא אמא לתאומים בעצמה, בחורה מקסימה! הייתי רוצה גם כאלה אופניים לו יכולתי להרשות לעצמי...
K kookadoo New member 6/7/14 #4 בדיוק ראיתי מישהי מסתובבת איתו בקניון איילון ביום שישי. היא בדיוק נכנסה לחנות והוא היווה אטרקציה (אם כי נראה הרבה פחות נח לתפעול מעגלת תאומים רגילה. מניחה שהילדים אוהבים אותו יותר מאשר את העגלה).
בדיוק ראיתי מישהי מסתובבת איתו בקניון איילון ביום שישי. היא בדיוק נכנסה לחנות והוא היווה אטרקציה (אם כי נראה הרבה פחות נח לתפעול מעגלת תאומים רגילה. מניחה שהילדים אוהבים אותו יותר מאשר את העגלה).