תלתל סורר

תלתל סורר

שערת תלתל נתפסה בסוודר החום שלי שערה שנאחזה בו מן השנה שעברה... אנחנו אנחנו לא הצלחנו לאחוז באהבתנו אבל השערה לא הירפתה הסתרגה בין סיבי האריג נאחזה חזק בכוח וסבלנות חיכתה חורף אביב קיץ סתיו ועוד חורף כדי להזכיר לי את אהבתה כדי להזכיר שהיתה האישה שאיתי הבחינה בשערה ניסתה לתלוש אותה מן הבגד אחזתי בכף ידה ביקשתי שתניח עדיין לא עוד קצת.... הכאבתי לאישה שאיתי שלא מדעת.... אולי גם אני לא מרפה לא מוכן עוד מתגעגע...

להתגעגע

זה לא פשוט להרפות,
לך ולאישה שאיתך עכשיו.

א ש לי

New member
להרפות...זו לא מילה

זה אקט שצריך רק לרצות לעשותו ומשם הדרך קלה יותר מהירה קדימה עם נוף הרבה יותר יפה.

mars4

New member
כן... קל להגיד!

הבורא לא עשה עבודה טובה בחיבור בין המוח ללב.

tal061971

New member
כולנו

מרגישים כך מפעם לפעם, הקושי בלהרפות לפעמים גורם לכאב חד משהו, כזה שזר לא יבין ובכול זאת, למרבית מאיתנו החיים נמשכים , הריי חייבים, ואז אולי לפעמים אפשר לראות מזווית אחרת שונה. בהיר יותר, אוליי צבעוני , אופטימי משהו...

יש דברים חזקים מאיתנו. אהבה היא אחד

מהם. אם ליבך נתון לאחרת. ומסיבה כלשהי היא אינה איתך יותר. לא יועילו נסיונותיך להתרחק פיזית. בלב בנשמה היא תשאר נטועה. הוייייייייייייי כמה אני מבינה. ולכל אלה שמייעצים לך להרפות אומר: זה חזק מאיתנו. זה לא חפץ שניתן להרפות. רגש כמו אהבה לא ניתן להניח בצד. ולכן יש כל כך הרבה לבבות מדממים שמסתובבים ברחובות ולא מוצאים מנוח..................................... ליבי ליבי איתך

א ש לי

New member
מי אמר שקל להגיד?

גם להגיד לעצמך זה לא קל להפנים את זה...זה גם עיניין של זמן כשמגיעה ההחלטה, הדרך קצרה יותר לעשייה לא, בהחלט לא קל אבל אפשרי רק אם תאמין ובאמת תירצה. הייתי שם...

לפעמים זה מה שאני מרגיש

לפעמים אני מרגיש מת ששום דבר לא פועם בי אבל כשראיתי אותה אז ברחוב הרגשתי הכי חי בעולם אהבה גורמת לך להרגיש חי ומת....
על המילים שלך..

destiny36

New member
מזל שהתחלתי הסתובב עם קרחות../images/Emo13.gif

ורק רציתי להגיד לך שאתה ממש לא נחמד לאישה שאיתך.

לא תמיד מצליח להיות נחמד

זה לא מצדיק כלום... רציתי לקחת פסק זמן להיפרד לחשוב לקחת אוויר... היא רוצה להיות לצידי ויש לי הרבה רגשות חמים אליה היא אישה מ-ד-ה-י-מ-ה!! את תמיד נחמדה לכולם???

destiny36

New member
לא מבינה למה אתה כועס

כתבתי לך איך הייתי מרגישה כאישה לצידך (תקרא בעצמך איך כתבת על היחס שלך אליה).

אולי לא מוכן../images/Emo35.gif

נראה לי שדי בטוח. עשה טובה לה ולעצמך-תתבשל קצת עם הגעגוע הזה, סגור מעגלים-לבד. רק כך תוכל להמשיך. לדעתי.

תלתל סורר...

גמני ניסיתי לשמר לו. אבל המציאות לפמים... זה לא כל כך נעים לראות ראש נעול. הקרחת מתרחבת...מאמצע הקודקוד בשני מעגלים קטנים... כל שנותר לי הוא...לשחרר.

maof

New member
ואולי..........

מי המנצח בקרקס הזה? בשתיקתך משהו אוכל אותך אולי רק הכבוד שלך זקוק לליטופים ועוד מעמידים פנים כאילו יש דברים גדולים בינינו (מירי מסיקה) מעוף

יערית

New member
כי..

אהבה שנמצאת בתוכך לא נעלמת כי אחרת נכנסה לחייך,לא כי יש משפט שאומר "תשחרר",לא כי קשה לך ,אהבה לאישה אולגבר לא נעלמת ביום אחד ולפעמים כלל לא נעלמת{חיים שלמים},היא מושתקת בתוכינו ורק אנחנו מפעימים אותה מפעם לפעם על ידי זיכרון שעולה לנו. זה לא משהו שניתן לקחת ממך,זה שלך-אני בעד לחבוק אותה בשקט עם עצמך,לא לחיות אותה,כי זה תוקע,להעריך אותה שהיתה בחייך.

למעלה