תלתלים

moran1102

New member
תלתלים

הי יש פה מישהי עם שיער מתולתל ונפוח ? מה אתם עושות איתו ?

mimor2

New member
אני...

ואין לי יותר מידי מה לעשות איתו, כי אין לי סבלנות ו/או זמן להתעסק איתו.
אני הולכת איתו אסוף כל הזמן.
לפעמים קוקו גבוה (אם אני אחרי חפיפה ויש לו קצת צורה), לפעמים צמה, ובד"כ סתם אוספת אותו לכדור (כמו רקדנית בלט...
)

לבת שלי גם יש שיער כזה, מאד מאד ארוך.
עשיתי לה החלקה יפנית לפני שבוע. אבל ביקשתי מהספר לא לעשות לה אותו חלק לגמרי (מקלות) אלא קצת גלי. יצא ממש יפה והיא מרוצה מאד.

אני אישית לא אוהבת החלקות. אני מאד אוהבת תלתלים כשהם נראים יפה ומסודרים. משום מה... לא הולך לי!

אני אשמח גם לשמוע הצעות והמלצות מה אפשר לעשות עם שיער כזה. כי לטעמי האישי - אין על תלתלים!

נשמח לשמוע עם אילו חומרים ניסית לסדר את השיער

באילו שיטות ודרכים.
ואם אפשר אז תמונה שממחישה את השיער כאשר הוא רטוב ותמונה כאשר הוא יבש.

mimor2

New member
בעיקר עם קרם לחות לסוגיו השונים

יש קרם אחד שעשה עליי עבודה טובה, revolution, אבל אז עשו לי תספורת שגרמה לי להראות בערך כמו "הכבשה שושנה"... וחזרתי לאסוף אותו באופן קבוע.
גם לא נוח לי כשהוא פזור.
חם לי! מפריע לי לעיניים... לא יודעת. לא מסתדרת איתו.
אני אנסה בהמשך להעלות תמונות של השיער (צריכה לחפוף - כדי שיהיה רטוב, ואח"כ צריכה לחכות שיתייבש - כדי לצלם יבש...
)

ושאלה טכנית לעניין הצילום - אתה רוצה צילום של "יבש טבעי"? בלי קרם לחות או עם קרם לחות?

mimor2

New member
והנה תמונה עם השיער יבש

(זה כשהוא אסוף לקוקו, ואחרי ששמתי קרם לחות כשהוא היה רטוב)

הוראות שימוש במוצרי השיער הקיימים בבית

קחי ג'ל וקרם לחות ביחס של חצי חצי ומרחי על השיער כאשר הוא לח לאחר חפיפה(שמפו וקונדישנר).
מרחי את השיער היטב עם השילוב הנ"ל
משכי את השיער עם האצבעות קלפי מטה תוך כדי הנחת החומר על השיער.
השאירי ליבוש טבעי מבלי להעביר ידיים ומבלי להתעסק!
ספרי לי איך היה.
טיפ: על קרם הלחות להיות מעט שמנוני

mimor2

New member
אוקיי... מבטיחה לנסות

יש לך המלצה ספציפית לקרם לחות וג'ל שאני יכולה למצוא בפארמים השונים? לא משהו יקר מידי...

מוצרי שיער מפארמים

אני מצטער אבל לא התחברתי למוצרי הטיפוח לשיער שנמכרים בפארמים(ולקוחות מסרו לי את שלהן שאוכל לבחון).
בגדול למישהי שאינה "מעצבת שיער" זה עניין של ניסוי וטעייה...
ג'ל לשיער הוא... ג'ל לשיער השוני בניהם הוא אם הוא מתייבש ואז כתוצאה ממגע הוא נשבר ונוצרות חתיכות קטנות כמו קשקשים אז הוא לא איכותי.
לגבי הקרמים... נסי להשתמש במה שיש בבית, מזכיר שוב עדיף שיהיה סמיך.

moran1102

New member
התלתלים

יש לי בעיה ממש קשה עם התלתלים השיער שלי דק לא דק מידי אבל כשהוא מתייבש הוא מתנפח ואם אני שמה ג'ל הוא מתקווץ אני ממש רוצה ללכת איתו פזור אבל אני לא יכולה כי אני לא אוהבת וגם אני לא אוהבת שהשיער שומני כשאני שמה תכשירים שונים כמו מוס ג'ל וקרם וקרמים רגילים לא משפיעים מה אתה ממליץ לעשות איתו ואני גם לא רוצה להסתפר אני יכולה לשלוח לך כמה תמונות אם תרצה

למעלה