תלפיות

יעלעל

New member
תלפיות

שלום בני קיבל זימון למבחנים בתלפיות למועד בו אינו יכול להגיע ואני מחפשת דרך להגיע אליהם טלפונית. הפקס לא עובר וגם המייל לא. יש למישהו רעיון? תודה, יעל

הייתי פונה לקצין העיר

ושואלת מה עושים. התקשרי 144 ושם יתנו לך את המיספר בעירך.

oshiko

New member
מסלול מחקר ופיתוח מדעי

למצטיינים במדעים. מיון קפדני - אחוזים בודדים מתקבלים. במהלך המסלול עוברים בין יחידות צה"ל, מאתרים בעיות הזקוקות למחקר ופיתוח מדעי/טכנולוגי, ומקבלים פרוייקט לפיתוח טכנולוגי. תלפיות

oshiko

New member
נסי במפא"ת או באוניברסיטה העברית

באתר שלהם אכן יש רק מספר פקס. הייתי מייעץ לך לנסות: 1. טלפני למשרד הביטחון, נסי לאתר את מפא"ת. הם המפעילים את תוכנית תלפיות. 2. טלפני לאוניברסיטה העברית בירושלים, שבמסגרתה מתנהל הפרוייקט. סביר להניח שיש להם שלוחות למי שאחראי על המבחנים. שיהיה בהצלחה!

נדמה לי שהאוניברסיטה

סגורה בחול המועד ויהיה יותר קל להשיג מישהו אחרי החג ואז גם אולי הפקס כבר יעבוד. חוץ מזה, אולי אפשר להשיג טלפונים שלהם דרך העתודה או דרך לשכת הגיוס הקרובה אליכם. בהצלחה בבחינות.

ע ו מ ר 4

New member
ערב טוב ומועדים לשמחה

בימים אלה לשכת גיוס...ומדור סיירות ומאמינה שעוד שכאלה לא עובדים. חג. חופש. הילד צריך היה לברר דבר מה בענין תחקיר בטחוני..... במענה הקולי נאמר: ,עד ה15 לחודש סגור"

עומר,חג שמח

העניין לא סובל דיחוי עד יום א' ? ומזתומרת חופש? החיילים לא נמצאים ? מוזר. תבררי אולי בלשכת גיוס.

ע ו מ ר 4

New member
בוקר טוב אילתית וכולם../images/Emo140.gif

תודה לך הברור שלנו סובל דיחוי...אז נחכה ל15 בחודש. בינתיים עושים ברורי ציודים מה יש מה חסר לשני חיילים לימים
ים של חורף ומישהו כאן כבר סופר את הימים בקוצר
....(לא אני)

תתקשרי ללשכת הגיוס הקרובה

תתקשרי ללשכת הגיוס הקרובה אלייך והם ייתנו לך את כל המספרים של כל פרוייקט שתבקשי

למעלה