תלפיות

nicky gil

New member
תלפיות

נמישהו אולי שמע על "תוכנית תלפיות"? לא חיר תלפיות רק "תלפיות". קיבלתי זימון וכתוב שמזמנים אנשים אם מורחב בפיזיקה אלקטרוניקה או מחשבים ואני מרחיבה סרות ותאטרון אין לי מושג למה זמנו אותי... וגם בכול התמונות יש רק בנים ואני בת אז תהיתי אם גם בנות יכולות להתקבל... מישהו יכול לעזור? תודה

KOBINET

New member
תוכנית תלפיות

פרטים לגבי התוכנית תמצאי באתר הזה: http://www.talpiot.org/ תלפיות זוהי תוכנית הכשרה מקיפה שכוללת גם תואר אקדמי. תוכנית זו מתאימה לבנים ובנות כאחד. במבחנים שלהם דרוש ידע בפיזיקה ולכן מי שלא למד פיזיקה יהיה לו קשה לעמוד בהם למרות שהם אומרים שהם מתחשבים במי שלא לומד פיסיקה. בנוסף המבחנים דורשים ידע במתמטיקה ועוד נושאים מגוונים. שיהיה בהצלחה.

עידן כץ

New member
אני יכול לנסות לעזור...

אני אישית לא שמעתי על חי''ר תלפיות אלא רק על תכנית תלפיות... זה תכנית של חיל האוויר ועוסקת בעיקר במחקר ופיתוח לפי מה שאני יודע... לפי מה שידוע לי זה באמת לאנשים שלומדים מקצועות ריאליים כמו פיזיקה מחשבים ואלקטורניקה אבל את הזימונים הם נותנים לפי קב''א ודפ''ר וגם לפי המלצות בית ספר אם יש אז אני לא יודע בדיוק למי מיועד הזימון... אין הבדל בין בנים ובנות בתכנית לפי מה שידוע לי כך שעזבי אותך מהתמונות... ודרך אגב...קיבלת זימון משמ למבחנים או רק מכתב שאורמ לך שאתה מיועדת למיון תלפיות? אני מקוה שעזרתי לך...רק שתדעי שיש מבצ שאני טועה כי כל המ שאני יודע זה מהמכתב של המועמד למיון שקיבלתי וממה שקראתי באינטרנט וזה לא מידע אמין... לילה טוב

למעלה