תלפיות...

sapirk

New member
תלפיות...

יש לי מבחנים לתלפיות בקרוב. שלב א'.. מישהו יודע מה הולך שם? איזה מבחנים יש ? מה שואלים? תודה [=

brider

New member
בגדול....

עד כמה שאני זוכר זה שש שעות של מבחנים אמריקאים בפיזיקה, מתמטיקה, תפישה מרחבית, תפישה צורתית, הגיון ואולי עוד משהו. כל מבחן בין שעה לשעתיים עם הפסקה של 10 דקות בין מבחן לבמחן. מה שואלים אני לא אגלה לך אבל אם הקשבת בשעורי פיזיקה לא תהיה לך בעיה עם המבחן לגבי שאלות היגיון וצורות זה די דומה לפסיכוטכני רק הרבה יותר מורכב ומתחכם.

sapirk

New member
ואם לא למדתי פיזיקה?.

למדתי רק בכיתה ט' ואני בכלל לא זוכרת משהו... הם מתחשבים בזה??...

Tesseract

New member
כן, הם מתשבים

את אמורה לקבל טופס מבחן שונה, במידה ולא למדת פיזיקה בתיכון.

sapirk

New member
או קייי

ושמעתי שיש גם איזה מבחן ביוגרפי או משהו כזה.. מישהו יודע מהזה?

MorphZ

New member
ככה

יש שאלון פיזיקה, מתמטיקה, ידע כללי ושאלון ביוגרפי אין מבחני פסיכוטכני המתמטיקה אם לא סיימת 5 חמש יח' יהיה לך קצת לסיים אותו. הפיזיקה היה המון מכינקה וקצת חשמל ככה שזה בסדר והשאלון הביוגרפי זה שאלון עם שאלות פתוחות כמו "תאר ויכוח שהיה לך, מה היו עמדות שני הצדדים? וכיצד הויכוח הסתיים. האם אתה מתחרט על עמדתך כיום?" דברים כאלה ואם לא למדת פיזיקה את פשוט לא תעשי את המבחן, בזמן שמי שלמד יעשה אותו את לא תיבחני

Itamarro

New member
לא נכון

יש שאלון פסיכוטכני, הוא נקרא שאלון לוגיקה, הוא אורך 60 דקות ויש בו מספר שאלות הגיון/לוגיקה, כמו שהיו במבחן הפסיכוטכני בצו ראשון. שמגיע הזמן של המבחן בפיזיקה מבקשים מהאנשים שלא לומדים פיזיקה לצאת, וזהו.

למעלה