תלמיד עקשן.

Ultra Spidey

New member
וואלה, באמת שבכיף

יש לך את המסנג'ר שלי בכרטיס האישי שלי

JustThomas

New member
וובכן

גם בכרטיס קול במחשב, בסיסי שיהיה, יש סוג של 'פרה-אמפ', או לפחות איזה חלק שמגביר את המתח של הסיגנל בכניסת מיקרופון. אפילו הסאונד שיתקבל יהיה משהו שדומה לגיטרה (
) בתנאי שיש איזה באלנס יחסי באאוטפוט של הגיטרה והמיקסר במחשב ושות'. אז 'אולי זה כמו' מגבר ; זתומרת זה עובד. כמה זה בריא \ כדאי \ משתלם לרמקולים ולשאר חלקי ציוד אני לא יודע, לדעתי כל עוד שומרים על עוצמות נמוכות אני לא חושב יש סכנה.

Toltec

New member
כל כניסה מיועדת להתנגדות, למתח ולהספק מסוימים

יש אלף סוגים של בעיות או מיסקונספציות אם רכיב לא מקבל את מה שהוא תוכנן לקבל, כמו אוברלואד, עיוות פאזה, קומפרסיה מיותרת ולא מתוכננת, רעש.. כשהסופר כתב את "זן ואמנות אחזקת האופנוע" - לא לדברים כאלה הוא התכוון.

brotherwolf

New member
יש לפחות סיבה אחת

אין לך תיאום אימפדנסים בין הגיטרה לבין כניסת הרמקול. מה שזה אומר זה א' תקבל את הסיגנל של הגיטרה חלש וכתוצאה מזה עם המון רעש (שאי אפשר לסנן כי הוא בכל התדרים). יש גם סיכוי טוב שבגלל חוסר התאום הזה תקבל הנחתה של תדרים מסוימים מהגיטרה מה שיצור חוסר איזון בעוצמה של כל מיתר וכו'. שום דבר רע א יקרה לרמקולים שלך אלא אם כן תנסה לשים ווליום מטורף (ללא קשר אם אתה מנגן מהגיטרה או שומע מוזיקה). דרך אגב, אפשר לחבר גם דרך line in.

Mr MAG

New member
זה פשוט נשמע גרוע.

א' כל תשים לב שצליל טוב של גיטרה לא תקבל מרמקול 2 אינצ'.. זה פשוט לא זה. אלו רמקולים להיי-פיי. לרמקול יש השפעה מאוד גדולה על הסאונד. דבר שני בהעברה למחשב הצליל עובר הרבה יותר עיבוד. הוא עובר המרה לפורמט דיגיטלי, עובר עיבוד שהוא לא מושלם כי המחשב לא מסוגל לספק 100 אחוז ביצועים בעיבוד הצליל (ואז יש גם לייטנסי) ובסופו של דבר, אחרי שתוכנה מנסה לדמות באופן דיגיטלי, ובד"כ לא מוצלח, את ההשפעות של מערך הגברה רגיל של מגבר, יש עוד המרה לאות אנלוגי. והבנחה שלא מדובר בכרטיס קול מאוד מאוד טוב ההמרות האלה בד"כ כבר הורגות 90 אחוז מהצליל. בנוסף הגברה ע"י פאור שמיועד להייפיי זה גם לא שוס. זה לא הורס ולא כלום.. זה פשוט נשמע גרוע. זה יכול להשמע טוב רק עם מכשיר שיודע לטפל בצליל של הגיטרה ולהוציא אות "רגיל" יותר. הPOD ו VAMP, שטובים מאוד בשימוש עם אוזניות, ממש מתאימים למטרה הזו כי יש להם אאוטפוט שהוא בדיוק כמו שתחבר דיסקמן למחשב, ואת כל העיבוד, דיגיטלי כמה שיהיה הם עושים בעצמם ויודעים לעשות טוב.

למעלה