תלמיד מפוחד

תלמיד מפוחד

שלום קוראים, בפעם החמישית שאני מנסח את ההודעה הזאת מחדש החלטתי לכתוב ולא למחוק, אז ככה אני תלמיד בכיתה י´ ויש דברים שמאוד מעיקים עלי בזמן האחרון ואני על סף התמוטטות, אממממ יש לי בגרות בלשון בקרוב והציון שלי נכשל רציתי לדעת האם זה כזה נורא (גוף שלישי רואה הכל) והאם זה אכן כל כך חשוב בחיים אחרי הבית ספר, אשמח אם תשתפו אותי בכנות מלאה, החיים בזבל יש לי ארבעה נכשלים: לשון, סוציולוגיה, ביולוגיה, וערבית. אני לא יכול להמשיך ככה אני חייב שתעזרו לי! דודי.

היי דודי....כנס שניה..

אל תתמוטט! נכון,בגרויות זה דבר חשוב,וההורים שלך בטח נורא רוצים שתצליח,וגם אתה רוצה... אבל,אל תשכח שבגרויות זה לא סוף העולם,ואפילו אם נכשלת שכמה מקצועות,תמיד תהיה לך האופציה להיבחן וללמוד שוב..עכשיו,לפני הצבא ,אחרי הצבא,זו כבר החלטה שלך... ולצערי הרב,יש צורך בבגרויות אחרי הצבא אם אתה מתכנן ללמוד,למרות שאפשר ללמוד עוד כל מיני דברים גם בלי בגרויות,אבל התעודה הזו רק מקנה לך עוד יתרון...קח את זה בחשבון... אל תרגיש שזה הכל בחיים,תהנה מהם עוד קצת,פשוט תסדר לך את הזמן בצורה כזו שתשב ללמוד כל יום קצת,קח מורה פרטית אם צריך,תצליח בבגרות בלשון,וזה לא מקצוע כזה קשה....ותשאיר לעצמך קצת זמן חופשי לנוח ולהירגע,זה לא פחות חשוב... מקווה שעזרתי בקצת... יום טוב אנשל

למעלה