תלמידי כיתה י`.........

תלמידי כיתה י`.........

תלמידי כיתה י` שניגשים לבגרות בהסטוריה השנה. תוכלו בבקשה לשלוח לי את הסיכומים שלכם במידה והדפסתם אותם. אם כבר הדפסתם אותם אז תעשו לי טובה ותשלחו לי אותם (-; לאי מייל: [email protected] לICQ: 20334048 * בעיקר מושגים תשלחו (-; וכדי שלא אעבור על חוקי הפורום, מי שירצה אשלח לו את כל הסיכומים שגם אחרים יהנו. ואל תגידו לי ללכת לאתר של נעלול כי המיקוד של שנה שעברה בדיוק הפוך מזה של השנה - יש אולי 2 מיני נושאים משותפים (גם יצא במקרה שהנושא הראשון שלי הוא שונה - יש לבית ספר בחירה).

Black Star

New member
יא-אללה איזה הודעות מעצבנות.

מצטערת, זה פשוט לא סוג הדברים שכיף לקרוא כשנכנסים לפורום. אבל נו שוין, זה לא מה שרציתי לכתוב. פשוט עיצבנה אותי הפנייה שלך לתלמידי כיתה י`, כי לא כולם ניגשים לבגרות בהסטוריה לכיתה י`, זה משתנה בין הבתי``ס. ובחיית, די לכתוב פה כאלה דברים.. זה נורא מעצבן. פליז?

...................

פשוט לא הייתה לי כותרת...... אני אחד שלא סתם מפציץ את הפורום וזאת באמת פעם ראשונה ואחרונה שלי עם הודעות כאלה (-: עד כמה שידוע לי הרוב ניגשים לבגרות בסוף י`, מלבד אלה שדוחים את זה לאמצע יא.....

imagine

New member
הי, את, בואי הנה

תעשי לי טובה, תלחצי על הכפתור הזה או משהו שמדליק את האקטיב ליסט, כי אני משועממת במקצת. 10X

Black Star

New member
וואו. טוב, פתחתי את האקטיב...

אכן, תוכנית כבקשתך. בכל מקרה, איך שפתחתי את האטיקב ליסט מספר המחוברים ממש קפץ בן רגע ל- 6. שביחס לרוב הפעמים שהיא דלוקה, זה הרבה מחוברים בבת אחת. אנחנו? חסרי חיים? לאאאא.. מה פתאום?

סופרמן18

New member
בפעם השלישית...

מה זה אקטיב ליסט? ואיך מתחברים לאקטיב ליסט הספצפית הזאת? ערן המשועמם

imagine

New member
אני בכיתה י`

וכל השכבה חוץ משתי כיתות עושות את זה השנה. אנחנו, הביוטכנולוגים (אימפריה כאילו דהההה)עושים שנה הבאה 2 יחידות היסטוריה+אזרחות וזהו אם אני לא טועה.

את בביו?

מאגניב,סופסוף מישהו שיודע מה זה ביוטכנולוגיה! אני הולכת לזה שנה הבאה(אני בט`)-וזה אחד הנושאים,ובעצם היחידי,שהוא נורמלי ולא מדכא-מדפרס עד עפר כל תלמיד ממוצע כבר בחודש הראשון ללימודים בתיכון.חומזה,שזה הנושא היחידי הנורמלי אצלנו בביצפר התקוע-עד מוות שלי לימור במצברוח טוב :cool:

לונה

New member
פרט שולי

מורחב או רגיל? (על איזה חומר?) כי יש לי סיכומים מודפסים למורחב. יש לי שתי בגרויות בהיסטוריה באותו יום,אפילו בלי הפסקה ביניהן. תודה רבה שהזכרת לי באמת!

למעלה