תלמידים

תלמידים

לכל מי שרוצא להפנות שאלה מיקצועית ועניינית יפני אותה בפורם הזה למורים או לבוני נהיגה התשובות שאתם מקבלים מתלמידים שרק אתמול החלו בלימודי הנהיגה מוטעים ומטעים,לא כולם אבל רובם,זה פשוט מתנקם בכם בסופו של עניין, ראו הוזהרתם!!!!!!

adidas88

New member
היי

למה מטעים? על מה אתה מדבר? מה ענינו לא נכון? אני חושבת שאנשים פה מספיק חכמים כדי לדעת לקחת את הדברים בערבון מוגבל חוצמזה אני לא זוכרת שנתקלתי במשהו שלא היה נכון ולא תיקנו את הדברים. אתה מוכן לפרט בעניין?

MrJacKasS

New member
עם כל הכבוד

לזה שאתה מורה נהיגה, כולנו משתפים חוויות משיעורי הנהיגה בצורת תשובה עניינית מאוד ולא מטעה. נכון שיש יוצאים מן הכלל, אך הפורום הזה נועד ברובו לתת במה ללומדי הנהיגה ושלומדי נהיגה אחרים יענו להם מנסיונם וחוויותיהם האישיים משיעורי הנהיגה. זה כל הכיף בפורום הזה, אני לפחות לא מטעה אף אחד ובזה אני בטוח, נכון שיש כמה ספורים שמטעים, אך הם קומץ ולרוב מופנית אליהם תגובת שלילה למה שכתבו.

Daemonlior

New member
אני אתן לך הסבר מעולה:

אתמול בערב אני נכנס לתפוז, ורואה הודעה מוזרה במיוחד מ-"ערוץ הנהג", וזוהי ההודעה: "למה אתה מדבר שטויות על פניות לא יוד שתוק?" (בדיוק כך) תארתי לעצמי שהוא מדבר על הנושא ש w a k e u p m a n פתח, בנושא הפניות (לינק למטה).. הסתכלתי שוב על הנושא.. ובתמיהה שאלתי את עצמי "מה הבחור רוצה?!". אני רק שאלתי שאלה פשוטה, לא קבעתי עובדה, לא אמרתי כלום, שאלתי שאלה, "למה בספר התיאוריה מופיעה שורה שסותרת את מה ש MrJacKasS רשם".. לאחר שהגבתי לו, ברוגז, כי ממש עצבן אותי החוצפה שהוא בכלל מעז לשלוח לי את ההודעה הזאת.. קיבלתי הודעה נוספת ממנו: "קודם אני לא מזלזל באף אחד אני מבין זה מה שאתה יודע . אתה מדבר על פניות לא השוב איך לבצען טעות בידך ואתה מטעה חבוב אתה מדבר עם בוחן נהיגה ומרצה לנהיגה נכונה, מורה נהיגה דרגה 10 ג ט אם זה אומר לך, לכן גם אני כותב בחלון ניפרד כדי לא להעליב אז תרגע" שוב הגבתי ברוגז, על כך שזכותי לשאול מה שבא לי בפורום, ושישוויץ עם הרישיון בוחן-נהיגה שלו במקום אחר.. ומה הוא בכלל מאיים?! "לא להעליב אותי" מי הוא חושב שהוא? הודעה נוספת מהקרציה כמה דקות לאחר מכן: "אם אדע מי אתה ניראה מי הדפוק אתה כמו שמבין בספר תאוריה וזה מה שהבנת יש לך בעיה בראש,תעשה חיזוקים ואחר כך דבר ותגיד דפוק לאבא שלך לא לי הבנת?" עכשיו כבר לגמרי נמאס לי, הבנאדם הזה שמתיימר להיות בוחן נהיגה עם עברית ששווה לתחת (סליחה על הביטוי), מעז עוד לקלל את אבא שלי? בוחן נהיגה כזה אני ממש לא חושב שאתם צריכים בפורום.. אם הוא בכלל בוחן נהיגה.. אפס..

Daemonlior

New member
הא, ולאדון "ערוץ הנהג":

"התשובות שאתם מקבלים מתלמידים שרק אתמול החלו בלימודי הנהיגה" א. אני לא תלמיד, יש לי רישיון, בדיוק כמוך.. ואת התיאוריה, יש סיכוי גדול שאני יודע אפילו יותר טוב ממך.. ב. בחזרה לנושא מאתמול - אני לא נתתי תשובה על כלום! שאלתי שאלה! ואני אומר את זה בפעם האחרונה, זכותי לשאול שאלות שלא ברורות לי!!

adidas88

New member
טוב אז מסתבר

שכדי להיות: בוחן נהיגה ומרצה לנהיגה נכונה, מורה נהיגה דרגה 10 ג ט לא צריך תעודת בגרות....

B B A

New member
קשה לי להאמין שהוא באמת

נושא בכל התארים הללו. נראה לי שהוא מזויף.

הבהרה

ישנם תלמידים בפורם שנעשו פרשנים לדיני תעבורה. הפרשנות שהם מציגים לא נכונה,שוב אני חוזר לא כולם! אני לא מבין מה הבעיה? הבחור שציתת מספר התאוריה דבריו לא נכונים, תרצו קבלו את ההסבר שלא בהקשר לפניות כמו שהם, הערתי לא בעדינות בחלון ניפרד,אך לצערי הוא קיבל את ההערה קשה מידי, אני הגבתי בהתאם,וחבל, בחורים צעירים אלה שלא מוכנים לקבל ביקורת בונה,שלא יכתבו, ומה חסר לעיברית? תשאלו את הבחור

Daemonlior

New member
לערוץ הנההג:

ראה הודעה קודמת שפתחת בנושא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=783&msgid=64755459 אין צורך להציף את הפורום בזבל שלך.. לגבי העברית - תקרא את ההודעות שלך ותראה שחצי מהמשפטים לא ברורים.. הבחור שציטט מספר התיאוריה אולי דבריו לא נכונים.. אבל זה בדיוק מה שהוא רוצה להבין, מדוע בספר התיאוריה נאמרו דברים לא נכונים.. תלמד לקרוא, ותבין שאני לא הסברתי כלום!!!!! אני שאלתי! (אלוהים עד כמה טיפש הוא יכול להיות!?) מנהלים! אני אשמח אם תמענו מהבוחן המוזר או מי שזה לא יהיה לרשום הודעות דומות! זה מתחיל להמאס..

abcdcba

New member
בפורום מותר לכל אחד להגיב

זה לפי התקנון. הודעות פוגעות ומעליבות- זה נגד התקנון. אתה יכול לקרוא אותו.. אתה זה שלא צריך להיות בפורום לפי חוקי הפורום..

למעלה