תלמידה במבחן

תלמידה במבחן

אז אמי בדקה מבחן של תלמידה והתלמידה הזו ממלאת בעפרון את כל האפס, התשע, המם סופית, סמך וכגון. מה זה אומר?

במקום לכסוס ציפורניים ממתח והתרגשות

היא ממלאת לולאות באותיות וספרות. לו זה היה תלוי בי הייתי זורק אותה מביה"ס

למה ציניות ? העליתי רק אפשרות, הרי

אין לדבר שתיארת שום קשר לגרפולוגיה. זו יכולה להיות סתם פעילות להפגת שעמום, נניח כמו שרבוט.

kraveh

New member
אודי אולי תספור פעם עד עשר?

אתה מבהיל פה אורחים..

nili6

New member
עדיפה ציניות על פני חיטוט ומציצנות.

תארי לך שאת היית במקום התלמידה הזאת והיית יודעת שבבית מורתך ילדיה היו מתעסקים ב-מה אומר כתב ידך. היית שמחה עם זה? אני מניחה שלא. אגב לניתוח כתב יד נדרשת כאן חתימה, ואין המצב שונה לגבי שאלתך זו. לא חושבת שעלינו לתת יד לחטטנות הזאת.

יש! יצאתי צדיק. נילי, אין כמוך.

בדיוק נזכרתי בספר "גרפולוגיה ומין", או משהו כזה, ויש שם תיאוריה מעניינת במיוחד שקושרת עגולים בכל מיני מקומות בכתב ל "חורי הצצה". כלומר, העיגולדים האלה מצביעים לדעתם של המחברים על זיקה מובהקת להצצה דרך חור המנעול. אם כך, אז בחורה שממלאת את העיגולים שלה בעצם סוגרת את 'חורי ההצצה' המפורסמים וניתן להעריך שהיא לבטח קורבן שעברה טראומה מ 'מציצים' ומתגוננת בפניהם ע"י מילוי העיגולים. יש להניח שהיא מקפידה על סגירת חורי המנעול בחדרי האמבטיה והשירותים בטונות של נייר, שלא יוכלו להציץ. אז.... שלא יעבדו עליכם. זהו להיום, אני צריך לישון מוקדם, מחר בערב אני הולך להרצאה ורק זה מה שחסר לי, להירדם באמצע.

graphein

New member
צדיק, צדיק! נראה לי שהתייחסות אחרת

לשאלה כזו מהווה חריגה מכללי האתיקה הבסיסיים שכל אדם שבא במגע עם מידע אינטימי של אנשים חייב לקבל על עצמו. להרצות או לשמוע הרצאה? בכל מקרה שיהיה מוצלח!

הוזמנתי לשמוע הרצאה על.. גרפולוגיה.

לאן זה נעלמת לנו ? מבחינת העבודה אנחנו די מתקדמים, נשארו עוד מעט מאד בני משפחה של מילה שעוד לא בדקנו ואו טו טו אפשר להקים עץ. המשך יום טוב.

מילה1

New member
דוקא יש עוד הרבה, אבל ארחם עליכם

ואחסוך מכם את כל 7 האחיות + אח של בעלי (סה"כ 8 במספר) + 7 גיסים, גיסה אחת + בניהם+בנות זוגם; בנותיהם+בני זוגם, נכדיהם/נכדותיהם ובני כיתתם + חבריהם מהצופים... ועוד ועוד... אלא אם כן ממש אתרגז על שיורדים עלי כאן בפורום... ראו הוזהרתם!

מילה1

New member
תסרקי, בכיף. לדעתי זה ממש מלמד

כשמנתחים כתב של אדם מוכר מאד למישהו ואז אפשר לקבל פידבק ממשי "מהשטח".

kraveh

New member
כתב סתום בדיו

בספר הראשון של רנה נזוס יש התייחסות לתופעה זו. אם זה מופיע בכתב עם קו עבה ומטושטש, אז זה מחזק את הפרשנות של קו זה. לעומת זאת אם זה מופיע בכתב בעל קו דק, חלש ומהוסס, זה מראה מצב בריאותי כללי לא טוב, ייתכן בעיות בלב. תופעה זו עלולה להיגרם מעייפות גדולה או אנמיה, זיקנה, טרשת העורקים, דיכאון או מתח גבוה. במקרים נדירים זה מראה על מיניות גבוהה. בכל מקרה יש המלצה שהכותב יעבור בדיקה רפואית כוללת.

למעלה