תלמה

פ א ב י

New member
../images/Emo45.gifגם אנחנו

שמחים שיונתן מרגיש יותר טוב הלוואי שתחזרו במהרה הביתה פאבי

עדכון, יונתן עדיין ממש אפוף וחולה

אנחנו בשלב שיש רק כמה תשובות. לא נמצאו זיהומים בשתן, בדם או בנוזל המוחי ולמרות זאת הספירה שלו מראה 27000 לויקוציטים- בעיקר אלה המצביעים על זיהום חיידקי (פולימורפונוקלארים). כנראה הבעייה היא בדלקת הריאות. דני רון שהגיע אתמול בלילה מיוזמתו, אסף את כל הנתונים ורשם לנו תרופה ומהבוקר הוא מקבל אותה בטיפות. הוא ישן כל היום, אבל יותר בשלווה , הפסיק להקיא ולנסות לשלוף את העירוי מהזרוע. היה לנו כאן סיוט עם העירויים, כי הם יצאו פעמיים מהוריד ועשו בצקת כואבת ונפיחות ביד, את השלישי הוא שלף כי זה עיצבן אותו. השילוב של רגישות תחושתית עם עירוי לא הולכת טוב... ביקשנו להתחשב והצמידו שוב, עם פלסטרים יותר היפואלרגניים. היום היתה דר' צחור להתייעצות, לבקשתי והיא היתה באמת מקסימה. דיברה איתי בסבלנות רבה והמליצה על בדיקת EEG יותר ממושכת שהיכרתי, שנעשית במשך 3 ימים באשפוד באיכילוב. היתרון הוא האפשרות לראות פעילות מוחית ממושכת כדי לאבחן הפרעות אפשריות. בזמנו לא אפשרו לי לקבל הפנייה לבדיקה זו מכללית, כי הם לא שולחים לבתי חולים של משרד הבריאות. עכשיו ננסה שוב. דרך אגב, יש להם שם מחקר על MRS המאפשר לעשות את הבדיקה ללא תשלום, עם הפנייה של MRI אליהם. אנחנו מחכים שיונתן התאושש ויתחיל לשתות ולאכול. תודה על הטיפים. בוכה הבאה מאי, אני שמחה שאת פה וטוב לשמוע שיש מענה טיפולי טוב גם בדרום. כולנו עברנו את השלבים הקשים האלה של האבל והקבלה, ומכירים זאת על בשרינו. אל תהססי להתייעץ איתנו על כל מה שחשוב לך. אם תירשמי כמשתמשת בתפז, תוכלי להעזר גם בתיבות המסרים. מי מכם שנמצא היום בים העיון על תקשורת תומכת בילדי PDD מוזמן לעדכן! תודה, תלמה.

אנחנו סוף סוף משתחררים היום מביה"ח

ויונתן שלנו כבר מתגעגע מאד לבית- והוא טורח לציין "הביתה" כל פעם, למקרה שאנחנו לא זוכרים.. אז גם בדיקות הדם השתפרו והוא גם חזר לשתות קצת ולאכול- איזה כיף לחזור הביתה
ועכשיו צריך לשמור עליו יותר מהרגיל, כי הוא עדיין חלש נורא.

תירתיר

New member
תלמה!!! ../images/Emo24.gif

מתגעגעים, מתפללים לשלומו של יונתן. הלוואי ובמהרה הכל יהיה מאחוריכם. נשיקות ורפואה שלמה,

imashelo

New member
תלמה, אני נכנסת כמה פעמים ביום

כדי להתעדכן במצבכם. מקוה שיונתן יחלים במהרה. נשמע שאתם בידיים טובות מכל הכיוונים.

הפלא ופלא- בבת אחת הוא מתאושש

מה אני אומר לכם- זה נס אמיתי ההומיאופטיה הזו. הוא קיבל בבוקר ונכנס לשינה עמוקה ושלווה לחלוטין עד אחה"צ ואז פתאום קם והלך לשירותים- עד עכשיו גררנו אותו לשם על הידיים כי הוא לא רצה לעשות פיפי לבקבוק. אח"כ אכל 5 קוביות שוקולד ואז החליט שהוא רוצה לצאת ולטייל. הוא טייל כל אחה"צ ברחבי המחלקה ובחוץ ואז הוליך אותי אל השער של ביה"ח ורצה "הביתה"... נו טוב- אמרתי לו שקודם יתחיל לשתות ולאכול אם הוא רוצה להשתחרר- אז הוא עשה ביס קטנטן בלחמניה ושני שלוקים של מים מהבקבוק- אחרי שביקש "מים" בפעם הראשונה מאז שבת... איזה כי"ף!! כמובן שהתקשרתי לדני רון ועידכנתי אותו שזה בדיוק כפי שהוא צפה! אז למי שעוד לא מאמין להומיאופטיה- תמיד הוא יכול להגיד שהאנטיביוטיקה עובדת- אבל לפי ספירת הדם אנחנו עוד בשיא המחלה... מה אני אגיד לכם יקיריי... כל הכבוד לך דני רון ותודה רבה רבה
ותודה לכם על התגובות והחום- איזה כיף שאתם פה. עזרתם לי הרבה מאד בימים הקשים האלה...
ים ו
ות לכולכם!! אגב, יש פה בביה"ח קבוצה מדהימה של ליצנים סטאז'רים שתענוג לראות אותם באקשן סביב הילדים- רק שיונתן היה זומבי מדי בכדי להינות- אולי מחר הוא יוכל יותר להשתתף. לילה שלוו- בתקווה- ואולי מחר יוכלו לסיים את העירויים, בינתיים אנחנו עדיין מחוברים אליהם. להת' תלמה.

אמאשלבן

New member
EEG

ישנה גם בדיקה שנקראית וידאו EEG שנעשית בתה"ש (קיבלנו הפניה מהכללית) והיא בדיקה של 24 שעות. תהיו בריאים

גלסטאר

New member
../images/Emo82.gif אין כמו בבית ../images/Emo82.gif ... ../images/Emo13.gif

מקווה שהמצב רק ישתפר ... עד להחלמה מלאה

1סימה

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב.. מזל טוב..../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

מסתבר שתפילות עוזרות...

תודה תודה, יש לי תקוה שישתפר עכשיו

כי דני רון קרא על הסיפור בפורום ובא שלשום וגם אתמול בלילה, עם הלפטופ לביה"ח כדי לעזור ומצוא תרופה. קיבלתי את התרופה ונתחיל בבוקר- אני בבית עכשיו ובעלי איתו. נקווה שהוא יהיה מסוגל להתחיל לשתות קצת מבלי להקיא ואולי להתאושש קצת. אעדכן אתכם כמובן ותודה רבה על התמיכה- היא מאד חשובה לנו. אוהבת אתכם, תלמה.

1סימה

New member
איזה יופי איזה טופי

כנראה שגם תפילות עוזרות... ואולי כל האנרגיה החיובית שאופפת אתכם. דיברתי עם דני רון כמה דקות לפני שיצא אליכם ונראה היה שהוא ממש מודאג (עדייו יש אנשים טובים מסתבר) אני שמחה באמת ו.. די!!! לכו הביתה כבר.

למעלה