קנטטה מאמן הרבה יותר טוב מאש. ומרינה מאמנת הרבה יותר יפה+אינטילגנטית ממיסטי. אז קדימה, צריך להקים הפגנות ושביתות רעב למען יוסר הזוג הדבילי, אש ומיסטי. ברוק לא אכפת לי, הוא סתם קישוט (התפקיד היחיד שלו בסדרה זה להחזיק את פיקאצ'ו כשאש נלחם בקרב).
וגם להיות חצי מצחיק וחצי מנדנד כשהוא רואה נערות "יפות" מעניין מה הוא יעשה למיי איזה נודניק שיעוף כבר אבל באופן כזה או אחר, אני מעדיפה אותו על טרייסי הצולע אש ומיסטי יורדים מהמסך! יחי קנטה ומרינה! יחי! יחי! עעעעעעעעעעעעעעע >משתעלת<
הם, פשוט, כאלה, ממים! מיסדריווס עם שיר ההשמדה כל-כך מרגש *מאאאאמאאאא או משהוא בסגנון ויש גלים שחורים כאלה...* מרינה עם כישרון הפלירטות שלה! מתה עליה! ועל קנטה! הם ממש באניז (ארנבונים כאילו דהה) ביחד!
(בערך...) מרינה-קול נורמאלי של ילדה בת 11 (לא מיסטי האנגלייה) ג'יוניצ'י-מבטא שוודי מוזר... באשו- קול צרוד ומפחיד 0_0 בוסטון- הקול כמו של באשו רק יותר... נשי.. (יורשו של ג'ימי-ג'ים שלנו...) הפרופ' הזה- לא יודעת, קול של זקן עם קצת מבטא גרמני... ראיקו-נשאר ראיקו, קול חזק עם ר רוסית (ררראי!) אני אוהבת את שיר הפתיחה חבל רק שזה היה הכל ביפנית ולא הבנתי כלום אבל המנגינה יפה! (להוריד סרטונים מישראמון (WWW.POKEMON.CO.IL))
ובימקומו שמה את הוובאפט של ג'סי (עדיף בהרבה על הליקטיטונג הישן שלה) והייתי נותנת להם את זנגוס ואת הנחש ההוא שיריבו כל הזמן, כי מויקטריבל כבר נשבר הזנב ברזל (זה עדיף על מילה גסה) והייתי מחליפה גם כן את מיי במיסטי דאא ואת מרינה בברוק, ואת אש בקנטה היגיע הזמן שאש יהיה מוקף בנות!!! איזו אפליה! שמתם לב?! אפילו ג'ינקס הם זכרים, ואפילו הנידוקווין של גארי הוא זכר!!! מעצבן! אה כן וההיתי מחליפה את גארי בגוגו ואת צוות רוקט בצוות אקווה הם מגניבים לאללה ולא כל כך עלובים (לפחות עד שאש יבוא להציל את היום! יו-פי...) ואת האחות גואי והשוטרת ג'ני הייתי מחליפה בפלינט בלש הזמן ופטרה פינה פור גודנס סייק (זה חוזר מחר! אהוי!) תעיפו את פיקצו!!!! שימו בימקומו את טדיאורסה מדבר בקול של אורי!!!! הכי שווה!!!!!!
וי, (כמו מיסטי המבוגרת מהם בשנתיים *שמישהוא יריץ לה את ההורמונים סוף-סוף!*), שתהיה לה מזה סבירה של חזה!, לא 2 מילימטרים, היא לא חיה בגרינלנד, ולא בקוטב הצפוני!, היא חיה ביפו, ארץ השמש הזורחת!, ש-מ-ש!
www.givol.com ד"א, מי מפה הספיק להוריד את הספיישל?ובשיר הפתיח של העונה החמישית ביפן ראו את אש בוכה, היו שמועות שפוקימון מת לא, אבל אחרי זה שמעתי איפשהו ששום פוקימון לא מת, ואני עדיין לא מבין למה אש בוכה, אם מישהו מוכן להסביר לי, בבקשה