תלמד לשרשר בבקשה

CoolBoy14

New member
ימות לאש פוקימון???????????????????

את בטוחה??????????????????????????
אבל למה את רוצה שזה יהיה פיקאצ'ו?? (טוב זה בכל מקרה לא יהיה הוא...)

moon flower

New member
אעלק אומנות השרשור קרע אותי...

קנטה ומרינה לשלטון! הסירו מהסדרה את הזאטוט הצהוב!

Houndour

New member
בהחלט מסכים!

קנטטה מאמן הרבה יותר טוב מאש. ומרינה מאמנת הרבה יותר יפה+אינטילגנטית ממיסטי. אז קדימה, צריך להקים הפגנות ושביתות רעב למען יוסר הזוג הדבילי, אש ומיסטי. ברוק לא אכפת לי, הוא סתם קישוט (התפקיד היחיד שלו בסדרה זה להחזיק את פיקאצ'ו כשאש נלחם בקרב).

OFIRB9

New member
כן,

וגם להיות חצי מצחיק וחצי מנדנד כשהוא רואה נערות "יפות" מעניין מה הוא יעשה למיי איזה נודניק שיעוף כבר אבל באופן כזה או אחר, אני מעדיפה אותו על טרייסי הצולע אש ומיסטי יורדים מהמסך! יחי קנטה ומרינה! יחי! יחי! עעעעעעעעעעעעעעע >משתעלת<

moon flower

New member
יי! תומכים בי *סוגדת לקנטה ומרינה*

הם, פשוט, כאלה, ממים! מיסדריווס עם שיר ההשמדה כל-כך מרגש *מאאאאמאאאא או משהוא בסגנון ויש גלים שחורים כאלה...* מרינה עם כישרון הפלירטות שלה! מתה עליה! ועל קנטה! הם ממש באניז (ארנבונים כאילו דהה) ביחד!

OFIRB9

New member
בעסה....

לא ראיתי ת ספיישל ראיקו... תוכלי לספר לי איזה קולות יש לקקה וממה וגוגו? בא לי... אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

moon flower

New member
נעשה עצומה ונשלח למפיקים של פוקימון

מחאה נגד אש ופיקאצ'ו, תנו לקנטה מרינה (וג'יוניצ'י הצ'ינצ'ילה הצ'יקוריטה המצ'וגעת אפצ'ו!)

moon flower

New member
קנטה-יש לו את הקול של הטאקויה היפני

(בערך...) מרינה-קול נורמאלי של ילדה בת 11 (לא מיסטי האנגלייה) ג'יוניצ'י-מבטא שוודי מוזר... באשו- קול צרוד ומפחיד 0_0 בוסטון- הקול כמו של באשו רק יותר... נשי.. (יורשו של ג'ימי-ג'ים שלנו...) הפרופ' הזה- לא יודעת, קול של זקן עם קצת מבטא גרמני... ראיקו-נשאר ראיקו, קול חזק עם ר רוסית (ררראי!) אני אוהבת את שיר הפתיחה חבל רק שזה היה הכל ביפנית ולא הבנתי כלום אבל המנגינה יפה! (להוריד סרטונים מישראמון (WWW.POKEMON.CO.IL))

moon flower

New member
אווו *מיללת* פאלט ליבס פורבר אין מי

בלאד!, ואני עדיין בטוחה שלייט היא היא מון-לייט ענבר מפאלט המכורה למשפטים מוזרים בכוכביות!, היא הייתה אחת מהמנהלות, דיג'יאש, אספאון(אני!) סוגדת לפאלט!

מממממ....../images/Emo95.gif

החלטה קשה לחשוב את מי להעיף מהמישחק,אני הייתי מחליפה את מיסטי במרינה כמו שבספיישל,ומהפוקימונים הייתי מעיפה את כל הפוקימונים של ג'סי וג'יימס,ניראה אותם

OFIRB9

New member
אני הייתי מעיפה את מיאו

ובימקומו שמה את הוובאפט של ג'סי (עדיף בהרבה על הליקטיטונג הישן שלה) והייתי נותנת להם את זנגוס ואת הנחש ההוא שיריבו כל הזמן, כי מויקטריבל כבר נשבר הזנב ברזל (זה עדיף על מילה גסה) והייתי מחליפה גם כן את מיי במיסטי דאא ואת מרינה בברוק, ואת אש בקנטה היגיע הזמן שאש יהיה מוקף בנות!!! איזו אפליה! שמתם לב?! אפילו ג'ינקס הם זכרים, ואפילו הנידוקווין של גארי הוא זכר!!! מעצבן! אה כן וההיתי מחליפה את גארי בגוגו ואת צוות רוקט בצוות אקווה הם מגניבים לאללה ולא כל כך עלובים (לפחות עד שאש יבוא להציל את היום! יו-פי...) ואת האחות גואי והשוטרת ג'ני הייתי מחליפה בפלינט בלש הזמן ופטרה פינה פור גודנס סייק (זה חוזר מחר! אהוי!) תעיפו את פיקצו!!!! שימו בימקומו את טדיאורסה מדבר בקול של אורי!!!! הכי שווה!!!!!!

moon flower

New member
זה ג'יוניצ'י ולא גוגו (אופיר >_<)

ואני שוב אומרת, לקח לי שבועיים ללמוד את זה, ואני גאה בזה שאני מבטאת את השם נכון:ג'-י-ו-נ-י-צ'-י! ולא גוגו!

moon flower

New member
מה שטוב פה זה שמאי ומרינה הם לא

וי, (כמו מיסטי המבוגרת מהם בשנתיים *שמישהוא יריץ לה את ההורמונים סוף-סוף!*), שתהיה לה מזה סבירה של חזה!, לא 2 מילימטרים, היא לא חיה בגרינלנד, ולא בקוטב הצפוני!, היא חיה ביפו, ארץ השמש הזורחת!, ש-מ-ש!

Houndour

New member
ארץ השמש היגרה ליפו? מדהים...

אה, וזה ארץ השמש העולה, לא הזורחת

oferst2

New member
מנסים להחזיר את פאלטאון X_x

www.givol.com ד"א, מי מפה הספיק להוריד את הספיישל?ובשיר הפתיח של העונה החמישית ביפן ראו את אש בוכה, היו שמועות שפוקימון מת לא, אבל אחרי זה שמעתי איפשהו ששום פוקימון לא מת, ואני עדיין לא מבין למה אש בוכה, אם מישהו מוכן להסביר לי, בבקשה

למעלה