תלמד לשרשר בבקשה

pikpok

New member
מצב חרוםםםם

יש לי תמונות מהעונה השביעית!!!!!!!!!!!!!!

pikpok

New member
עונה שמינננננננננננננננניייייתתתתתת

אדוני ישמוררררררררררר

Houndour

New member
מצטער להיות האחד שינפץ האשלייה

אך התמונות שהבאת אינן מהעונה השמינית, למעשה אפילו לא חשבו על עונה כזאת, בקושי התחילו את השביעית. התמונות האלה הן מהספיישל של ראיקו.

OFIRB9

New member
התמונות האלה לא מעונה שמינית!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קנטה ומרינה, כל התמונות שלהן הן מספיישל ראיקו מאמי, התבלבלת, אתה חושב שיחליפו את אש!? עם כבר מיסטי תחזור עונה אחר כך ופיקצו יוחלף באיזה דרטיני או רטטה (היגיע הזמן לא????)

CoolBoy14

New member
זה רק אני.....?

או שלאש (וגם לברוק אני חושב...) יש תלבושת אחרת בעונה הבאה?!

Houndour

New member
זה לא רק אתה,

זה גם אש. הוא הבין שאי אפשר להשאר אם אותם בגדים יותר משלוש שנים, צריך להחליף... אומנם זו לא תדירות גבוהה למדי אך זה יותר טוב מכלום וזה גם שטיפת עיניים מסויימת (אפס כי להכניס את קנטטה ומרינה במקום אש וחבורתו תהיה שטיפת עיניים הרבה יותר מרעננת! אבל מאי חמודה, אני שמח שהיא תחליף את מיסטי!)

מעינית

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif../images/Emo95.gif

טוב,יפה

moon flower

New member
קנטה ומרינה, אהוביי!

ספיישל ראיקו שולט, (ולא רק בגלל שאין שם את הזאטוט הצהוב והמעצבן!) פעם היה אפשר להוריד את זה מפאלט האתר עם הפורום הכי פוקמוני עם הרבה מאד חברי פורום פה... (פול-מון שעזבה, דיג'י-אש*אם אני לא טועה*, לייט *ענבר נכון?*, אני ואולי עוד כמה ששחכתי...) לאמרות שהוא היה באיכות דפוקה היה שווה (מיסדריווס איי לאב יו!)

OFIRB9

New member
שאלה בקשר לתמונה של טריקו!

אני יודעת שאש יתפוס טריקו ושיבקע לו לרווטר, אבל, שמעתי שימות לאש פוקימון (הלוואי ופיקצו! אוף!) אבל אני לא בטוחה מי, היו שאמרו לרווטר, אבל לפרק שבוא יש תתמונה הזו שטריקו נראה מאוד סובל בה קוראים "פגיעת המוות" מישו יכול לומר לי מי ימות בדיוק? ועם בכלל (תהרגו את פיקצו!!!!)

למעלה