תלמדו ועשו

soso1011

New member
תלמדו ועשו

התאונה בבקעה נרדם או דיבר בטלפון כבר ממש לא חשוב כמו שצריך הוא לא נהג התוצאה טרגית ומי נשאר בחיים? אבא לא ראוי זה בטוח

Master Stav

New member
אני מבין שיש לך מידע

שלמשטרה אין טוב שלא כתבת שהוא לא ראוי לחיות ..... אל תהייה התובע השופט חבר המושבעים התליין והעשרה למניין ...זה לא מוסיף כלום בטח שלא לעניין הזה !!!

soso1011

New member
למשטרה יש

דו"ח אזהרה כמה שעות קודם על דיבור בטלפון הנהג בחיים והכי חשוב זה הפלט הסלולרי אז חדשות מרעישות דקה קודם הטלפון היה בשיחה אולי הוא חיפש מספר? בכול מקרה 5 מתו והוא יחיה כמה שנים על חשבוננו בכלא ואז יצא כמו גדול לחפשי יעשה טסט וימשיך כנראה בדרכו כי גנב תמיד ישאר גנב רוצח תמיד ישאר רוצח פחדן ישאר תמיד פחדן וכ"ו אז חביבי כנראה שיש בעייה גדולה ומעניין למה העם לא צועק כי בתאונות נהרגים יותר ממלחמות והגיע הזמן להעניש וגם בסקילה רעיון לא רע

Master Stav

New member
אתה ממהר להסיק מסקנות

אם יש דו"ח אזהרה הדבר מעיד שזו הייתה הפעם הראשונה שהוא ניתפס בשנתיים האחרונות שאם הייתה לו עבירה כלשהי היה מקבל 1000 ש"ח קנס . לגבי דקה לפני התאונה טלפו בשימוש יכל להיות גם אצל המבוגר השני ברכב הלא כן ? אני נוטה להסכים איתך שיש בעיה קשה של תאונות דרכים במדינה הזו ויש להחמיר מאד את הענישה בתחום מצד אחד ומצד שני להתחיל ללמד נהיגה לא איך לעבור טסט אלא נהיגה ......בבתי הספר התיכונים כבר מכיתה ט כמו באנגליה .

soso1011

New member
הסבר חלש

הוא אשם ולא משנה מי החזיק את הטלפון משנה מי נהג והוא האשם ישן דיבר הוא אשם בכול מקרה ראה עבר נתיב ולא האוטובוס , כאן זה לא אנגליה ובאנגליה היה נשלח למאסר עולם על בטוח בלי קיצוב עונש מהנשיא או חרטה כזה אז המסקנה שהנהג הוא האחראי ויש חמישה מתים ואתה מנסה לתעתע בחוק אז קדימה ככה לא מחנכים דור עונש הולם יחנך דור כמו חניות לכלוך ועוד שאר ירקות לשבת ולצעוק כולם חרא זו לא דוגמא אישית ולהפתעתך יש לתושבי מדינת ישראל פריוילגיה שנקראת בית משפט שהוא ממש עקר מתוכן וראה מה יגמר במשפטו של האיש שאחראי למות חמישה אנשים השבוע בבקעה . וזה לדעתי ממצה את הטרגדיה הזו שאתה מנסה ליפה בעזרת אנגליה ונוסעים אחרים !!!!!!!!!

Master Stav

New member
מתלהם יקר ....

אני לא מיפה שום מציאות אני פשוט חושב שאין המקום לא לי ולא לך לשפוט או להסיק מסקנות בטרם מוצא כול חומר החקירה היתי שמח לו היו מלמדים פה נהיגה כמו באנגליה, אין ספק שהדבר היה תורם לכלל ולהורדת כמות תאונות הדרכים . צא ולמד שלפעמים יש למטבע יותר מצד אחד .

למעלה