תלמאיסטים - לכאן :]

תלמאיסטים - לכאן :]

שוב אני והשאלות שלי :] טוב, אז הנה - כמה ימים בשבוע אתם לומדים? חמישה או שישה? יש פה מישהו במגמת קולנוע?? ו-עברתם את המבחן של הדסה דרך הבית ספר, או באופן פרטי? תודה על הסבלנות :]

Minimal Affair

New member
דרך בית הספר

יש שני תאריכים ככה, שכל התלמידים החדשים מגיעים לתלמה, ועושים את המבחן.

mishmishonet

New member
בערך תשובה...

אני לא בדיוק מתלמה, אבל מבטיחה לך שאני אהיה...חוץ מזה אח שלי סיים שם לא מזמן אז אני מכירה ת'ביצפר וביררתי את כל הפרטים. הם לומדים שישה ימים, ואם אני לא טועה, שישי הוא יום לימודים רגיל, לא קצר. בקשר לקולנוע, אח שלי לא שם אבל אני מכירה משם ומכל המגמות אנשים אז אם יש לך שאלות רק תגידי ואני אעביר אותם לאנשים הנכונים....כל אחד עובר את המבחנים לפי בחירתו, אני חושבת שעדיף דרך הבית ספר..(לא תלמה!) שם תיבחני עם חברים,ולא עם זרים. וגם לא יהיה עלייך את הלחץ של "אם אני אכשל אני לא אלך לתלמה!!!" מקווה שעזרתי!

תודה רבה!

אוקי, אז בכל מקרה אני עושה את הבחינות באופן פרטי כי אם אני רוצה ללכת לבית ספר אחר אני בכל מקרה אצטרך לעשות את המבחן הזה. את יכולה לשאול מישהו ממגמת קולנוע איך הסדנא והוא יכול להסביר לי על הצפיה הביקורתית? תודה רבה בכל מקרה :]

Awaken

New member
"אני מבטיחה שאני יהיה שם"

מאיפה את יודעת? את קצת יותר מדי בטוחה בעצמך... אני בתלמה, במגמת תיאטרון. אני לא רואה איך את עונה על כל השאלות האלו כמישהי שלא בבי"ס... ואני גם לא רואה איך את יכולה להיות כל כך בטוחה בעצמך... זה גובל בשחצנות.

normajean

New member
I agree kid..

ביטחון עצמי זה חשוב,אפילו מאוד חשוב ולפעמים עושה ניסים.. אבל בדיוק כמו כמות ההשפעה החיובית שלו הוא מסוגל לגרום להשפעה שלילית גם,כדאי שתקחי הכל בפרופורציה שום דבר לא בטוח לא לטובה ולא לרעה, לא רוצה להרוג לך פה שום חלום אבל לפעמים לנפץ בועות זה חשוב.

mishmishonet

New member
סורי...

פשוט אח שלי לומד שם, אמנם במגמה אחרת אבל...אני עושה כל כך הרבה מחקרים על המגמה וכל כך חשוב לי להתקבל לשם שאני לומדת המון ועובדת המון על זה. בכלל לא התכוונתי בקטע של שחצנות!! אני מתנצלת אם זה נשמע ככה... דרך אגב, באיזה כתה את?

Awaken

New member
אני בן, ואני עולה ל-י'.

אני לא מבין איך אפשר לעשות תחקירים על המגמה... זה שזה חשוב לך זה אחלה אבל ביחד איתך יבחנו עוד איזה 200-300 ילדים ובסופו של דבר נבחרים בסביבות ה-15... ויש הרבה שמאוד חשוב להם להיות שם... אז קחי את זה בחשבון.

mishmishonet

New member
אני יודעת...

קודם כל סליחה שחשבתי שאתה בת...! אני עושה תחקירים זאת אומרת מנסה לברר עם מסיימי תלמה במגמת תיאטרון בדיוק מה יחפשו הבוחנים (למרות שאף פעם אי אפשר לדעת)...ואני לוקחת את זה בחשבון שיהיו עוד המון נבחנים ומתוכם יבחרו מעט...ורוב הסיכויים שיבואו יחד איתי המון אנשים מעולים וטובים ממני...ובגלל זה אני משתדלת לעבוד כל כך קשה כדי להיות הכי טובה שאני יכולה.

normajean

New member
הוא אמר שנבחנים בין 200 ל300

ושנבחרים מתוכם כולה 15 הבנת הנקרא בנים (שאמורים לצאת לכיוון הרליה ולא עושים כן)

mishmishonet

New member
סורי, מתוקה...

אבל בקשר לזה אני כבר לא הבן אדם הנכון...בקשר למה ששאלת, אם זה עדיין רלוונטי,אז אני מבררת לך...

Awaken

New member
אנחנו בכיתה ט' היינו 14

עכשיו הצטרפו אלינו עוד 8... מה שאומר שעכשיו אנחנו 22

למעלה