תלישת שיער

la2504

New member
תלישת שיער

שלום לכולם, כאשר אני מתוחה מאד, או כבר במצב מאוזן אני תולשת המון אבל המון שיער, למרות שעם הפסיכולוג שלי אני עובדת על זה וזה גדול עליי. מה לעשות ? יש לי שיער קוצים, כך שלהסתפר זו לא בדיוק תשובה. PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ עזרה תודה רבה שיהיה שבוע טוב ומקסים לכולם

תלישת שיער

שלום לך מחקרים הראו כי הרפיה ונשימות מרפות במהלך היום, מסייעות להפחית סמפטומים כמו תלישת שיער. בפרט עוזר כיווץ והרפייה של כפות הידיים אשר נותנים לאצבעות תעסוקה ותחושה בדומה למה שקורה בתלישה תוכלי לבקש מהפסיכולוג שלך ללמד אותך כיצד לבצע הרפיה, ולעשות בעצמך הרפיה כאשר את חשה מתוחה ולפני שאת הולכת לישון. ניתן למצוא ב youtube סרטונים שמדגימים הרפיה. ישנם אנשים שעוזר להם ללכת לישון עם כובע. לא נוח אבל מרגיל את היד לא לגעת בשיער. מקווה שזה יעזור גילי

Smileey Girl

New member
מבינה לליבך

גם אני באותו המצב. הנה,עכשיו ממש,אני באטרף של תלישה והלואי שזה היה מהשיער בראש,אני תולשת מהגבות וכל השבוע זה היה מהריסים. זה ממש מעצבןןןןןןןןןןן ומתסכל אותייייי,במיוחד שההורים שלי פה,אבא שלי העיר לי אז אמא שלי אמרה לו ,"די עזוב אותה" היא יודעת שזה מציק לי שמעירים ל ושאני בכוונה אמשיך כשמעירים. מה אני אגיד לך?אני מתוסכלת והכי לא רגועה מהמצב,חכי שאני אגיע למראה אני אקבל עצבים על עצמי כשאראה את החוסרים(גם אם הם קיימים וגם אם לא אני אתעצבן).

למעלה